Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Mην κλεβεις :smash:Εστειλα πριν λιγο κι εγω δοκιμη sms για εξοδο.
Εγραψα αριθμο δικαιολογιας, ονοματεπωνυμο και οδο με αριθμο (χωρις πολη/δημο/περιοχη)
Μου απαντησαν υστερα απο 3' επιστρεφοντας ακριβως το ιδιο που ειχα γραψει. (με κεφαλαια)
Ειναι φυσιολογικο ή εκανα κατι λαθος και μου το επεστρεψαν ολοιδιο στα μουτρα. ?
To PCR ειναι το ομολογουμενο τεστ ( αυτο που κρινεται αποδωτικο και εμπιστο). Το που και απο ποιον κατασκευαζεται δεν εχει σχεδον καμμια σημασια αφου πρεπει να εχει την αδεια του Ινστιτουτου Παστερ που εχει και τα πνευματικα και νομικα δικαιωματα. Και η παραγωγη απαιτει χρονοδιαγραμμα. Οπου και να κατασκευαζεται.
Τωρα μπορει καποιες μαφιες σε τριτο κοσμο να φτιαχνουν υποτιθεται τεστ. Και να τα πουλανε στο ιντερνετ.
Εχουν καταγγελθει στο παρελθον πολυ επικινδυνες καταστασεις.
Το θεμα δεν ειναι ποιος τα κατασκευαζει αυτα τα τεστ, αλλα οτι δεν κατασκευαζονται σαν το μανα που πεφτει απο τον ουρανο. Υπαρχει απαιτυμενος χρονος για το καθενα και φυσικα ενα καποιο υψηλο κοστος. Επισης το οτι η διαδικασια παιρνει πολλες ωρες, δειχνει οτι πρωτον στοιχιζει και δευτερον οταν εχει εξαπλωθει πολυ ο ϊος μπορει να βγει θετικο ενω τις δωδεκα εκεινες ωρες μπορει να το εχει κολησει.
Οποτε Καραντινα. Τα πολλα τα τεστ ανα πληθυσμο μονο οι χωρες που εχουν μικρους πληθυσμους και μεγαλο οικονομικο αρα και υγειονομικο αποθεμα εαν εχουν προβλεψει.
ΥΓ. Σε ενα νημα στην κατηγορια του Hi Fi, ειχα πει σε συζητηση για τον ποιοτικο ελεγχο εταιριων, για ενα φιλο που παει τουαχιστον καμμια δεκαπενταρια φορες Κινα και Ινδια.
Ειναι στελεχος φαρμακευτικης (και οχι ηλεκτρονικης). Αλλα τα στανταρ οσον αφορα ποιοτητα στελεχωση και μισθους στις χωρες αυτους και φυσικα ελεγχο, ειναι τα ιδια.
Εστειλα πριν λιγο κι εγω δοκιμη sms για εξοδο.
Εγραψα αριθμο δικαιολογιας, ονοματεπωνυμο και οδο με αριθμο (χωρις πολη/δημο/περιοχη)
Μου απαντησαν υστερα απο 3' επιστρεφοντας ακριβως το ιδιο που ειχα γραψει. (με κεφαλαια)
Ειναι φυσιολογικο ή εκανα κατι λαθος και μου το επεστρεψαν ολοιδιο στα μουτρα. ?
Ξανα εστειλα παλι.Πρέπει να γράψεις και πόλη και μάλλον και δήμο. Βάλε και τα δύο.
Έκανα ανάλογο λάθος και μου έστειλαν όνομα κτλ από....κάποιον κύριο στην Αθήνα, προφανώς για παράδειγμα.
Μετά το δοκιμαστικό που πέτυχε το μεσημέρι, πριν έστειλα για Σ/Μ που ήρθε αστραπιαία απάντηση σαν του Μάνου. Ε, φαίνεται αν είσαι καλός άνθρωπος έχεις και προτεραιότητα!![]()
Α οκ ευχαριστω.* Werewolf
Τα ίδια που γράφεις αλλά κεφαλαία + ότι μπροστά γράφει επιπλέον ΜΕΤΑΚΊΝΗΣΗ.
Αν εφαρμοσουμε αυτα που εκανε ομως η δημοκρατικοτερη Ταιβαιν θα αρχισουν να μιλανε για χουντες παλι. Οπως καταγραφη ολων με Gps , προστιμα 10.000$Η Ταιβαν παντως που ειναι και η χωρα που αποτελει παραδειγμα για το πως παρθηκαν σωστα και εγκυρα μετρα δεν εχει καμια σχεση με απολυταρχικο καθεστως ειναι δημοκρατικοτερη και απο μερικες ευρωπαικες δημοκρατιες...
... σαν του Μάνου. Ε, φαίνεται αν είσαι καλός άνθρωπος έχεις και προτεραιότητα!![]()
Δεν ειπε κανεις να αγορασει απο το alibaba pcr η κυβερνηση
σε ενα 24ωρο εχουμε αποτελεσμα με το που θα μπει το δειγμα στο αντιδραστηριο
νταξει η Ισλανδια ειναι μικρη χωρα για το Ιραν που μας περναει κατα πολυ σε δειγματοληψια τι αποψη εχεις?
Οπως καταγραφη ολων με Gps , προστιμα 10.000$
Οντως η Ταιβαν έκανε το αυτονόητο που λέγεται πρόληψη!Η Ταιβαν παντως που ειναι και η χωρα που αποτελει παραδειγμα για το πως παρθηκαν σωστα και εγκυρα μετρα δεν εχει καμια σχεση με απολυταρχικο καθεστως ειναι δημοκρατικοτερη και απο μερικες ευρωπαικες δημοκρατιες...
Απο την αλλη σε Αγγλια,Σουηδια, ειναι υπερ της ανοσιας της αγελης στην Ολλανδια λενε οτι τα μετρα εγκλεισμου δεν αποδιδουν
στην Αγγλια μαλιστα
Από τις 19 Μαρτίου 2020, ο COVID-19 δεν θεωρείται πλέον ως μολυσματική ασθένεια υψηλού επιπέδου ( HCID ) στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι βρετανοι υπολογιζουν οτι θα χουν τα διπλασια θυματα σε ετησια βαση απ οτι η κοινη γριππη δηλαδη 1800(900 απο κοινη γριππη) και σε συνδιασμο με τις επιπτωσεις της καραντινας θεωρουν καλυτερα να ακολουθησουν την ανοσια της αγελης,να δουμε ποσο θα πεσουν μεσα...
Ξανα εστειλα παλι.
Εβαλα στο τελος και δημο και περιοχη.
Ηρθε απαντηση ΑΚΑΡΙΑΙΑ παλι το ιδιο ως απαντηση.
Σε εσας δηλαδη τι ερχεται ως απαντηση για να καταλαβω. ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.