iOS 6

Βλέπω πολλούς να αναφέρονται στη Nokia και τους χάρτες της
Δε ξέρω εάν η συμμαχία M$-Nokia από τη μια και M$-Apple από την άλλη για πατέντες μπορεί να θεωρηθεί ότι θα δράσει έναντι στη google.

Ερχεται νεα αναβαθμιση,απ οτι διαβαζω, για να διορθωσει τα προβληματα που δημιουργησε η 6.Ελπιζω η νεα να μην χρειαζεται παλι διορθωση

Δεν ξερω τι maps θα βαλουν,αλλα μολις βγηκε η αναβαθμιση για το 6 που αφορα το squeezebox προβλεπω να περιμενω νεα δυσλειτουργια.Υπ οψιν οτι αυτη που θα εμφανισθει πιθανοτατα σημερα ειναι η 6.0.1 και ειναι προαγγελος της 6.1 που ερχεται

Φλασια: Από καποια εκδοση αι μετα (5; ) η Apple προσεθεσε την εξης (προφανή και αναγκαια) λειτουργια:

Οταν κανεις search να ψάχνει σε ολα τα fields (πχ notes) των επαφών.

Οποτε πλεον δεν απαιτείται η χρηση 3ων apps (πχ Super Search)

Τι θα γίνει με το 6.0.1; Θα βγει ποτέ; Έλεος, το bug του WiFi είναι εξοργιστικά εκνευριστικό, και κοντέυει πάνω από μήνας. Μόνο να αυξάνουν τις τιμές των προγραμμάτων τους ξέρουν. Είναι τρελό το πως η ακριβότερη εταιρία παγκοσμίως βγάζει προϊόντα χωρίς beta testing και τα πουλάει και χρυσά.

Ε Λ Ε Ο Σ

Πλέον αισθάνομαι πολύ τυχερός που κατάφερα και αντιστάθηκα στην παρόρμηση να παραγγείλω το 5, λόγω νέου συμβολαίου... το επόμενο κινητό μου θα είναι είτε το S3 είτε το Note 2. Αναλόγως. Τέρμα τα πεταμένα λεφτά.

Και εγώ απο developer edition σε ipad3 και 4S και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το wifi, συνδέεται ταχύτατα και είναι ταχύτατο!

Όχι ακριβώς. Απλά κάποια στιγμή, ενώ σε δείχνει συνδεδεμένο, δεν έχεις internet. Συμβαίνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ συχνά, και ειδικά στην περίπτωσή μου που βλέπω πχ σειρές απ'το netflix, μου σπάει τα νεύρα.

Στην αρχή νόμισα ότι είναι πρόβλημα του τηλεφώνου μου, ή κάτι με το εδώ router, αλλά μετά μου'πε και ο αδερφός μου στην Ελλάδα ότι έχει ακριβώς το ίδιο θέμα.

Last edited:
Update 6.0.1

ios601.jpg

• Fixes a bug that prevents iPhone 5 from installing software updates wirelessly over the air

• Fixes a bug where horizontal lines may be displayed across the keyboard

• Fixes an issue that could cause camera flash to not go off

• Improves reliability of iPhone 5 and iPod touch (5th generation) when connected to encrypted WPA2 Wi-Fi networks

• Resolves an issue that prevents iPhone from using the cellular network in some instances

• Consolidated the Use Cellular Data switch for iTunes Match

• Fixes a Passcode Lock bug which sometimes allowed access to Passbook pass details from lock screen

• Fixes a bug affecting Exchange meetings

Αν εξαιρέσουμε το "Resolves an issue that prevents iPhone from using the cellular network in some instances" δεν υπάρχει ουσιαστική βελτίωση. Λογικά θα δούμε πολλά update στο 6 και αυτό είναι το 1ο.

έχει παρατηρήσει κάποιος δυσλειτουργία με την φωνητική εντολή
έχω iphone 4 και δεν καταλαβαίνει χριστό τη στα Ελληνικά τι στα Αγγλικά ακόμη και στα Γαλλικά