Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Θα πέσει κλάμα στην Ισπανία...
20fc16889f5689540343aeaeed5d41ff.jpg

Εστειλα πριν λιγο κι εγω δοκιμη sms για εξοδο.
Εγραψα αριθμο δικαιολογιας, ονοματεπωνυμο και οδο με αριθμο (χωρις πολη/δημο/περιοχη)

Μου απαντησαν υστερα απο 3' επιστρεφοντας ακριβως το ιδιο που ειχα γραψει. (με κεφαλαια)
Ειναι φυσιολογικο ή εκανα κατι λαθος και μου το επεστρεψαν ολοιδιο στα μουτρα. ?
Mην κλεβεις :smash:
Δεν ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο. :rolleyes:
Ηρθε και το προθεμα ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ μπροστα (απ'το παλιο μυνημα).

Eγω παντως λεω να του δωσω να καταλαβει.
Θα βγω για ενα στιμμενο χυμο πορτοκαλι ... και στο καπακι ... για κασερακι απ'το sm.
Καποιος (λογικα) πρεπει να με χρονομετρησει ... ετσι δεν ειναι ? :rolleyes:
Δυο μηνυματα σε 1 δευτερολεπτο ... λογικα ... πρεπει να δινουν τον ιδιο χρονο (διεκπεραιωσης)
Σωστα ?

To PCR ειναι το ομολογουμενο τεστ ( αυτο που κρινεται αποδωτικο και εμπιστο). Το που και απο ποιον κατασκευαζεται δεν εχει σχεδον καμμια σημασια αφου πρεπει να εχει την αδεια του Ινστιτουτου Παστερ που εχει και τα πνευματικα και νομικα δικαιωματα. Και η παραγωγη απαιτει χρονοδιαγραμμα. Οπου και να κατασκευαζεται.
Τωρα μπορει καποιες μαφιες σε τριτο κοσμο να φτιαχνουν υποτιθεται τεστ. Και να τα πουλανε στο ιντερνετ.
Εχουν καταγγελθει στο παρελθον πολυ επικινδυνες καταστασεις.
Το θεμα δεν ειναι ποιος τα κατασκευαζει αυτα τα τεστ, αλλα οτι δεν κατασκευαζονται σαν το μανα που πεφτει απο τον ουρανο. Υπαρχει απαιτυμενος χρονος για το καθενα και φυσικα ενα καποιο υψηλο κοστος. Επισης το οτι η διαδικασια παιρνει πολλες ωρες, δειχνει οτι πρωτον στοιχιζει και δευτερον οταν εχει εξαπλωθει πολυ ο ϊος μπορει να βγει θετικο ενω τις δωδεκα εκεινες ωρες μπορει να το εχει κολησει.

Οποτε Καραντινα. Τα πολλα τα τεστ ανα πληθυσμο μονο οι χωρες που εχουν μικρους πληθυσμους και μεγαλο οικονομικο αρα και υγειονομικο αποθεμα εαν εχουν προβλεψει.

ΥΓ. Σε ενα νημα στην κατηγορια του Hi Fi, ειχα πει σε συζητηση για τον ποιοτικο ελεγχο εταιριων, για ενα φιλο που παει τουαχιστον καμμια δεκαπενταρια φορες Κινα και Ινδια.
Ειναι στελεχος φαρμακευτικης (και οχι ηλεκτρονικης). Αλλα τα στανταρ οσον αφορα ποιοτητα στελεχωση και μισθους στις χωρες αυτους και φυσικα ελεγχο, ειναι τα ιδια.

Δεν ειπε κανεις να αγορασει απο το alibaba pcr η κυβερνηση
σε ενα 24ωρο εχουμε αποτελεσμα με το που θα μπει το δειγμα στο αντιδραστηριο
νταξει η Ισλανδια ειναι μικρη χωρα για το Ιραν που μας περναει κατα πολυ σε δειγματοληψια τι αποψη εχεις?

