Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ιοί

Γιατί τόσος σταρχιδισμός στη Θεσσαλονίκη ρε παιδιά; Και Τάσο, τώρα live δείχνει εκατοντάδες κόσμου στην παραλιακή, δεν είναι συμπίεση τηλεφακού.. Ακατανόητα πράγματα.
Ελα ντε;
Έχω κοκκινισει από ντροπή.
Τόση ηλιθιότητα;
Αυτοί ακούσανε για την αυριανή απαγόρευση και βγήκανε ακόμα πιο πολλοί γαι να το γιορτάσουνε.

Δεν μπορούν να βάλουν τις φόρμες σε doc στο taxis η και αλλου γιατί το σύστημα έχει πέσει; Εκτός αν δεν έχει ανοίξει ακόμη..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να το δηλωνουμε εγραφως ή ηλεκτρονικα που παμε και τι θα κανουμε. Ειδικα στο sms ποιος θα το ελεγχει, που αποσκοπει ολο αυτο?

Το ενθαρρυντικό είναι ότι μειώθηκαν οι νέοι νεκροί το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία , +600 από +700 χθες. Για να δούμε μήπως έφτασαν στην κορύφωση και αρχίσει η μείωση. Βέβαια μέχρι να πέσουν σε 10-20 θύματα την μέρα φαντάζομαι θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 βδομάδες ακόμα.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο λόγος εξόδου δεν μπορεί να είναι πολλαπλός; πχ φαρμακείο, μανάβης, μάρκετ ; (εννοείται ότο όλ' αυτά είναι παραπλήσια...)

Ο λόγος εξόδου δεν μπορεί να είναι πολλαπλός; πχ φαρμακείο, μανάβης, μάρκετ ; (εννοείται ότο όλ' αυτά είναι παραπλήσια...)

Βάλε εσύ έναν λόγο (να είσαι τυπικά εντάξει) και προφανώς με μια έξοδο θα πας super market, φούρνο, κρεοπωλείο κλπ. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι μειώθηκαν οι νέοι νεκροί το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία , +600 από +700 χθες. Για να δούμε μήπως έφτασαν στην κορύφωση και αρχίσει η μείωση. Βέβαια μέχρι να πέσουν σε 10-20 θύματα την μέρα φαντάζομαι θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 βδομάδες ακόμα.

Δυστυχώς αυτά τα νούμερα δεν έχουν καμία σημασία ως ενδείξεις. Το να πεθάνουν σήμερα 600 σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν άλλοι 1000 που είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Πρέπει να υπάρχουν τέτοιες μειώσεις για πολλές μέρες συνεχόμενα ώστε να σημαίνει κάτι θετικό.

Εννοείται ότι αν αφορά μεμονωμένα νούμερα δεν σημαίνουν τπτ. Αλλά άμα έχουμε διαδοχικά σημαίνει ότι περάσαμε την κορύφωση για αυτούς.

Βάλε εσύ έναν λόγο (να είσαι τυπικά εντάξει) και προφανώς με μια έξοδο θα πας super market, φούρνο, κρεοπωλείο κλπ. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.

Tο πρόβλημα θα υπάρξει αν σε πετύχει όργανο βλοσυρό έξω από χασάπη, ενώ το χαρτί σου γράφει μόνο φαρμακείο....:bigcry:

Εν τω μεταξύ το μόνο που κάναμε εδώ και δέκα μέρες με την σύζυγό ήταν μια βόλτα με το αυτοκίνητο στην πόλη και ξανά πίσω.
Ούτε να βγούμε σε χώρο με κόσμο ούτε να σταματήσουμε κάπου.
Τώρα έτσι όπως έγινε τι λόγο να γράψω για να κάνω μια απλή βόλτα με το αυτοκίνητο;
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ξεδίναμε που άλλαζαν οι εικόνες ακόμα και μέσα από τα τζάμια του αυτοκινήτου

Re: Απάντηση: Ιοί

Εν τω μεταξύ το μόνο που κάναμε εδώ και δέκα μέρες με την σύζυγό ήταν μια βόλτα με το αυτοκίνητο στην πόλη και ξανά πίσω.
Τώρα έτσι όπως έγινε τι λόγο να γράψω για να κάνω μια απλή βόλτα με το αυτοκίνητο;
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ξεδίναμε που άλλαζαν οι εικόνες ακόμα και μέσα από τα τζάμια του αυτοκινήτου

...Παρομοίως!

