Ιοί

Status
Not open for further replies.
Το να μας κανει ο ιος πυρετό 2 μερες για 2-3-4 φορές τον χρόνο, δεν είναι κατι για να γκρινιάζουμε και να λέμε οτι απλώς βελτιώνουμε αρκετά τις πιθανότητες υπέρ μας κάνοντας το εμβόλιο. Νομίζω.

Μάλλον δεν διάβασες τις δύο τελευταίες φράσεις μου; :)
Εγώ στο μόνο που σκέφτομαι να ποντάρω είναι η τρίτη δόση.
Όπου κανονικά εμβόλιο και νόσηση με πάνε Μάρτιο, ενώ με τα νέα μέτρα θα πρέπει να κάνω εμβόλιο τον Ιανουάριο.
Αν κλείσουν τα σχολεία όπως συζητάνε και πέσει κάποιο lockdown (όπως θα έπρεπε) μέχρι τον Μάρτιο, δεν βλέπω το λόγο να κάνω το εμβόλιο τον Ιανουάριο και όχι τον Μάρτιο που πιθανολογείται ότι θα υποστηρίζει και τον Όμικρον.
Αν τα αφήσουν ανοιχτά, δεν θα το συζητάω καν με δύο παιδιά στο σχολείο

....
Εγώ στο μόνο που σκέφτομαι να ποντάρω είναι η τρίτη δόση.
Όπου κανονικά εμβόλιο και νόσηση με πάνε Μάρτιο, ενώ με τα νέα μέτρα θα πρέπει να κάνω εμβόλιο τον Ιανουάριο.
Αν κλείσουν τα σχολεία όπως συζητάνε και πέσει κάποιο lockdown (όπως θα έπρεπε) μέχρι τον Μάρτιο, δεν βλέπω το λόγο να κάνω το εμβόλιο τον Ιανουάριο και όχι τον Μάρτιο που πιθανολογείται ότι θα υποστηρίζει και τον Όμικρον.
Αν τα αφήσουν ανοιχτά, δεν θα το συζητάω καν με δύο παιδιά στο σχολείο
Κανονικα αφου νοσησες δεν ειναι αναγκη να κανεις την τριτη δωση πριν αρκετους μηνες.
Δεν θα σου προσφερει τιποτα παραπανω αφουν η ανοσοποιηση απο τον ιδιο τον ιο ειναι πολυ μεγαλυτερη απο οποιοδηποτε εμβολιο.

• Like
Reactions: mikemtb
Κανονικα αφου νοσησες δεν ειναι αναγκη να κανεις την τριτη δωση πριν αρκετους μηνες.
Δεν θα σου προσφερει τιποτα παραπανω αφουν η ανοσοποιηση απο τον ιδιο τον ιο ειναι πολυ μεγαλυτερη απο οποιοδηποτε εμβολιο.
Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα για την Όμικρον ισχύει ακριβώς το αντίθετο.

Πώς πέρασαν την αρρώστια δλδ. Χρειάστηκε να πάει κανείς τους στο νοσοκομείο έστω και προληπτικά; Αυτό που περιγράφεις είναι ιστορία επιτυχιας των εμβολιων.
Αυτο που υπονοεις, οτι ο υγιεστατος και με προσφατη δοση θα πρεπει να κανει πυρετο αντε μεχρι 37.5 και ο υπερβαρος με 6μηνο και βαλε απο τη 2η, να κανει πυρετό 39 και για 3-4 μερες, δεν υπάρχει, δεν ειναι γραμμικές οι αντιδρασεις αναλογως των παραγόντων κινδυνου.
Λες βρε συ να είχαν χρειασθεί επίσκεψη στο νοσοκομείο ή νοσηλεία και να μην το έγραφα;
Αυτό που υπονοώ είναι αυτό ακριβώς που έγραψες: "δεν ειναι γραμμικές οι αντιδρασεις αναλογως των παραγόντων κινδυνου",
Ουσιαστικά η μη ύπαρξη γραμμικών αντιδράσεων σημαίνει ότι δεν βγάζεις άκρη.
Το ίδιο σημαίνει.

Τωρα περιπτωσιολογουμε αλλα γνωστος μου 65αρης χωρις υποκειμενα και fit,
απεβιωσε μετα απο 10 μερες στη μεθ. Αργησε βεβαια να παει στο νοσοκομειο.
Οι υπολοιποι της οικογενειας νοσησαν τελειως ελαφρα.
Για να καταλαβετε η πεθερα του αποβιωσαντος 95 χρονων με 2 σοβαρα
υποκειμενα νοσηματα, ειχε ολο κι ολο 37,5 πυρετο για δυο μερες.
Ολοι ηταν ανεμβολιαστοι.

Μα εδω πεθαίνουν 45ρηδες μια χαρά, τι να λέμε. Ο 65ρης τι νόμιζε δηλαδή.
Ότι θα δει ποτέ θα πάρει ο βαρκάρης την πεθερα του για να προσέξει και ο ιδιος, ότι θα προηγούνταν άλλοι χειροτερης καταστασης;

H φυσική ανοσία υπολείπεται αυτής του εμβολίου.

Αυτη ειναι η επικρατουσα εμπειρια εως τωρα με την Ομικρον.

Η οποια ομως ισως να σβησει γρηγορα

Νομίζω ότι είναι λάθος αυτό George.
H φυσική ανοσία υπολείπεται αυτής του εμβολίου.

ΌΟοοοοχι, δεν κατάλαβες.
Εγώ έκανα το εμβόλιο και μετά από δύο μήνες νόσησα.
Είμαι από αυτούς που λένε ότι έχουμε την καλύτερη δυνατή προστασία.
Είμαι το Hulk! :D
Για αυτό και σκέφτομαι να το τρενάρω. Ειδικά αν γίνει και ένα lockdown, ταμάμ για το εμβόλιο της Όμικρον κατά τον Μάρτη.

Η παραλλαγή Ζ ξέρετε τι θα είναι, ε;

The_Walking_Dead_TV_502082_3840x2400.0.jpg
:p

Η παραλλαγή Ζ ξέρετε τι θα είναι, ε;

The_Walking_Dead_TV_502082_3840x2400.0.jpg
:p

Εγω ακουσα αποψε απο επιδημιολογο στην ΤΒ οτι οταν τελειωσει το Ελληνικο αλφαβητο, δεν θα πιασουν αλλο αλφαβητο, θα δινουν ονομασιες αστερισμων. Δεν κανω πλακα. Αυτο ειπε...

Εγω ακουσα αποψε απο επιδημιολογο στην ΤΒ οτι οταν τελειωσει το Ελληνικο αλφαβητο, δεν θα πιασουν αλλο αλφαβητο, θα δινουν ονομασιες αστερισμων. Δεν κανω πλακα. Αυτο ειπε...
Η Orion θα είναι η αγαπημένη τους σε αυτή την περίπτωση.

Πάπαλα...πρακτικά έχει ήδη μεταλλαχθεί τόσο πολύ ο ιός που τα εμβόλια όλα τα πάνε πολύ άσχημα. Δείτε διάγραμμα 1. Είναι σε καλύτερη μοίρα όσοι έχουν κολλήσει, αλλά και πάλι καμία σχέση με τις προηγούμενες μεταλλάξεις.
Πρακτικά θέλουμε νέα εμβόλια και νέα μονοκλωνικά αφού και τα περισσότερα μονοκλωνικά δεν κάνουν τίποτα. Οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να στρογγυλέψουν και όλοι ελπίζουμε στην μειωμένη ένταση του ιού όσο και στην κυτταρική ανοσία σε περιπτώσεις που την περάσεις βαριά.

Πάντως ήδη βγαίνουν στον τύπο τα λογικά συμπεράσματα από αυτές τις μελέτες.

Αυτό που δεν ξέρω για τη μεθοδολογία των παραπάνω πειραμάτων είναι αν επηρεάζονται από την κυτταρική μνήμη ή όχι. Δεν το έχω συζητήσει με κάποιο ειδικό, αλλά νομίζω ότι ο ορρός στην ουσία έχει ότι αντισώματα κυκλοφορούν μέσα στο αίμα και δεν αντιπροσωπεύει τι θα γινόταν μέσω του μηχανισμού της κυτταρικής μνήμης, οπότε έχουμε κάτι καλό να συνεχίσουμε να ελπίζουμε :)

ενα απο τα καλα της πανδημιας στην χωρα μας ειναι οτι επισπευθηκαν διαδικασιες που εκοψαν την γραφειοκρατια μαχαιρι οπως πχ η αυλη συνταγογραφηση που ηταν κινηση κλειδι για το συστημα της υγειας.

Επιπλεον απο εβδομαδα θα εχουμε .....ψηφιακη ταυτοτητα

ενα απο τα καλα της πανδημιας στην χωρα μας ειναι οτι επισπευθηκαν διαδικασιες που εκοψαν την γραφειοκρατια μαχαιρι οπως πχ η αυλη συνταγογραφηση που ηταν κινηση κλειδι για το συστημα της υγειας.

Επιπλεον απο εβδομαδα θα εχουμε .....ψηφιακη ταυτοτητα

Πίσω είμαστε.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Status
Not open for further replies.