Τωρα αρχισα να παρακολουθω το θεμα.Απο τη στιγμη που,αποδεδειγμενα,ο εμβολιασμενος κολλα,μεταδιδει και δεν ελεγχεται με τεστ,ας μην αναρωτιομαστε γιατι αυξανονται τα κρουσματα.Οσο για την προστασια που παρεχουν τα εμβολια και τις παρενεργειες τους,εχω χασει δυο πληρως εμβολιασμενους συγγενεις.Τον πρωτο,τον σκοτωσε το εμβολιο,40 μερες μετα τη δευτερη δοση.Η εξαδελφη μου πεθανε απο κορωνοιο,σε ιδρυμα.Μαζι της πεθαναν αλλοι 2 και κολλησαν,συνολικα,27,προσωπικο και ασθενεις,ολοι πληρως εμβολιασμενοι,την πορεια της υγειας των οποιων δεν εχω πληροφορηθει.Φυσικα,ξεχαστε την κιτρινη καρτα.Μην την ειδατε,μην την απαντησατε.Δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη σε εμβολια που εχουν κατασκευαστει βασει του αρχικου στελεχους του ιου και δεν εχουν βελτιωθει βασει της μεταλλαξης Δ,που εχει κυριαρχησει,οπως φετος εχει βελτιωθει το εμβολιο της γριππης.Τελος,μια απορια:Εγω,ο ανεμβολιαστος που μολις περασα κορωνοιο,"πιστωνομαι" 6 μηνες προστασιας και μετα εμπιπτω στα εκαστοτε μετρα.Ο εμβολιασμενος,στον οποιο το εξαμηνο εχει περασει και δεν εχει κανει τριτη δοση γιατι εχει διαφορετικη αντιμετωπιση;