Βάλε ότι πάς γιά καύσιμα...

Γιατί τόσος σταρχιδισμός στη Θεσσαλονίκη ρε παιδιά; Και Τάσο, τώρα live δείχνει εκατοντάδες κόσμου στην παραλιακή, δεν είναι συμπίεση τηλεφακού.. Ακατανόητα πράγματα.

Πάλι είναι το 1/20 του κόσμου που συνήθως έχει Κυριακές με καλοκαιρία.
Να υποθέσω ότι στο Ελαφονησι έχει κανόνικα 20-30.000 κόσμο;

Βέβαια οι μισοί και βάλε εξ αυτών είναι εκτός της βασικής αρχής περπάτημα 2-2 και σε απόσταση

Απαγορεύεται να κανείς βόλτες με το αμάξι εκτός αν πηγαίνεις σε κάποιον από τους προορισμούς που επιτρέπονται και έχεις και το χαρτί μαζί σου. Το ίδιο και η σύζυγος
Μην πνίγεστε σε μια κουταλια νερό. Ούτε φόρμες ούτε τίποτα (εκτός από τους εργαζόμενους). Ένα απλό χαρτί. «Ο τάδε, διεύθυνση κατοικίας.. πάω.. ώρα τάδε( εξόδου) στο σούπερ μαρκετ μετά φαρμακείο και μετά τράπεζα στην περιοχή μου» τέλος. Ε αν από Γλυφάδα βρεθείς Κηφισιά θα φας 150ρα γιατί δεν δικαιολογείται η περιορισμένη μετακίνηση

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Re: Απάντηση: Ιοί

Πάλι είναι το 1/20 του κόσμου που συνήθως έχει Κυριακές με καλοκαιρία.
Να υποθέσω ότι στο Ελαφονησι έχει κανόνικα 20-30.000 κόσμο;

Βέβαια οι μισοί και βάλε εξ αυτών είναι εκτός της βασικής αρχής περπάτημα 2-2 και σε απόσταση

To Eλαφονήσι το καλοκαίρι ναι, έχει πολύ κόσμο.. Σήμερα γιατί είχε δεν κατάλαβα. Επειδή οι Χανιώτες ήθελαν να κάνουν πικ νικ;

Για συνεργεία, ΚΤΕΟ κτλ. τι ισχύει; Σύμφωνα με την πρόσφατη απαγόρευση δεν είδα να προβλέπεται σχετική μετακίνηση. Τι γίνεται όμως αν λήγει η κάρτα καυσαερίων ή πρέπει να περάσεις ΚΤΕΟ;

Επίσης για ιδιωτικά ΚΤΕΟ κάπου διάβασα ότι κλείνουν για μερικές μέρες γι' αποφυγή συνωστισμού αλλά σε ερώτηση προς τους ίδιους ανέφεραν ότι δεν έχουν λάβει σχετικό ΦΕΚ. Αν γνωρίζει κανείς τελικά τι ισχύει...

Kαμαρώστε χάλια στο Ελαφονήσι σήμερα.Μα τω Θεω, μου φαίνεται πως πρέπει να ελέγχουν στα νοσοκομεία τα gps των κινητών αυτών που προστρέχουν για βοήθεια. Οργή και αηδία μόνο.
https://e-mesara.gr/1-000-eos-1-500-anthropoi-simera-sto-lafonisi/?fbclid=IwAR2By6KC9SaUzX2xZ3QahYBhBMBNiHzCibhTkkivbaAYY5WJLKU4k511xaM

δυστηχως το iq παρα πολλων ανθρωπων(?)κινειται σε πολυ χαμηλα επιπεδα...
δυστηχως..

Status
Not open for further replies.