chrisssb
Μέλος Σωματείου
Το ''δύο άτομα ανά όχημα'' τι σημαίνει;
Μπορώ ας πούμε, με ένα δρομολόγιο, να πάω την γυναίκα μου στη δουλειά και να πάω και super market;
Έτσι καταλαβαίνω.
Καλό είναι να έχετε 2 δηλώσεις ή μηνύματα SMS
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Το ''δύο άτομα ανά όχημα'' τι σημαίνει;
Μπορώ ας πούμε, με ένα δρομολόγιο, να πάω την γυναίκα μου στη δουλειά και να πάω και super market;
Εμενα μου τα λες; Εγω εγραψα τι διαβαζω. Μαλωσα μεχρι και με την αδερφη μου. Ξαφνικά ολοι ξυπνησαν σημερα επαναστατες .Ποια χούντα βρε?
Επίσης οι πλούσιοι έχουν τα 150 αλλά εκτός από το πρόστιμο έχει ΚΑΙ αυτόφωρο ΚΑΙ ποινική δίωξη.
Άμα γουστάρουν ας μας γεμίσουν τα ταμεία και ας χορτάσουν αυτόφορα.
Όσο είναι στο αυτόφορο δεν θα κυκλοφορούν εξάλλου.
O Tσιόδρας γιατί δε βγήκε σήμερα;
Πέσανε τα πρώτα πρόστιμα και μάλιστα είναι βαριά.
5000 γι αυτούς που ήρθαν από εξωτερικό και δεν μπήκαν σε καραντίνα!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Λαθος το δικαιωμα για την ασκηση. Θα ξεχυλώσει οσο δε παει.
Ολοι για ασκηση θα ειναι εξω. Οπου και να σε πετυχει ο αστυνομικος εχεις δικαιολογια.
Ολοι για ασκηση θα ειναι εξω. Οπου και να σε πετυχει ο αστυνομικος εχεις δικαιολογια.
Εμενα μου τα λες; Εγω εγραψα τι διαβαζω. Μαλωσα μεχρι και με την αδερφη μου. Ξαφνικά ολοι ξυπνησαν σημερα επαναστατες .
Τα φανταρια κλαίγονται που δεν θα παρουν την αδεια ορκωμοσίας και το παιζουν φυλακισμενοι. Γιατι θα ηταν λογικο να βγουν 4.000 ατομα να πανε στα σπιτια τους και μετα να γυρισουν πισω...
Εγω εχω καταλαβει οτι σαν λαος παντα αντιδραμε αλλα παντα προσαρμοζόμαστε και ευτυχως πιανουν τα λογια και δεν χρειαζεται ξυλο στο τελος.
Θα πέσει γέλιο τελικά στην δουλειά.
Θα πρέπει να μου δώσουν χαρτί με ωράριο
Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.