Ας βγάλουμε μερικά συμπεράσματα από την μέχρι τώρα κατάσταση:
1. Η αίσθηση κινδύνου παρά τον καταιγισμό των ειδήσεων ήταν γενικά μειωμένη στον πληθυσμό,
γιατί επικράτησε η λογική ότι κινδυνεύουν οι πολύ μεγάλοι και με προβλήματα υγείας.
2. Μεγενθύνθηκε υπερβολικά η δυσφορία της έγκλειστης κατάστασης στο σπίτι από τον κόσμο και την TV,
που δείχνει και μειωμένα ενδιαφέροντα παιδείας (διάβασμα, ταινίες, διάφορες κατασκευές κ.α.)
3. Η πρόνοια των συστημάτων υγείας μέχρι τώρα άφησε μία επίπλαστη αίσθηση σε ηλικιωμένους
ότι αν νοσήσουν θα υπάρξει πλήρη φροντίδα. Εδώ θα μπορούσαν οι υπεύθυνοι να δηλώσουν
ότι θα προηγούνται στην περίθαλψη οι νεώτεροι ηλικιακά, μέτρο που θα δημιουργούσε
μία ανασφάλεια, για να βγει κάποιος έξω!
4. Οι εκκλησιαστικοί φορείς περίμεναν με ανακούφιση το κράτος να βγάλει το φίδι από την τρύπα,
και για προσωπικούς λόγους (οι περισσότεροι ηλικιωμένοι), και για θρησκευτικούς οπότε
δεν τέθηκαν θέματα δογματικά.
Η πονηρή σκέψη όμως δεν ταιριάζει σε υπεύθυνη διοίκηση κανενός δόγματος ..
5. Η αδιαφορία για το σύνολο από απείθαρχους πολίτες, υπήρξε σε όλα τα κράτη σε αδιευκρίνιστα
αλλά επικινδυνα ποσοστά, που δείχνει ότι η ατομική πειθαρχία δεν επαρκεί..
6. Οι μηχανισμοί αντίδρασης όλων των κρατικών φορέων σε όλο τον κόσμο βαθμολογούνται χαμηλά
που δείχνει χαμηλή προβλεπτικότητα και δίνει τροφή σε σενάρια συνωμοσίας:
(μείωση πληθυσμού ηλικιωμένων, επιβίωση του παραγωγικού πληθυσμού, κέρδος από μείωση συντάξεων κ.α.)
7. Τα απολυταρχικά καθεστώτα αποδείχθηκαν αποτελεσματικά στην επιβολή μέτρων, αλλά καθυστέρησαν
την ενημέρωση παγκόσμια που δείχνει την επικίνδυνη τακτική τους.
Τα θρησκευτικά καθεστώτα στην αρχή αδιαφόρησαν και τώρα τρέχουν να προλάβουν,
ή συνεχίζουν να αδιαφορούν εγκληματικά..
8. Οι κρατικοί φορείς στον δημοκρατικό κόσμο μέτρησαν πολύ την πολιτική τους εικόνα,
σε βάρος της άμεσης λήψης σκληρών μέτρων (απαγόρευση πτήσεων από την αρχή, καραντίνα..)
Επίσης δεν προειδοποίησαν για τον ίδιο λόγο τον απλό πολίτη για τις ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις,
του κάθε ενός στα έσοδα του (επιδόματα, αύξηση εισφορών υγείας. κ.α.), αλλά προτίμησαν να
μιλάνε για στήριξη, δημιουργώντας επισφαλείς εντυπώσεις για οικονομική σταθερότητα.
Η παρακινδυνευμένη αλήθεια θα δημιουργούσε θετικές σκέψεις για ατομική πειθαρχία.
9. Στην Ευρώπη δεν εφαρμόστηκαν γενικά μέτρα σε όλο τον Ευρωπαικό πληθυσμό, που μας δείχνει ότι στα
δύσκολα το κάθε κράτος έκανε ότι ήθελε, αλλά στα εύκολα η ΕΕ σταχυολογεί οικονομικούς δείκτες κρατών..
Και στην Ευρωπαική Ενωση λοιπόν χαμηλή βαθμολογία, και τι να πρωτοσώσει το οικονομικό ποσοστό στήριξης,
όταν σου έχει ξεφύγει η επιδημία!
10. Ο αμοραλισμός κάποιων κυβερνήσεων (Αγγλίας) πρέπει να μας διδάσκει, για αποφυγή τέτοιας αντιμετώπισης
πανδημιών.
11. Ο ανταγωνισμός των ιατρικών ομάδων σε όλο τον κόσμο μας δείχνει ότι το κέρδος παραμένει προτεραιότητα,
ενώ θα μπορούσε η ανταλλαγή πληροφοριών στις πειραματικές δοκιμές, να έφερνε την παρασκευή ενός εμβολίου πιο γρήγορα.
Απο κοντά και οι πολιτικοί που θα μπορούσαν να πιέσουν για συνεργασία.
12. Στα δικά μας υπήρξε μία πιο γρήγορη κρατική αντιμετώπιση, αλλά θα μπορούσε να ήταν πιο έγκαιρη,
με το ιστορικό της πανδημίας της Ιταλίας, και γιατί το φιλότιμο για αρκετούς είναι εγκυκλοπαιδική λέξη...
Και πόσα άλλα θα φανούν...

