iOS 6

Απάντηση: Re: iOS version 6

εδω το αναφερει ξεκαθαρα ... http://www.apple.com/ios/messages/

πρεπει να το ενεργοποιησουν και οι 2 (ληπτης - αποστολεας).

getthemessage.jpg

Nαι ισχυει MONO για τα i messages-πραγμα που ηδη υπηρχε νομιζω.Δεν αναφερεται στα συνηθισμενα sms

YouTube υπάρχει free εφαρμογή !
Οσο για τους χάρτες εγώ πάω New York αλλά δν μου βγάζει αυτά που βγάζει σε σάς τα τρισδιαστατα

πρεπει να το εχουν ενεργοποιησει και οι 2... και απ οτι διαβασα αναφερεται σε imessage (που σημαινει iphone me iphone ).
Οντως δεν προκειται για απλα μυνηματα αλλα imessages (εγω φυσικα το εχω παντα ανοιχτα , γι αυτο δουλευει ).

αναφερομαι κυριως στους χρηστες iPad , που δεν υπαρχει εφαρμογη ακομη...

Οι χαρτες ειναι 3d μονο σε iphone 4S - 5 kai ipad 3.

YouTube υπάρχει free εφαρμογή !
Οσο για τους χάρτες εγώ πάω New York αλλά δν μου βγάζει αυτά που βγάζει σε σάς τα τρισδιαστατα

πρεπει να το εχουν ενεργοποιησει και οι 2... και απ οτι διαβασα αναφερεται σε imessage (που σημαινει iphone me iphone ).
Οντως δεν προκειται για απλα μυνηματα αλλα imessages (εγω φυσικα το εχω παντα ανοιχτα , γι αυτο δουλευει ).

Συμφωνουμε τοτε Γιαννη,αλλα η <ιδιοτροπια> παραμενει ουσιαστικα,κατι που βρισκεις και σε κινητο των 30 ευρω ,να μην εχεις την δυνατοτητα να το εχεις στο i phone.Μου θυμιζει αγγλοσαξωνικη ιδιοτροπια και θεωρω γελοία την σταση τους πανω σ αυτο το θεμα.
Παντως καποιες αναβαθμισεις αρχισαν να εμφανιζονται οσον αφορα τα apps

Οντως ειναι εκνευριστικο που δεν ενεργοποιουν την αναφορα παραδοσης στα απλα sms. Ισως το μοναδικό μου παράπονο απο το IOS που δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχει επιλυθει ποτε..

Οντως ειναι εκνευριστικο που δεν ενεργοποιουν την αναφορα παραδοσης στα απλα sms. Ισως το μοναδικό μου παράπονο απο το IOS που δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχει επιλυθει ποτε..

Οταν μαθεις για ποιο λογο εχουν το τιμονι στα δεξια οι Αγγλοι ακομη,τοτε θα απορεις λιγοτερο.Ευτυχως διαπιστωνω οτι επιτελους στο Ηνωμενο Βασιλειο αρχισε η παραλληλη χρηση και του δεκαδικου συστηματος.Ε τωρα η Apple να μας μην αφηνει χωρις αναφορα παραδοσης στα sms -απλα πεισμα και ιδιοτροπια ειναι που λυνεται σε δευτερολεπτα

Πιο γρήγορο το 5 αλλά στο s3 η μεγαλύτερη ανάλυση κάνει διάφορα στο διαθέσιμο περιεχόμενο στην οθόνη

(Μακάρι το android να ομορφυνει κάποια στιγμή...)

(Μακάρι το android να ομορφυνει κάποια στιγμή...)

Α γειά σου... προσωπικά το σχετικά μίνιμαλ προσεγμένο design του iOS είναι το μόνο που με κρατάει πλέον σ'αυτό το στρατόπεδο... Αυτή την υπερκορεσμένη ντε και καλά πολυχρωμία του Android , σα ταμπέλα στριπτιτζάδικου δεν τη μπορώ με τίποτα...

θα μπορουσες δηλ. ν αντεξεις ενα κινητο με 4.8" ?
Einai terastio (για τα γουστα μου).
Κι εμένα μεγάλο μου φαίνεται (και το βασικότερο, άσχημο)

4,3 παντως είναι μια χαρά

Εδώ είμαστε πάντως, σε μερικά χρόνια όλοι με 5 θα κυκλοφορούμε και θα μας φαίνονται και λίγες
Α γειά σου... προσωπικά το σχετικά μίνιμαλ προσεγμένο design του iOS είναι το μόνο που με κρατάει πλέον σ'αυτό το στρατόπεδο... Αυτή την υπερκορεσμένη ντε και καλά πολυχρωμία του Android , σα ταμπέλα στριπτιτζάδικου δεν τη μπορώ με τίποτα...
Είναι δε ο συνδυασμός κακόγουστιας (μπροστά στην Apple τουλάχιστον) software και hardware...

Μα τι αλλο θα ακούσουμε??? κατηγορούμε και ενα πλήρως customized περιβάλλον...! πως το κατηγορούμε δλδ αφού το παραμετροποιούμε ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ??? το θες στριπτιζαδικο το εχεις, το θες μουντο το εχεις, το θες σοβαρο το εχεις.... το θες μινιμαλ το έχεις, αλλα απο τη ναλλη υπαρχει και ο φόβος της ελευθερίας... τρομαζει καμμια φορά... οχι θα σκάμε με την βαρεμάρα του iOS...

τραγικό το πολυδιαφημιζόμενο ios6.
που είναι οι χάρτες?
που είναι το youtube??
Μήπως τελικά να περιμένω το iphone 5s με ios 6.?