Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Γιωργο ελπιζω να τους βαζουν σε καραντινα......
Ικανο τον εχω τον Σατανα τον Ερντογκαν να εχει δωσει εντολη...Στείλτε τους Ελλαδα αφου πρωτα κολλήσουν όλοι με Κορονοιο
Αυτο που θα μας ελειπε τωρα θα ηταν ενας βιολογικος πολεμος με οπλο τους αμοιρους αυτους ανθρωπους

Tετοια ερμηνεια ... ξεπερνα τα ορια του troll (ακομα και με τα δικα μου στανταρντ).
Δηλαδη, αυτοι οι δερβεναγες ..... ειναι απο το καλουπι το καλο, το DNA το ατρωτο ?
Δεν ειναι Troll... Απλα αυτοι αυτες τις μερες λογικα δεν σταματουν να εργαζονται ( λεμε τωρα) και μπηκαν στις εξαιρεσεις μαζι με αστυνομικους, στρατιωτικους, ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο και καποιους πιστοποιημενους .

Re: Απάντηση: Ιοί

Δεν ειναι Troll... Απλα αυτοι αυτες τις μερες λογικα δεν σταματουν να εργαζονται ( λεμε τωρα) και μπηκαν στις εξαιρεσεις μαζι με αστυνομικους, στρατιωτικους, υγειονομικο προσωπικο.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου ήλθε στο νού η φράση κλισέ : "Ξέρεις ποιός είμ' εγώ, ρε!"......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου ήλθε στο νού η φράση κλισέ : "Ξέρεις ποιός είμ' εγώ, ρε!"......
Καλα ποτε εχεις ακουσει να σταματανε βουλευτη ή Υπουργο για τυπικο ελεγχο; Ε καμια φορα μπορει σε κανενα μπλοκο, θα δουνε ποιος ειναι , θα βαρεσουν μια προσχη, μια χαιρετουρα στο πηληκιο και καλο δρομο να εχετε.

Απάντηση: Re: Ιοί

Ενημερωτικά : Σε γνωστή μας το πρωί στην Φρεαττυδα που έβγαλε βόλτα το σκυλί της έγινε έλεγχος και δεν είχε στείλει SMS, της έγινε παρατήρηση και της ζητηθηκε το βιβλιάριο του σκύλου (?), δεν το είχε και της ζητηθηκε να το χει πάντα μαζί με την ταυτότητα της.

Καντεμια εχθές έσπασα τα γυαλιά πρεσβυωπίας μου (ούτε μήνα δεν τα είχα αλλά η σύζυγος επέμενε να βοηθήσω να φτιάξουμε τις ντουλάπες :furious3:) οπότε πήρα τηλέφωνο τον οπτικό μου για ραντεβού. Μου είπε να πάω σήμερα με ραντεβού. Έστειλα SMS το πρωί με κωδικό το 2 και περίμενα, απάντηση γιόκ. Στέλνω δεύτερο περιμένω κανενα τέταρτο τίποτε. Μετά θυμάμαι οτι καλοκαίρι μου έρχονταν sms από πενταψήφια και τα είχα κλειδωμένα μάλλον ολα. Μπηκα στο Cosmote Mobile και πήγα στο shop κάτω κάτω (εφαρμογές πενταψήφιων) να κάνω εξαιρεση το 13033 και να βάλω μόνο τα υπόλοιπα.

Όταν τελείωσα ξανά έστειλα SMS. Δεν ήρθε πάλι απάντηση αλλά διαπίστωσα μετά από επανάληψη της διαδικασίας οτι το αίτημα μου για ξεκλείδωμα δεν είχε ολοκληρωθεί, οπότε τα παράτησα και έφυγα για τον οπτικό με χαρτί συμπληρωμένο.

Τώρα που επέστρεψα ήρθε μνμ. απο Cosmote οτι ολοκληρωθηκε το αίτημα μου φραγης/μη φραγής οπότε δοκίμασα ξανά SMS στο 13033 τα και ήρθε κανονικά απάντηση.

Οπότε κάντε μια δοκιμή άμεσα να δείτε αν επιστρέφει απάντηση στο SMS σας στο 13033 γιατί η διαδικασία ξεμπλοκαρίσματος των πενταψηφίων καθυστερεί (εμένα πέρασαν 4 ώρες περίπου για να ολοκληρωθεί)

https://graphics.reuters.com/CHINA-...1JhFLPBhrj2DGqJ1z0cBHtJD8qEZWXJW7SrFMXOEI2XDE

Ανάλυση γιά το τι έγινε στην Κορέα και το πως ξεκίνησε ο χαμός από εκεί που το έλεγχαν. Μια ασυνείδητη πολίτης παρά τις συστάσεις γιά εξέταση, φαίνεται να φταίει γιά το σκαλοπάτι και την εκτίναξη.

