iOS 11

Το 3d multitasking μόλις έκανε την εμφάνισή του στην 11.1 beta2 που έγινε διαθέσιμη πριν καμία ωρα

Υπάρχει και ο foobar2000 για iOS!

Επίσης έχω άλλη μια πολύ καλή εφαρμογή την ST-1 DSD&FLAC player που όμως πλέον δεν την βλέπω στο App Store. Μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχε..
Η εταιρία είναι η Sigmatunes.

Το εχω απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε σε 5S και 7 και δεν εχω ουτε προβλημα με τη μπαταρια ουτε με τις εφαρμογες.

Ειδικα στο 7, σα να αλλαξα τηλεφωνο, ανοιγει μεχρι και το tunein πριν.... συνδεθει στο bluetooth. Δεν ειμαι heavy user χρηστης, αλλα η διαφορα σε γρηγοραδα απο τις μπετα 11 και την επισημη 10 που ειχα ειναι τεραστια και εμφανης μεχρι και σε μενα.

Στο 5ρι ουτε κρυο ουτε ζεστη...

Ενα προβλημα που εχω απο την πρωτη φορα που εβαλα την 11, ειναι οτι αρκετες φορες οταν παω να κλεισω εφαρμογες στο background (σερνοντας προς τα πανω) καποια θα κολλησει και δεν θα φευγει, αν δεν βγω στην home screen και ξαναμπω σε μουλτιτασκινγκ για να τη σβησω...

Συμφωνα με αυτο (http://www.protothema.gr/technology...apple-to-neo-ios-1103-dimiourgei-provlimata-/) καλυτερα να μην αναβαθμισετε...

φιλε να με συγχωρεις αλλα αυτο το αρθρο ειναι λιγο μαπα... ουτε ο προεδρος της Google δε τα γραφε ετσι.... :flipout:

Να πω εδω οτι το 5s μου παει μια χαρα... κανενα προβλημα....
Το Ipad mini 2 Μου φοβαμαι ακομα να το αναβαθμησω... του ειχα βαλει το 11 την πρωτη μερα, αλλα ειχα διαφορα θεματακια, κυριως καθυστερησεις... θα περιμενω λιγο ακομα...

Εμένα πάντως μου την δινει το γεγονός ότι όταν ανοίγω την συσκευή (από power off) συνδέεεται αυτοματα στο wifi..

Στο 5s μου πάει θαυμάσια εκτός της μπαταρίας που θέλει άλλαγμα, επειδή έπαιξα με την 10.3.3 όντως η διαφορά στην μπαταρία είναι εμφανής αλλά τελικά προχώρησα στην 11 διότι έχει άλλον αέρα (σχεδιαστικό) στο "παλιό" τηλέφωνο.
Είμαι με την 11.1.beta3 τώρα, ή 11.1.beta2 στη δική μου πάντα συσκευή μου φαίνονταν πολύ ποιο απαλή, τώρα σε αυτήν τη beta είναι ποιο σκληρή (απότομο άνοιγμα κλείσιμο εφαρμογών κλπ) μπαταρία το ίδιο.
Όπως έχω ξαναγράψει, η apple έχει πολλές συσκευές πλέον στην αγορά με διαφορετικής γενιάς επεξεργαστές, με αποτέλεσμα να έχουμε θέματα σε κάποια μοντέλα.
Πάντως η 11 δεν περίμενα να πηγαίνει τόσο καλά στο A7.

Σε SE δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη μπαταρία ,ίδια κατάσταση .
Το μόνο που αντιμετωπίζω είναι ότι αργεί να επανέλθει από οριζόντια σε κάθετη θέση ή το αντίστροφο
Επίσης δεν συγχρονίζει με τις άλλες συσκευές τα email ή μάλλον άλλοτε τα συγχρονίζει αμέσως και άλλοτε όχι

Κυκλοφόρησε η beta 4

Την οποια κ εβαλα στο ipaf mini 2 μου και παει μια χαρα!! Πολυ καλυτερα απο την 11.0.1.. smooth και με ελαχιστες καθυστερησεις!! Ειμαι σιγουρος οτι οσο περναν οι μερες , θα στρωνει ολο και περισσοτερο!!

Την οποια κ εβαλα στο ipaf mini 2 μου και παει μια χαρα!! Πολυ καλυτερα απο την 11.0.1.. smooth και με ελαχιστες καθυστερησεις!! Ειμαι σιγουρος οτι οσο περναν οι μερες , θα στρωνει ολο και περισσοτερο!!

Και στο 7αρι όλα καλά, η μπαταρία άψογη, ήταν ήδη από την beta 3, και κάποια μικρά lag εξαφανίστηκαν.

Lol και σε μένα 23 βγάζει..🤣

Βέβαια συμβαίνει μόνο όταν το κανεις πολύ γρήγορα. Οπότε, για τέτοιες γρήγορες διαδικασίες έτσι κι αλλιώς δε βολεύει το calculator με τα πλήκτρα αφής, πάντοτε χρησιμοποιώ τον βετεράνο Casio.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Re: Απάντηση: Apple iOS 11

Όλα τα είχαμε αυτό μας έλειπε..
Ποσό κάνει τελικά 1+2+3 =?
Για κάντε την πρόσθεση και δείτε....

https://secnews.gr/161550/bug-iphone-efarmogi-calculator/amp/

Το άρθρο είναι κακή αυτόματη μετάφραση αλλά αναδεικνύει ένα θέμα που έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές και το οποίο είναι πολύ εκνευριστικό:

Στο calculator τα πλήκτρα πράξεων μένουν ανενεργά για ένα μικρό διάστημα μετά από κάθε χρήση τους.

Αν δλδ πας να γράψεις 2 * 2 * 2 (=8) γρήγορα το δεύτερο * δεν θα πατηθεί και θα γίνει η πράξη 2 * 22 (=44).

Είναι πολύ σπαστικό και επικίνδυνο (καθώς, αν δεν το πάρεις χαμπάρι μπορεί να καταλήξεις με λάθος αποτέλεσμα) και είναι η αλήθεια ότι με αφορμή το άρθρο ασχολήθηκα λίγο να δω τι συμβαίνει

Lol και σε μένα 23 βγάζει..藍

Βέβαια συμβαίνει μόνο όταν το κανεις πολύ γρήγορα. Οπότε, για τέτοιες γρήγορες διαδικασίες έτσι κι αλλιώς δε βολεύει το calculator με τα πλήκτρα αφής, πάντοτε χρησιμοποιώ τον βετεράνο Casio.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Δεν είναι θέμα απόκρισης των πλήκτρων αλλά ηθελημένης (προγραμματισμός) καθυστέρησης που έχει εισαγάγει η Apple στα πλήκτρα των πράξεων

και σε μένα, πότε το κάνει και πότε δεν το κάνει,

επικίνδυνο, γιατί καμμιά φορά το χρησιμοποιούσα στη δουλειά,
και εκεί δεν είναι 1+2=3 . για να καταλάβω ότι έγινε λάθος

τώρα πρέπει να αγοράσω και κομπιουτεράκι ή να ψάχνω υπολογιστή με το δοκιμασμένο calculator των windows :aetsch: