Ιοί

Status
Not open for further replies.

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας​

Ήταν ανεμβολίαστος – Έδινε μάχη στην ΜΕΘ του «Σωτηρία»​

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 72 ετών ο Γιώργος Τράγκας το πρωί της Τρίτης, έχοντας δώσει μάχη με τον κοροναϊό, όντας ανεμβολίαστος, στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, είχε μπει χθες σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία. Ο κ. Τράγκας είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Τελικά δεν άντεξε με αποτέλεσμα να καταλήξει τα ξημερώματα.

• Sad
Reactions: Panoramix
ε ναι τι περιμενε κανεις ?

διαβητικος, περασμενης ηλικιας και πολυ ....μαγκας ( το λεω γιατι εχω δουλεψει μαζι του) αλλα για λαθος λογους.

Αδιαφορω πραγματικα , εφαγε το κεφαλι του μονος του το προβλημα ειναι οτι ηταν ενας εκ των πολεμιων του εμβολιασμου και ποιος ξερει ποσους αλλους πηρε στον λαιμο του.

όταν είσαι σε τέτοια ηλικία και δεν εμβολιάζεσαι, το κρίμα στο λαιμό σου, κρίμα τον άνθρωπο μεν, παραδειγμα προς αποφυγήν δε…ελπίζω να παρακινήσει ορισμένους σε αυτή την ηλικία και να πάνε για το εμβόλιο. Αδιανόητο μου φαίνεται άτομα τέτοιας ηλικίας με με μια σχετικά καλή μόρφωση αλλά και υψηλό βιωτικό επίπεδο ότι αρνουνται να κάνουν το εμβόλιο….μόνο ντροπή.

Eγώ πάντως μπήκα σε αντιεμβολιαστικές συζητήσεις και συλλυπήθηκα τους φιλοτραγκικούς λέγοντάς τους να μην λυγίσουν και να συνεχίσουν τον αγώνα του αρχηγού - αυτό θα ήθελε κι αυτός...

Καλά, δεν θα είναι και λίγοι εκείνοι που θα βγουν να πουν ότι τον έφαγαν τον αρχηγό τους. Περιμένω εναγωνίως τοποθετήσεις Πετράκοι και λοιπών ογκολίθων της εγχώριας διανόησης.

Καλά, δεν θα είναι και λίγοι εκείνοι που θα βγουν να πουν ότι τον έφαγαν τον αρχηγό τους. Περιμένω εναγωνίως τοποθετήσεις Πετράκοι και λοιπών ογκολίθων της εγχώριας διανόησης.

Στο ράδιο εδώ στην Ξάνθη, βγαίνουν οι αντι και λένε οτι πέθανε απο τα υποκείμενα νοσήματα κι όχι απο τον κοβιντ... Στην ρητορική ερώτηση του δημοσιογράφου αν στο νοσοκομείο μπήκε εξαρχής λόγω κάποιου υποκείμενου ή λόγω του κοβιντ, κάνουν οτι δεν την ακούνε... Δεν καταλαβαίνουν οτι εκτός απο τον ίδιο τον ιό, μπορεί κανείς να πεθάνει απο την επιβάρυνση που φέρνει στα υποκείμενα νοσήματα...

στα ντουβαρια δεν εχει νοημα να απευθυνεσαι εγω αυτο ξερω.

Ας πεθανουν αν το επιθυμουν αλλα αγωνιστικες δρασεις που εχουν ως αποτελεσμα να επηρεαστουν κι αλλοι και να χασουν την ζωη τους ειναι απλα εκτος πραγματικοτητας και καλο θαταν εκτος του ποινικου να θεσπιστουν και τιποτα βαρυτατα προστιμα γιατι ολοι αυτοι οι τζαμπανταν μαγκες μονο αυτο καταλαβαινουν.

Κανένα άλλο εμβόλιο στην ιστορία δεν έχει μελετηθεί τόσο πολύ και από τόσους πολλούς.

Παρόλα αυτά είναι το μόνο στο οποίο κολλήσανε κάποιοι.

Θα ήταν πολύ αστείο αν δεν ήταν τόσο τραγικές οι συνέπειες.

• Like
Reactions: karamela
Ακριβώς όπως τα λες, τα εμβόλια αυτά έχουν φάει τόση μελέτη, ανάλυση από τόσο κόσμο που για μένα είναι μάλλον περισσότερο ασφαλή από σχεδόν όλα τα άλλα εμβόλια που κυκλοφορούν εκει έξω, παρόλαυτα αρκετός κόσμος κόλλησε σε αυτά και αρνείτε να τα κάνει. η βλακεία του κόσμου είναι ανυπέρβλητη. Πόσοι πρέπει να πεθάνουν ακόμα για να βάλουν μυαλό ορισμένοι?

• Like
Reactions: chrisssb

ειχε φτιαξει και κινημα "Ελευθεροι ανθρωποι " λεει.....καταλαβαινουμε ολοι σε τι κοινο προσδοκουσε......

Σε κανεναν δεν αξιζει να διαπομπευεται μετα θανατο αλλα σε τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι να διαπομπευεται τουλαχιστον η αμαθεια και η ανευθυνοτητα τους για να γινουν παραδειγμα προς αποφυγη.

Σε κανεναν δεν αξιζει να διαπομπευεται μετα θανατο αλλα σε τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι να διαπομπευεται τουλαχιστον η αμαθεια και η ανευθυνοτητα τους για να γινουν παραδειγμα προς αποφυγη.

Καμία διαπόμπευση δεν χρειάζεται.
Αναπαραγωγή των αντεμβολιαστικών απόψεών του δίπλα στην είδηση του θανάτου του αρκεί, χωρίς άλλα σχόλια.

Είχε και τον Πετράκο ως "Αναπληρωτή Γραμματέα" στο κόμμα του.

Αλλά δεν ήταν αντιεμβολιαστής, α πα πα...

Κοιτα τωρα που ειναι υποψηφιος για την μουτζα της εβδομαδας τι λεει ο τυπος :

Μιλώντας τα προηγούμενα 24ωρα, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, είχε σημειώσει πως ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν αντιεμβολιαστής, αλλά ότι «ο Γιώργος Τράγκας έχει ο ίδιος εκφράσει τις θέσεις του υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού».

Εξηγώντας γιατί ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, είχε πει πως «είχε μια αλλεργία που έδινε πιθανότητα παρενέργειες και επειδή ήταν διαβητικός και δεν ήθελε να απορρυθμιστεί το σάκχαρο, το φοβόταν. Το σκεφτόταν όμως».

Οι γνωστες μπουρδες δηλαδη και δικαιολογιες των ανευθυνων

ε ναι τι περιμενε κανεις ?

διαβητικος, περασμενης ηλικιας και πολυ ....μαγκας ( το λεω γιατι εχω δουλεψει μαζι του) αλλα για λαθος λογους.

Αδιαφορω πραγματικα , εφαγε το κεφαλι του μονος του το προβλημα ειναι οτι ηταν ενας εκ των πολεμιων του εμβολιασμου και ποιος ξερει ποσους αλλους πηρε στον λαιμο του.
Ναθ. αν τον γνώρισες, ίσως μπορείς να ξέρεις κάτι παραπάνω.
Προσωπικά δεν μου άρεσε ποτέ το στυλ του και για να είμαι ειλικρινής, ούτε οι γενικότερες κατευθύνσεις του.
Πάντως όταν φεύγει ένας άνθρωπος, φεύγει ένας άνθρωπος, τελεία. Εκεί σταματάμε.

Για την πληρότητα της ενημέρωσης πάντως, ας το προσέξουμε αυτό:

"Ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν αντιεμβολιαστής," λέει στενός συνεργάτης του

Ήταν λοιπόν μόνο φοβισμένος; Μπερδεμένος; Όπως είναι, δυστυχώς, τόσοι φίλοι ή και συγγενείς στον προσωπικό μας περίγυρο; (Όλοι έχουμε κάποιους)...

Από το ρεπορτάζ προκύπτει κάτι μάλλον διαφορετικό.
Μου προξένησε μεγάλη εντύπωση μία ιδιαίτερη φράση του γιατρού του (στο βίντεο):
Αυτοί όλοι ήταν μία παρέα...》​
(...και κόλλησαν όλοι)!​

Σε πρόσφατο άρθρο (δεν θυμάμαι τώρα ποιό) σχετικό με τους αρνητές εμβολίων, του ιού, της απογραφής γενικώς, διάβασα μία φράση "κλειδί":
Ότι η άρνηση αποτελεί το μέσο για την εξασφάλιση δημοσιότητας και κατόπιν για την προώθηση πολιτικών στόχων.
Και τούτο αποτελεί βασικό κίνητρο για πολλούς από τους γνωστούς και προβεβλημένους.

Ναθ. αν τον γνώρισες, ίσως μπορείς να ξέρεις κάτι παραπάνω.
Προσωπικά δεν μου άρεσε ποτέ το στυλ του και για να είμαι ειλικρινής, ούτε οι γενικότερες κατευθύνσεις του.
Πάντως όταν φεύγει ένας άνθρωπος, φεύγει ένας άνθρωπος, τελεία. Εκεί σταματάμε.

Ισα ισα . Παραδειγμα πρεπει να γινει μπας και σωθει εστω και ενας απο τους ηλιθιους που τσαμπουνανε ολες αυτες τις αηδιες.

Ο γιατρος του παντως αλλα λεει.....

Σημασια δεν εχει να εισαι μονον εξυπνος οπως ηταν αναμφισβητητα ο εκλιπων. Ειναι να μην εισαι και κολλημενος.

• Like
Reactions: chrisssb
Δεν θα αναφερθώ στον εκλιπόντα αλλά θέλω να τονίσω κάτι
Βγαίνουνε κάποιοι πχ Λεβέντης (που την σκαπουλάρε ) και λένε (ο γιός του συγκεκριμένα) ότι δεν έκανε το εμβόλιο γιατί είναι διαβητικός.
Αυτό γίνεται μόνο για να γλυτώσουν την ξεφτίλα.
Και αντιεμβολιαστές είναι και θέλουν να μην έχουν την κατακραυγή.
Γιατί αν είσαι διαβητικός τότε όχι μόνο επιβάλλεται το εμβόλιο αλλά σου δίνουν και προτεραιότητα.
Με 2 λόγια μας θεωρούν ηλίθιους, ότι πετώντας αυτή την κοτσάνα θα μας πείσουν κιόλας.
Και το χειρότερο, μπορεί να παρασύρουν κανένα και να μην κάνει το εμβόλιο επί τούτου.
Κάποιον που για τον α ή β λόγο δεν έχει εύκολη πρόσβαση σε γιατρό όπως έχουν οι ίδιοι.

Για την πληρότητα της ενημέρωσης πάντως παρέθεσα και ένα ρεπορτάζ πιο πάνω (post #11596).
Όπου ακούγεται (στο βίντεο) και ο συνεργάτης του και ο γιατρός του.
Τα δικά μου συμπεράσματα είναι αυτά που έγραψα.

Status
Not open for further replies.