Ρίξε μια ματιά εδώ.Κατ'αρχήν αν γίνεται να φαίνονται ξεχωριστά στην συγκεντρωτική αναφορά που βγάζεις (ημερήσιο και 7ημέρου .. ή μόνο 7ημ) .. ισως και με δικό τους διάγραμμα ..
Τα υπόλοιπα οπως τωρα .. αν και ίσως θα ηταν χρήσιμο να αφαιρoύνται τα KOMY_test σε επιπλέον παράγραφο.
Οπως το σκέφτομαι .. αυτά τα τεστ είναι αρκετά τυχαία (αν και επηρρεάζονται απο το εκάστοτε πόστο των συνεργείων ειδικά στις ημερήσιες τιμές, αλλά σε 7ημερο εξομαλύνεται ικανοποιητικά νομίζω το όποιο bias) και αρα δίνουν καλύτερη εικόνα του επιπολασμού. Το κακό είναι οτι είναι λίγα ..
BTW .. Οι Κύπριοι που κάνουν πάρα πολλά (40% του πληθυσμού κάθε βδομάδα) επίσης βγάζουν θετικότητα γυρω στο 2% .. ( .. τωρα πως ο Μαγιορκίνης αναφέρει για Ελλάδα, επιπολασμό λιγότερο από 1% δεν το καταλαβαίνω ..)
Τα υπόλοιπα (τα κλινικά) επειδή γίνονται σε μεγάλο βαθμό σε υποπτες περιπτώσεις βγάζουν μεγάλη θετικότητα .. υπάρχει βέβαια και στα κλινικά τεστ μερίδιο τυχαίων (π.χ. αυτοί που κάνουν για επαγγελματικούς λόγους ή για να γίνουν δεκτοί σε δομές υγείας για λόγους εκτός covid).
Δεν έχω καθαρές σκέψεις όπως καταλαβαίνεις ..

Σύνολο δεδομένων με τα rapid tests στην Ελλάδα - iMEdD Lab
Δεδομένα που συλλέγουμε από τις άτυπες ενημερώσεις του ΕΟΔΥ.

Το δείγμα από τα υποχρεωτικά τεστ στα σχολεία βγάζει θετικότητα κάτω από 0,4% όπου εκεί η αναλογία ενήλικοι (καθηγητές + λοιπό προσωπικό) προς μαθητές είναι 1:2.