Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Και σε μας ο πρωτος πεσων γιατρος. Χειρουργος επιγοντων-εντατικων στην Κομπιεν'νι .... :frown:

Απο τις πρωτες στιγμες της εμφανισης της πανδημιας, στο μετωπο συενχως. Κριμα.

Δεν εχει σημασια γιατι πρωτον ειναι ποσοστιαια μοναδα, και επειτα υπαρχει τεραστεια διαφορα μεταξυ των ημερομηνιων. Αλλα αυτο το τελευται δε παιζει ρολο γιατι το ποσοστο βγαινει μολις εκδοθουν καποιοι αριθμοι ο μεσος ορος τους.

Τωρα αλλο θεμα, ο γιατρος καλα λεει οσα λεει, αλλα να λεει οτι η Ελλαδα ειναι στον πατο των χωρων, ειναι λαθος (στην καλυτερη περιπτωση).

Το ξερω, δε το εβαλα εγω το γραφημα, το ιδιο γραφω για τις ημερομηνιες......

Επισης λεει μεσα στις τελευταιες, κρατα αυτο, και το ζουμι απο τα υπολοιπα.

πω ρε μανα μου....

Αλλο να το λες και αλλο να το ζεις...

Αναρωτιεμαι τι συστημα θα αντεξει τετοια διαχειριση.....ολη η Ελλαδα θα ζηταει αδεια εξοδου για τις αναγκες τους ή για εξοδο.

Και ποιος θα το ελεγχει αυτο ? θα βγει ο στρατος στους δρομους λογικα η αστυνομια δεν επαρκει .

τον νόμο πρέπει να τον σέβεσαι από μόνος σου

κανένας στρατός και καμία αστυνομία δεν μπορεί να νικήσει την βλακεία αν αυτή γίνει πλειοψηφία

Έχει παρατηρήσει κανείς τα νούμερα της Τσεχίας;
1047 κρούσματα και 0 θάνατοι.
Κάπως περίεργο δεν είναι;

Απάντηση: Re: Ιοί

πω ρε μανα μου....

Αλλο να το λες και αλλο να το ζεις...

Αναρωτιεμαι τι συστημα θα αντεξει τετοια διαχειριση.....ολη η Ελλαδα θα ζηταει αδεια εξοδου για τις αναγκες τους ή για εξοδο.

Και ποιος θα το ελεγχει αυτο ? θα βγει ο στρατος στους δρομους λογικα η αστυνομια δεν επαρκει .

Και εγώ αναρωτιέμαι.
Είναι λεπτή η γραμμή.

Μόλις ολοκληρώθηκε διακομιδή ηλικιωμένης από το κρουαζιερόπλοιο που σας έγραψα προχτές στο τοπικό αλιευτικό καταφύγιο, με υψηλό πυρετό και βήχα. Ήμουν εκεί, από το μαγαζί της γυναίκας τα είδα όλα απο κάτω μου. Σαν ταινία παιδιά, ολόσωμες φόρμες μάσκες τόσο από το πλήρωμα που την έφερε με λάντζα, όσο και από τους άντρες του λιμενικού και του ΕΚΑΒ. Οδεύει προς Ηράκλειο αυτή τη στιγμή.. Είναι 800 γέροντες μέσα, μακάρι να μην είναι COVID, ο Θεός να βάλει το χέρι του..

Τι να σεβαστεί ο κόσμος, εδώ ολόκληρη Ελλάδα φωνάζει τον πρωθυπουργο κουλή. Περιμένεις εσύ τώρα σεβασμό από τον κόσμο.

Το ερώτημα είναι...
Το Ηράκλειο έχει 800 απομονωμένες κλίνες και πιθανόν καμία 100αριά μεθ ελεύθερες;
Προφανώς όχι.
Και αν αυτοί οι 800 γεμίσουν τα νοσοκομεία, κάποιος που θα πάθει κάτι άσχετο και ίσως χρειαστεί μεθ θα μείνει απ έξω;
Και όλα αυτά για μία κρουαζιέρα...

