Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ)

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Invitations

Αγαπητέ lykman,

Το ευχαριστώ (και πάλι) για όλα ίσως είναι λίγο.

Μέλη σαν κι εσένα κάνουν το site αυτό να ξεxωρίζει.

Re: Invitations

Ρε παιδια, δεν μπορώ να ξανακάνω log in στο AceHD. Ξέρει κανείς κάτι ?
Κάνω request για νεο password αλλά τίποτα. Please help !
Και είχα φτιάξει καλό ratio.

Απάντηση: Re: Invitations

Ρε παιδια, δεν μπορώ να ξανακάνω log in στο AceHD. Ξέρει κανείς κάτι ?
Κάνω request για νεο password αλλά τίποτα. Please help !
Και είχα φτιάξει καλό ratio.

Καποια βλακεια εκανες ξαδελφε.

Καλημερα παιδια.
Παιζει καμια προσκληση για το hd-torrents.org???
η εστω για καποιο αλλο site με hd υλικο?
ειμαι ηδη μελος sto gamato.info,zamunda.net,arenabg.com
και τα εχω κατεβασει οσα με ενδιαφερεν αρα ψαχνω για νεο υλικο
Ευχαριστω

επαθα και εγω το ιδιο με το ρουμανικο ,μπορει να στειλει κανεις invite?
ευχαριστω!

Έχω δύο invites για ηδ-βιτς.org . Όποιος ενδιαφέρεται και μπορει να κρατήσει ratio να μου δώσει το email του σε pm και ας γράψει εδώ ότι μου το έστειλε.

Last edited:

Έχω δύο invites για ηδ-βιτς.org . Όποιος ενδιαφέρεται και μπορει να κρατήσει ratio να μου δώσει το email του σε pm και ας γράψει εδώ ότι μου το έστειλε.
εχεις pm...-bye-

Ναι....για δοκιμασε να στειλεις...-bye-

Γιατι ανοιξαν οι εγγραφες ?

Γιατι ανοιξαν οι εγγραφες ?
Οχι βεβαια και προβλεπεται να μεινουν κλειστες για πολυ καιρο ακομα...

Η elite του site ειναι υπερ αυτου του μετρου, οχι μονο για τους μ@λ#κ%! που πουλανε τα invites τους αλλα και για την ασφαλεια του tracker.

Απάντηση: Invitations

εχω προσκλησεις για hdbits.ro θα ηθελα 325 καρμα στο bithdtv (johny1989) αν μπορει καποιος να μου δωσει !!!

ευχαριστω

Re: Απάντηση: Invitations

εχω προσκλησεις για hdbits.ro θα ηθελα 325 καρμα στο bithdtv (johny1989) αν μπορει καποιος να μου δωσει !!!

ευχαριστω

πρεπει να ειναι πολλαπλασιο του 100 το gift...και μπορω να σου δωσω 200 αν θες για 1 invite :D

Re: Απάντηση: Invitations

ευχαριστω

πρεπει να ειναι πολλαπλασιο του 100 το gift...και μπορω να σου δωσω 200 αν θες για 1 invite :D

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι ανταλλαγες και οι πωλησεις invites. :slapface:

ελα μωρε...δες το σαν να μου χαριζει το invite και εγω αντι να τον κερασω ενα καφε πχ, του δινω 200 karma points αφου αυτα διαθετω...

Απάντηση: Re: Invitations

στειλε μου το email σου-bye--bye- με pm στο bithdtv

ελα μωρε...δες το σαν να μου χαριζει το invite και εγω αντι να τον κερασω ενα καφε πχ, του δινω 200 karma points αφου αυτα διαθετω...

ama uparxei kamia invite gia :bithdtv H hdbits.org H kati antistixo tha to ektimousa. Mborw na diatirisw kalo ratio.
Exw account sto bakabt kai exw: Ratio ~11,2 , UP ~ 25TB(nai kala diabasate Tera Byte) kai 2TB down. Tha to ektimousa ideteros ama mou dinate mia invite
mail:[email protected]

Απάντηση: Invitations

micaha kai blinks σας ευχαριστω

blinks σου εχω στειλει mail με κωδικο εγγραφης και οδηγιες ,θα σε κανω confirm το βραδυ

micaha αν θες και εσυ invite για hdbits.ro πες μου με πμ

spiros21 ενδιαφερεσαι για hdbits.ro? αν ναι στειλε πμ

Καλησπερα σε ολους...υπαρχει καμμια προσκληση για το hd-bits.ro ή το hd-torrents.org?μπορω να κρατησω καλο ratio.το e-mail ειναι [email protected].οποιος εχει και θελει να τη μοιραστει-bye- ας μου στειλει!ευχαριστω!

Status
Not open for further replies.