speedman_27
Supreme Member
Έρχονται από απέναντι με βάρκες. Σήμερα βγήκαν 56 παλιΧαρτί γιά να "κυκλοφορήσουν" έχουν;
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Έρχονται από απέναντι με βάρκες. Σήμερα βγήκαν 56 παλιΧαρτί γιά να "κυκλοφορήσουν" έχουν;
Έρχονται από απέναντι με βάρκες. Σήμερα βγήκαν 56 παλι
Δεν ειναι Troll... Απλα αυτοι αυτες τις μερες λογικα δεν σταματουν να εργαζονται ( λεμε τωρα) και μπηκαν στις εξαιρεσεις μαζι με αστυνομικους, στρατιωτικους, ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο και καποιους πιστοποιημενους .Tετοια ερμηνεια ... ξεπερνα τα ορια του troll (ακομα και με τα δικα μου στανταρντ).
Δηλαδη, αυτοι οι δερβεναγες ..... ειναι απο το καλουπι το καλο, το DNA το ατρωτο ?
Δεν ειναι Troll... Απλα αυτοι αυτες τις μερες λογικα δεν σταματουν να εργαζονται ( λεμε τωρα) και μπηκαν στις εξαιρεσεις μαζι με αστυνομικους, στρατιωτικους, υγειονομικο προσωπικο.
Καλα ποτε εχεις ακουσει να σταματανε βουλευτη ή Υπουργο για τυπικο ελεγχο; Ε καμια φορα μπορει σε κανενα μπλοκο, θα δουνε ποιος ειναι , θα βαρεσουν μια προσχη, μια χαιρετουρα στο πηληκιο και καλο δρομο να εχετε.Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου ήλθε στο νού η φράση κλισέ : "Ξέρεις ποιός είμ' εγώ, ρε!"......
Σε μας Μυτιλήνη οι μεταναστες κανονικά έρχονται από παραλία
Όποιος δεν έχει οικονομίες την πάτησε άσχημα.Το ρευμα και το νερο κανονικα επρεπε να πεσουν αμεσα στο 50%.
Ειδικα για τεως επαγγελματιες/εργαζομενους που εχουν βυθιση εισοδηματος 100%.
Ενημερωτικά : Σε γνωστή μας το πρωί στην Φρεαττυδα που έβγαλε βόλτα το σκυλί της έγινε έλεγχος και δεν είχε στείλει SMS, της έγινε παρατήρηση και της ζητηθηκε το βιβλιάριο του σκύλου (?), δεν το είχε και της ζητηθηκε να το χει πάντα μαζί με την ταυτότητα της.
Καντεμια εχθές έσπασα τα γυαλιά πρεσβυωπίας μου (ούτε μήνα δεν τα είχα αλλά η σύζυγος επέμενε να βοηθήσω να φτιάξουμε τις ντουλάπες :furious3οπότε πήρα τηλέφωνο τον οπτικό μου για ραντεβού. Μου είπε να πάω σήμερα με ραντεβού. Έστειλα SMS το πρωί με κωδικό το 2 και περίμενα, απάντηση γιόκ. Στέλνω δεύτερο περιμένω κανενα τέταρτο τίποτε. Μετά θυμάμαι οτι καλοκαίρι μου έρχονταν sms από πενταψήφια και τα είχα κλειδωμένα μάλλον ολα. Μπηκα στο Cosmote Mobile και πήγα στο shop κάτω κάτω (εφαρμογές πενταψήφιων) να κάνω εξαιρεση το 13033 και να βάλω μόνο τα υπόλοιπα.
Όταν τελείωσα ξανά έστειλα SMS. Δεν ήρθε πάλι απάντηση αλλά διαπίστωσα μετά από επανάληψη της διαδικασίας οτι το αίτημα μου για ξεκλείδωμα δεν είχε ολοκληρωθεί, οπότε τα παράτησα και έφυγα για τον οπτικό με χαρτί συμπληρωμένο.
Τώρα που επέστρεψα ήρθε μνμ. απο Cosmote οτι ολοκληρωθηκε το αίτημα μου φραγης/μη φραγής οπότε δοκίμασα ξανά SMS στο 13033 τα και ήρθε κανονικά απάντηση.
Οπότε κάντε μια δοκιμή άμεσα να δείτε αν επιστρέφει απάντηση στο SMS σας στο 13033 γιατί η διαδικασία ξεμπλοκαρίσματος των πενταψηφίων καθυστερεί (εμένα πέρασαν 4 ώρες περίπου για να ολοκληρωθεί)
Εγώ αποφεύγω άσκοπες εξόδους μόνο στο μαγαζί μου πηγαίνω και κανω καθαριότητα και σούπερ μάρκετ για ψώνια.Πρέπει να ληφθούν γενναια μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
https://graphics.reuters.com/CHINA-...1JhFLPBhrj2DGqJ1z0cBHtJD8qEZWXJW7SrFMXOEI2XDE
Ανάλυση γιά το τι έγινε στην Κορέα και το πως ξεκίνησε ο χαμός από εκεί που το έλεγχαν. Μια ασυνείδητη πολίτης παρά τις συστάσεις γιά εξέταση, φαίνεται να φταίει γιά το σκαλοπάτι και την εκτίναξη.
Θεσσαλονίκη: Μην πετάτε υγρα μαντηλάκια, γάντια και μάσκες στη λεκάνη - Θα «φρακάρει» το αποχετευτικό λέει η ΕΥΑΘ
Εδω μιλαμε για ζα κανονικα..
Όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου, το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε για έναν νεαρό, ο οποίος έσπαγε καθρέφτες αυτοκινήτων στην περιοχή των Βορείων Προαστίων.
Μόλις έφτασαν στο σημείο και τον εντόπισαν, εκείνος άρχισε να τους φωνάζει και να τους απειλεί πως έχει κορονοϊό.
Μάλιστα έφτασε στο σημείο να τους φτύσει, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την ανησυχία των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.
Φυσικά συνελήφθη και στο αστυνομικό τμήμα που μεταφέρθηκε, αποδείχθηκε πως είχε επιστρέψει από την Αγγλία και είχε σπάσει την καραντίνα στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται.
Έτσι, τα αδικήματα που τον βαραίνουν είναι και για τις ζημιές και για το σπάσιμο της καραντίνας.
https://www.gazzetta.gr/plus/koinwn...9zyFFZfTRPs9C0PykuZdW9FUHeHavf5zIJOyKNZIxTtYc
Καλα ποτε εχεις ακουσει να σταματανε βουλευτη ή Υπουργο για τυπικο ελεγχο; Ε καμια φορα μπορει σε κανενα μπλοκο, θα δουνε ποιος ειναι , θα βαρεσουν μια προσχη, μια χαιρετουρα στο πηληκιο και καλο δρομο να εχετε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.