Το ρευμα και το νερο κανονικα επρεπε να πεσουν αμεσα στο 50%.

Ειδικα για τεως επαγγελματιες/εργαζομενους που εχουν βυθιση εισοδηματος 100%.
Όποιος δεν έχει οικονομίες την πάτησε άσχημα.
Νερό ρεύμα νοίκι πως θα πληρωθούν;

Αλήθεια γνωρίζει κάποιος αν ο κατασκευαστικος τομέας επιτρέπεται να λειτουργεί αυτό το διάστημα;

Ενημερωτικά : Σε γνωστή μας το πρωί στην Φρεαττυδα που έβγαλε βόλτα το σκυλί της έγινε έλεγχος και δεν είχε στείλει SMS, της έγινε παρατήρηση και της ζητηθηκε το βιβλιάριο του σκύλου (?), δεν το είχε και της ζητηθηκε να το χει πάντα μαζί με την ταυτότητα της.

Καντεμια εχθές έσπασα τα γυαλιά πρεσβυωπίας μου (ούτε μήνα δεν τα είχα αλλά η σύζυγος επέμενε να βοηθήσω να φτιάξουμε τις ντουλάπες :furious3:) οπότε πήρα τηλέφωνο τον οπτικό μου για ραντεβού. Μου είπε να πάω σήμερα με ραντεβού. Έστειλα SMS το πρωί με κωδικό το 2 και περίμενα, απάντηση γιόκ. Στέλνω δεύτερο περιμένω κανενα τέταρτο τίποτε. Μετά θυμάμαι οτι καλοκαίρι μου έρχονταν sms από πενταψήφια και τα είχα κλειδωμένα μάλλον ολα. Μπηκα στο Cosmote Mobile και πήγα στο shop κάτω κάτω (εφαρμογές πενταψήφιων) να κάνω εξαιρεση το 13033 και να βάλω μόνο τα υπόλοιπα.

Όταν τελείωσα ξανά έστειλα SMS. Δεν ήρθε πάλι απάντηση αλλά διαπίστωσα μετά από επανάληψη της διαδικασίας οτι το αίτημα μου για ξεκλείδωμα δεν είχε ολοκληρωθεί, οπότε τα παράτησα και έφυγα για τον οπτικό με χαρτί συμπληρωμένο.

Τώρα που επέστρεψα ήρθε μνμ. απο Cosmote οτι ολοκληρωθηκε το αίτημα μου φραγης/μη φραγής οπότε δοκίμασα ξανά SMS στο 13033 τα και ήρθε κανονικά απάντηση.

Οπότε κάντε μια δοκιμή άμεσα να δείτε αν επιστρέφει απάντηση στο SMS σας στο 13033 γιατί η διαδικασία ξεμπλοκαρίσματος των πενταψηφίων καθυστερεί (εμένα πέρασαν 4 ώρες περίπου για να ολοκληρωθεί)

Ας πρόσεχαν στην κυβέρνηση να μην κωφεύουν στις εκκλήσεις να αντιμετωπίσουν τους απατεώνες με τα πενταψήφια.
Κλειδωμένα τα έχω και δεν πρόκειται να τάξει κλειδώσω. Χαρτάκι και μούγκα.

Όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου, το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε για έναν νεαρό, ο οποίος έσπαγε καθρέφτες αυτοκινήτων στην περιοχή των Βορείων Προαστίων.

Μόλις έφτασαν στο σημείο και τον εντόπισαν, εκείνος άρχισε να τους φωνάζει και να τους απειλεί πως έχει κορονοϊό.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να τους φτύσει, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την ανησυχία των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

Φυσικά συνελήφθη και στο αστυνομικό τμήμα που μεταφέρθηκε, αποδείχθηκε πως είχε επιστρέψει από την Αγγλία και είχε σπάσει την καραντίνα στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται.

Έτσι, τα αδικήματα που τον βαραίνουν είναι και για τις ζημιές και για το σπάσιμο της καραντίνας.

https://www.gazzetta.gr/plus/koinwn...9zyFFZfTRPs9C0PykuZdW9FUHeHavf5zIJOyKNZIxTtYc

Θεσσαλονίκη: Μην πετάτε υγρα μαντηλάκια, γάντια και μάσκες στη λεκάνη - Θα «φρακάρει» το αποχετευτικό λέει η ΕΥΑΘ
Εδω μιλαμε για ζα κανονικα..
[h=1]ΔΕΗ - Ανακοίνωση: Δωρεάν πάγιο και εκπτώσεις[/h]
  • Δωρεάν πάγιο για όλους
  • 5 έκπτωση σε πελάτες e-bill
  • Έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες και σε καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWh
  • Διεύρυνση ωραρίου 11770
  • Ηλεκτρονικές πληρωμές χωρίς προμήθειες
ευτυχως δεν προλαβε να ιδιωτικοποιηθει και αυτη..