Re: Απάντηση: Ιοί

Εστειλα πριν λιγο κι εγω δοκιμη sms για εξοδο.
Εγραψα αριθμο δικαιολογιας, ονοματεπωνυμο και οδο με αριθμο (χωρις πολη/δημο/περιοχη)

Μου απαντησαν υστερα απο 3' επιστρεφοντας ακριβως το ιδιο που ειχα γραψει. (με κεφαλαια)
Ειναι φυσιολογικο ή εκανα κατι λαθος και μου το επεστρεψαν ολοιδιο στα μουτρα. ?

Πρέπει να γράψεις και πόλη και μάλλον και δήμο. Βάλε και τα δύο.
Έκανα ανάλογο λάθος και μου έστειλαν όνομα κτλ από....κάποιον κύριο στην Αθήνα, προφανώς για παράδειγμα.

Μετά το δοκιμαστικό που πέτυχε το μεσημέρι, πριν έστειλα για Σ/Μ που ήρθε αστραπιαία απάντηση σαν του Μάνου. Ε, φαίνεται αν είσαι καλός άνθρωπος έχεις και προτεραιότητα! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Πρέπει να γράψεις και πόλη και μάλλον και δήμο. Βάλε και τα δύο.
Έκανα ανάλογο λάθος και μου έστειλαν όνομα κτλ από....κάποιον κύριο στην Αθήνα, προφανώς για παράδειγμα.

Μετά το δοκιμαστικό που πέτυχε το μεσημέρι, πριν έστειλα για Σ/Μ που ήρθε αστραπιαία απάντηση σαν του Μάνου. Ε, φαίνεται αν είσαι καλός άνθρωπος έχεις και προτεραιότητα! :flipout:
Ξανα εστειλα παλι.
Εβαλα στο τελος και δημο και περιοχη.
Ηρθε απαντηση ΑΚΑΡΙΑΙΑ παλι το ιδιο ως απαντηση.

Σε εσας δηλαδη τι ερχεται ως απαντηση για να καταλαβω. ?

Η Ταιβαν παντως που ειναι και η χωρα που αποτελει παραδειγμα για το πως παρθηκαν σωστα και εγκυρα μετρα δεν εχει καμια σχεση με απολυταρχικο καθεστως ειναι δημοκρατικοτερη και απο μερικες ευρωπαικες δημοκρατιες...

Απάντηση: Re: Ιοί

Η Ταιβαν παντως που ειναι και η χωρα που αποτελει παραδειγμα για το πως παρθηκαν σωστα και εγκυρα μετρα δεν εχει καμια σχεση με απολυταρχικο καθεστως ειναι δημοκρατικοτερη και απο μερικες ευρωπαικες δημοκρατιες...
Αν εφαρμοσουμε αυτα που εκανε ομως η δημοκρατικοτερη Ταιβαιν θα αρχισουν να μιλανε για χουντες παλι. Οπως καταγραφη ολων με Gps , προστιμα 10.000$

ihodemon και η πολύ η δημιουργία θέλει και τον αέρα της.
Έφαγα όλη τη μέρα με κάτι που μαστορεύω και δεν λέει να έρθει εκεί που θέλω.
Έχω αν θέλω να περάσω πολλές καραντίνες μέσα, αλλά όταν σου την δίνει στα νεύρα μετά από ώρες δημιουργικής απασχόλησης χρειάζεσαι και ένα διάλειμμα. :frusty:

