Ρε παιδια, δεν μπορώ να ξανακάνω log in στο AceHD. Ξέρει κανείς κάτι ?
Κάνω request για νεο password αλλά τίποτα. Please help !
Και είχα φτιάξει καλό ratio.
εχεις pm...Έχω δύο invites για ηδ-βιτς.org . Όποιος ενδιαφέρεται και μπορει να κρατήσει ratio να μου δώσει το email του σε pm και ας γράψει εδώ ότι μου το έστειλε.
Ναι....για δοκιμασε να στειλεις...Έχω δύο invites για ηδ-βιτς.org . Όποιος ενδιαφέρεται και μπορει να κρατήσει ratio να μου δώσει το email του σε pm και ας γράψει εδώ ότι μου το έστειλε.
Ρε παιδια, δεν μπορώ να ξανακάνω log in στο AceHD. Ξέρει κανείς κάτι ?
Κάνω request για νεο password αλλά τίποτα. Please help !
Και είχα φτιάξει καλό ratio.
Έχω δύο invites για ηδ-βιτς.org . Όποιος ενδιαφέρεται και μπορει να κρατήσει ratio να μου δώσει το email του σε pm και ας γράψει εδώ ότι μου το έστειλε.
Οχι βεβαια και προβλεπεται να μεινουν κλειστες για πολυ καιρο ακομα...Γιατι ανοιξαν οι εγγραφες ?
εχω προσκλησεις για hdbits.ro θα ηθελα 325 καρμα στο bithdtv (johny1989) αν μπορει καποιος να μου δωσει !!!
ευχαριστω
εχω προσκλησεις για hdbits.ro θα ηθελα 325 καρμα στο bithdtv (johny1989) αν μπορει καποιος να μου δωσει !!!
ευχαριστω
πρεπει να ειναι πολλαπλασιο του 100 το gift...και μπορω να σου δωσω 200 αν θες για 1 invite![]()
ελα μωρε...δες το σαν να μου χαριζει το invite και εγω αντι να τον κερασω ενα καφε πχ, του δινω 200 karma points αφου αυτα διαθετω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.