Re: Απάντηση: Ιοί

Πρέπει να ληφθούν γενναια μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Εγώ αποφεύγω άσκοπες εξόδους μόνο στο μαγαζί μου πηγαίνω και κανω καθαριότητα και σούπερ μάρκετ για ψώνια.

https://graphics.reuters.com/CHINA-...1JhFLPBhrj2DGqJ1z0cBHtJD8qEZWXJW7SrFMXOEI2XDE

Ανάλυση γιά το τι έγινε στην Κορέα και το πως ξεκίνησε ο χαμός από εκεί που το έλεγχαν. Μια ασυνείδητη πολίτης παρά τις συστάσεις γιά εξέταση, φαίνεται να φταίει γιά το σκαλοπάτι και την εκτίναξη.

Απίστευτο....

Ένας μόνο αδιάφορος αρκεί... Και δεν ήταν καν Ελληνίδα να πεις....

Θεσσαλονίκη: Μην πετάτε υγρα μαντηλάκια, γάντια και μάσκες στη λεκάνη - Θα «φρακάρει» το αποχετευτικό λέει η ΕΥΑΘ
Εδω μιλαμε για ζα κανονικα..

Ποιος πεταει πλαστικα γαντια και μασκες (!!!!) σε λεκανες ?

Όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου, το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε για έναν νεαρό, ο οποίος έσπαγε καθρέφτες αυτοκινήτων στην περιοχή των Βορείων Προαστίων.

Μόλις έφτασαν στο σημείο και τον εντόπισαν, εκείνος άρχισε να τους φωνάζει και να τους απειλεί πως έχει κορονοϊό.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να τους φτύσει, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την ανησυχία των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

Φυσικά συνελήφθη και στο αστυνομικό τμήμα που μεταφέρθηκε, αποδείχθηκε πως είχε επιστρέψει από την Αγγλία και είχε σπάσει την καραντίνα στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται.

Έτσι, τα αδικήματα που τον βαραίνουν είναι και για τις ζημιές και για το σπάσιμο της καραντίνας.

https://www.gazzetta.gr/plus/koinwn...9zyFFZfTRPs9C0PykuZdW9FUHeHavf5zIJOyKNZIxTtYc

Πάμε για μέχρι πενταετή φυλάκιση για αρχή μόνο για την παραβίαση των μέτρων συν 5.000 ευρώ διοικητικό πρόστιμο. Για παραδειγματισμό πιστεύω ότι λόγω και της εξωφρενικής συμπεριφοράς του πρέπει να εξαντληθεί η αυστηρότητα και να επιβληθεί πενταετής φυλάκιση συν οι ποινές για τις απρόκλητες φθορές και την αντισταση. Αυτά είναι δυνητικά εκτισιμα και θα πρέπει κανονικά να πάει μέσα στη μπουζού. Ένας μόνο από αυτούς που έφτυσε να κολλήσει τον ιό εάν ο δράστης ήταν θετικός, πηγαίνουμε στην δεκαετή κάθειρξη.
Τα ζώα δεν καταλαβαίνουν από λόγο, επομένως πρέπει να εφαρμόσουμε σε αυτά τις πλήρεις συνέπειες του νόμου τις οποίες είμαι βέβαιος ότι θα τις καταλάβουν πολύ καλά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Καλα ποτε εχεις ακουσει να σταματανε βουλευτη ή Υπουργο για τυπικο ελεγχο; Ε καμια φορα μπορει σε κανενα μπλοκο, θα δουνε ποιος ειναι , θα βαρεσουν μια προσχη, μια χαιρετουρα στο πηληκιο και καλο δρομο να εχετε.

Κοίτα! Υπάρχουν βουλευτές, που η μόνη που τους ξέρει είναι η μάνα τους...

εμενα σε παλιο τετραωροφο οπου πριν πανε στην κεντρικη αποχετευση τα λυματα πηγαιναν σε φρεατιο πισω στον ακαλυπτο ,ποσες φορες ειχε γεμισει σκατο ο ακαλυπτος επειδη καποια κυρα ειχε πεταξει σερβιετες,στις μασκες θα κολωσουμε?

Status
Not open for further replies.