Miras
Established Member
- 3 March 2021
- 198
Δεν κατάλαβες. Εγώ και οι γυναίκα μου είμαστε εμβολιασμένοι.Έχουν απόλυτο δίκιο, και είναι και πολύ επιεικείς. Εγώ δε θα σε καλούσα καν.
Οι ανεμβολίαστοι μας ζήτησαν rapid test την προηγούμενη.
Δεν κατάλαβες. Εγώ και οι γυναίκα μου είμαστε εμβολιασμένοι.Έχουν απόλυτο δίκιο, και είναι και πολύ επιεικείς. Εγώ δε θα σε καλούσα καν.
Συγγνώμη, δεν πήγε ο νους μου.Δεν κατάλαβες. Εγώ και οι γυναίκα μου είμαστε εμβολιασμένοι.
Οι ανεμβολίαστοι μας ζήτησαν rapid test την προηγούμενη.
Παίζει πάρα πολύ αυτό και δεν το βρίσκω καθόλου κακό. Επίσης παίζει και σε οικογένειες με πλήρως εμβολιασμένους γονείς για τα παιδιά κυρίως.Ενα έχω να πω:
Είμαι καλεσμένος με την οικογένεια σε φίλους. Οκτώ άτομα σύνολο συν παιδιά. Οι 4 εμβολιασμένοι.
Μας ζήτησαν να κάνουμε rapid test οι ανεμβολίαστοι.
Δεν έχω λόγια.
Αυτό είναι το θέμα.Συγγνώμη, δεν πήγε ο νους μου.
Να μην απορείς καθόλου, είναι και επίσημη οδηγία για τις γιορτές ο διαγνωστικός έλεγχος από όλους πριν από κοινωνικές συγκεντρώσεις (με self test βέβαια).Ενα έχω να πω:
Είμαι καλεσμένος με την οικογένεια σε φίλους. Οκτώ άτομα σύνολο συν παιδιά. Οι 4 εμβολιασμένοι.
Μας ζήτησαν να κάνουμε rapid test οι ανεμβολίαστοι.
Δεν έχω λόγια.
Τεστ και για εμβολιασμένους ενδεχομένως να απαιτηθούν στη συνέχεια, η ιχνηλάτηση είναι εξίσου σημαντική.Δεν ειναι για καθε κοινωνική επισκεψη. Εάν ο ανεμβολιαστος οντως νοιαζοταν, θα πηγαινε να εμβολιαστει. Το να απαιτεις, οντας ανεμβολιαστος, τεστ απο τους εμβολιασμένους καλεσμένους σου, μου κάνει για ρεβανσιστικο προς τα μετρα της κυβερνησης, και προσωπικως θα με οδηγουσε να διακοψω σχεσεις.
Αυτό είναι σίγουρο και όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ τα χειρότερα έρχονται...Πάντως μια χαρά πάει η ανθρωπότητα προς... τα πίσω...
Το θέμα είναι τι τεστ χρησιμοποιούν τα ιδιωτικά διαγνωστικά και τα φαρμακεία καθότι πλέον αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των δειγμάτων λόγω υποχρεωτικότητας στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους.
Το θέμα είναι τι τεστ χρησιμοποιούν τα ιδιωτικά διαγνωστικά και τα φαρμακεία καθότι πλέον αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των δειγμάτων λόγω υποχρεωτικότητας στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους.
Ειναι και το αλλο. Μεσα σε ολες τις βλακειες που εχουμε ακουσειΤο να απαιτεις, οντας ανεμβολιαστος, τεστ απο τους εμβολιασμένους καλεσμένους σου, μου κάνει για ρεβανσιστικο προς τα μετρα της κυβερνησης,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.