Τι να σεβαστεί ο κόσμος, εδώ ολόκληρη Ελλάδα φωνάζει τον πρωθυπουργο κουλή. Περιμένεις εσύ τώρα σεβασμό από τον κόσμο.

O σεβασμος θα ειναι ΠΡΩΤΙΣΤΑ ... απεναντι σε γειτονες, συγγενεις και φιλους !
ΦΥΣΙΚΑ ... και υπαρχουν συμπολιτες μας που ουτε καν την μανα τους σεβονται.
Θα σεβαστουν Κουλη ? Η θα σεβαστουν Τσιοδρα ?

Ομως ..... ΑΥΤΟΙ ειμαστε !

Θελουμε ΒΕΡΓΑ και ΑΓΡΙΑΔΑ (.... δηλαδη επιβολη εξουσιας και ΟΧΙ αυτοπειθαρχια).
Αυτοπειθαρχια και συνεση ... δεν αποτελουν χαρακτηριστικα γνωρισματα του συνολου ΗΜΩΝ.

Προφανώς και όχι Μιχάλη. Μόλις κυκλοφόρησε είδηση πως το βαπόρι φεύγει.. Εδώ ήδη στο Facebook διεξάγεται πόλεμος, με τους μισούς ντόπιους να ουρλιάζουν "να φύγουν, να πάνε αλλού" και οι άλλοι μισοί να υπερασπίζονται την ανθρωπιά που πρέπει να δείξουμε.. Το σίγουρο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι στο πλοίο είναι ακριβώς αυτό. Άνθρωποι....

Re: Απάντηση: Ιοί

O σεβασμος θα ειναι απεναντι σε γειτονες, συγγενεις και φιλους ... ΠΡΩΤΙΣΤΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ... και υπαρχουν συμπολιτες μας που ουτε καν την μανα τους σεβονται.
Θα σεβαστουν Κουλη ? Η θα σεβαστουν Τσιοδρα ?

Ομως ..... ΑΥΤΟΙ ειμαστε !

Θελουμε ΒΕΡΓΑ και ΑΓΡΙΑΔΑ (.... δηλαδη επιβολη εξουσιας και ΟΧΙ αυτοπειθαρχια).
Επίσης και τo hollywood κατέβασε ρολά να περιμένεις μερικά, έργα Νωρίτερα ίσως δούμε και το mulan σε on demand τελος μήνα. Πάντως ένα μήνα ακόμα να πάει έτσι θα κάνει restart όλος ο κόσμος από την αρχή.

Μόλις ολοκληρώθηκε διακομιδή ηλικιωμένης από το κρουαζιερόπλοιο που σας έγραψα προχτές στο τοπικό αλιευτικό καταφύγιο, με υψηλό πυρετό και βήχα. Ήμουν εκεί, από το μαγαζί της γυναίκας τα είδα όλα απο κάτω μου. Σαν ταινία παιδιά, ολόσωμες φόρμες μάσκες τόσο από το πλήρωμα που την έφερε με λάντζα, όσο και από τους άντρες του λιμενικού και του ΕΚΑΒ. Οδεύει προς Ηράκλειο αυτή τη στιγμή.. Είναι 800 γέροντες μέσα, μακάρι να μην είναι COVID, ο Θεός να βάλει το χέρι του..

Πάλι καλά που είναι μόνο 800, κανονικά χωράει 2000.
Πάντως στον Πειραιά υπάρχει κολλημένο κρουαζιερόπλοιο εδώ και 2 εβδομάδες. Ελπίζω και αυτό να μην είναι γεμάτο, γιατί κανονικά χωράει 2500.

Επίσης και τo hollywood κατέβασε ρολά να περιμένεις μερικά, έργα Νωρίτερα ίσως δούμε και το mulan σε on demand τελος μήνα. Πάντως ένα μήνα ακόμα να πάει έτσι θα κάνει restart όλος ο κόσμος από την αρχή.