Έβαλα και εγώ κωδικό Σ/Μ και πήγα να ξεσκάσω στο μεγαλύτερο κοντινό για να περπατήσω κιόλας εντός του. Κοιτούσα τα ράφια σαν τον χάνο. Αγόρασα πατατάκια και άλλα χαζά και γύρισα :2thumb22sup:
Πάντως γενικά με τον ιό τρώω πιο υγιεινά έως τώρα τουλάχιστον.:chef:

Δεν ειπε κανεις να αγορασει απο το alibaba pcr η κυβερνηση
σε ενα 24ωρο εχουμε αποτελεσμα με το που θα μπει το δειγμα στο αντιδραστηριο
νταξει η Ισλανδια ειναι μικρη χωρα για το Ιραν που μας περναει κατα πολυ σε δειγματοληψια τι αποψη εχεις?

Εχω την αποψη οτι πρεπει να κανεις με αυτα που εχεις με τον πιο εξυπνο τροπο, και συμφωνα με τις σπουδες που σε εχουν προετοιμασει γιαυτο.

Το τεστ ακομα και οι κοτες να το πεταγαν σαν αυγα δεν θα εφτανε για ελεγχο σε ολο τον κοσμο. Θελει χρονο για να παραχθει. Και ωρες για διαγνωση.
Οποτε η αλλη στρατηγικη που μενει ειναι ο περιορισμος.
Η η "αγελη".

Για την διαγνωση του Ιραν εχω να πω οτι...μαλλον δεν ηταν η καλη "η καλη". Αλλιως δεν τους πηγε καλα.
Μεσα στους αριθμους διαγνωση-τεστ που δινουν τα κρατη αμφιβαλω πολυ εαν μπορουν να δικαιολογησουν PCR.

Οπως καταγραφη ολων με Gps , προστιμα 10.000$

Moνο απο το δικο μου (αφελες) μυαλο περασε το ΠΩΣ μπορουν να τσακωσουν
οσους δουλευουν δυο και τρεις δουλειες .... ενω δεν εχουν δηλωσει ουτε μια ?

Οντως η Ταιβαν έκανε το αυτονόητο που λέγεται πρόληψη!
και σε αυτό εξηγούνται μερικά:
https://www.huffingtonpost.gr/entry...-metra-kratos-poy_gr_5e6779dcc5b68d61645ad648
αν δεν απατώμαι το 2003 είχε νεκρούς απο τον sars

Απο την αλλη σε Αγγλια,Σουηδια, ειναι υπερ της ανοσιας της αγελης στην Ολλανδια λενε οτι τα μετρα εγκλεισμου δεν αποδιδουν
στην Αγγλια μαλιστα
Από τις 19 Μαρτίου 2020, ο COVID-19 δεν θεωρείται πλέον ως μολυσματική ασθένεια υψηλού επιπέδου ( HCID ) στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι βρετανοι υπολογιζουν οτι θα χουν τα διπλασια θυματα σε ετησια βαση απ οτι η κοινη γριππη δηλαδη 1800(900 απο κοινη γριππη) και σε συνδιασμο με τις επιπτωσεις της καραντινας θεωρουν καλυτερα να ακολουθησουν την ανοσια της αγελης,να δουμε ποσο θα πεσουν μεσα...

Αν ίσχυε αυτό που λέει η Βρετανία, δεν ίσχυσε στην Ιταλία και θάβουν 1000 κάθε μέρα ...
Αν ίσχυε αυτό που λέει η Βρετανία, δεν ίσχυσε στην Κίνα που αρχίζει και καθαρίζει...
Εν πάσει περιπτώσει, με την ανοησία της αγέλης θα πάνε για σφαγή κοπαδιδόν Αγγλοι Σουηδοί και Ολλανδοί...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Ξανα εστειλα παλι.
Εβαλα στο τελος και δημο και περιοχη.
Ηρθε απαντηση ΑΚΑΡΙΑΙΑ παλι το ιδιο ως απαντηση.

Σε εσας δηλαδη τι ερχεται ως απαντηση για να καταλαβω. ?

2 Μανος Παπαρακης Αγραναπαυσης 32

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ 2 ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΡΑΚΗΣ ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗΣ 32

-bye-

Status
Not open for further replies.