Να σου πω την πικρη αληθεια ....
μου χει ριξει τοσο την διαθεση αυτη η κατηφεια και ο φοβος (wordlwide)
που νιωθω oλιγες τυψεις που καθομαι και βλεπω Discovery (Netflix) σαν .... αμεριμνος γυμνασιοπαις.
Δεν το απολαμβανω .... ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΣ ! Και νομιζω ειναι αναμενομενο (δεν ειναι ?)

Re: Απάντηση: Ιοί

Να σου πω την πικρη αληθεια ....
μου χει ριξει τοσο την διαθεση αυτη η κατηφεια και ο φοβος (wordlwide)
που νιωθω oλιγες τυψεις που καθομαι και βλεπω Discovery (Netflix) σαν .... αμεριμνος γυμνασιοπαις.
Δεν το απολαμβανω .... ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΣ ! Και νομιζω ειναι αναμενομενο (δεν ειναι ?)
Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι. Το ότι κάθεσαι σπίτι βοηθάς εγώ πιστευω μετά από αυτό θα δούμε πολύ καλύτερες μέρες. Δες τώρα έχουμε το gov. gr δεν ξέρω αν θα το βλέπαμε καθόλου και σε πόσα χρόνια θα μάθει και ο κόσμος να λειτουργεί μέσω ίντερνετ σε όλα το μόνο κακό είπαμε είναι ο κόσμος που θα πεθάνει δυστιχως. Ελπίζω σε μας να είναι όσο χαμηλότερο μπορεί να γίνει
.

Έχει παρατηρήσει κανείς τα νούμερα της Τσεχίας;
1047 κρούσματα και 0 θάνατοι.
Κάπως περίεργο δεν είναι;

Εφ όσον δεν γίνονται τεστ με την ίδια συχνότητα - μέθοδο σε κάθε χώρα, τίποτε δεν είναι περίεργο. Πάμε στα τυφλά ελπίζοντας ότι κάνουμε το σωστό.

Προφανώς και όχι Μιχάλη. Μόλις κυκλοφόρησε είδηση πως το βαπόρι φεύγει.. Εδώ ήδη στο Facebook διεξάγεται πόλεμος, με τους μισούς ντόπιους να ουρλιάζουν "να φύγουν, να πάνε αλλού" και οι άλλοι μισοί να υπερασπίζονται την ανθρωπιά που πρέπει να δείξουμε.. Το σίγουρο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι στο πλοίο είναι ακριβώς αυτό. Άνθρωποι....

Δεν είπε κανείς το αντίθετο.
Άνθρωπος είναι και αυτός που σέβεται τους συνανθρώπους του και κάθεται σπίτι αλλά παίζει να χρειαστεί μεθ, άνθρωποι και αυτοί που το έριξαν στις κρουαζιέρες.
Όταν όμως θα αναγκαστεί κάποιος να ζυγίσει αυτούς τους ανθρώπους για να αποφασίσει ποιον θα βάλει στην μεθ, όλοι θα γίνουμε στατιστικά.
Και για εμένα, κακώς δεν θα ελεγχθεί η όποια ηθική του καθενός.

Εφ όσον δεν γίνονται τεστ με την ίδια συχνότητα - μέθοδο σε κάθε χώρα, τίποτε δεν είναι περίεργο. Πάμε στα τυφλά ελπίζοντας ότι κάνουμε το σωστό.
Τα τεστ, αναφέρονται στην διάγνωση.
Το θέμα είναι οι 0 θάνατοι.

Ανακοινώνονται 94 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 624.

124 ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων 34 είναι διασωληνωμένοι.

Οι συμπολίτες μας που έχουν καταλήξει από το νέο ιό είναι 15.

14 από αυτούς είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Οι 12 ήταν άντρες και οι 3 γυναίκες.

Status
Not open for further replies.