iOS 6

Φοράω την 6.1 σε iphone 5 και ίσα ίσα εγώ είδα βελτίωση στο κινητό, από αυτονομία τα ίδια μέχρι νεοτέρας, πολύ νωρίς για να κρίνω.

εγώ πάλι με λίγα τηλέφωνα και ελάχιστο σκαλισμα δεν μπορώ να πω ότι έχει αυτονομία . πιστεύω ότι με συνεχόμενο 3G ανοιχτό έχει θέμα μπαταρίας το κινητό

Παίδια κανείς που να εχει το iphone 4 μαζί με το IOS 6.1 να μου πει εμπειρίες!! δηλαδή ταχύτητα...αυτονομία!!??

Παίδια κανείς που να εχει το iphone 4 μαζί με το IOS 6.1 να μου πει εμπειρίες!! δηλαδή ταχύτητα...αυτονομία!!??

Η ταχύτητα είναι ίδια όπως και η αυτονομία του, δεν έχει αλλάξει κάτι

Νέο update v6.1.2

img7906.png

Η αυτονομία του 4 με την 6.1 έπεσε σε ΤΡΑΓΙΚΌ βαθμό. (Πάνω απο 50% παρατήρησα.) Ωστόσο υποτίθεται ότι η 6.1.2 που βγήκε σήμερα το διορθώνει αυτό. Θα δείξει.

Αυτο ειναι καλο παιδες.. Σημαινει πως η εταιρία ειναι "απο πάνω" και διορθώνει οτι bug προκύπτει.. Τι να πουν και οι android users που κανουν τον σταυρο τους αν και ποτε η εταιρια του κινητου τους θα αποφασισει να επιτρεψει αναβάθμιση;

καλό δεν είναι απαραίτητα, καθότι το να υπάρχουν συνεχώς νέες αναβαθμίσεις σημαίνει οτι κάτι πήγε στραβά με τις προηγούμενες!
απο κει και πέρα, η 6.1 ήταν αισχρή ενώ με την 6.1.1 διορθώθηκαν τα πράματα.
Άντε να δούμε τι πουλιά θα πιάσουμε τώρα με την 6.1.2 .. εν αναμονή της 6.1.3 :BDGBGDB55:

Δεν ειναι απαραιτητες οι αναβαθμισεις για όλους, αλλα επειδή απευθυνεται σε πολλες διαφορετικες γενιες iphone, πολλες φορες λυνουν bugs που αφορουν συγκεκριμενες γενιές πχ. στο 4s το bug στην μπαταρια το οποιο δεν υπηρχε στο 5αρι.

Μα απ' όσο ξέρω(διόρθωσε με σε παρακαλώ αν κάνω λάθος) δεν διατίθενται όλες οι αναβαθμίσεις για όλες τις συσκευές..
Η 6.1.1 πχ δεν είναι διαθέσιμη για το 4.

Ναι, αληθεια ειναι αυτο. Εαν ενα προβλημα αφορα μονο μια σειρα, το στελνουν OTA σε αυτήν.
Επειδη ομως ελεγες για την "αισχρή" 6.1, στο 5αρι παίζει αψογα χωρις πρόβλημα οποτε δεν καιγομαι να αναβαθμιστω.

εμενα παλι μου κανουν εντυπωση ολες αυτες οι δηλωσεις.... σε κανενα iphone μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει μεγαλες μεταπτωσεις σε αυτονομια και εμβελεια wifi κλπ. , με καμια αναβαθμιση. Και φυσικα τις ios συσκευες , τις χρησιμοποιω πολυ και σε απαιτητικες εφαρμογες....
Μαλλον ειμαι πολυ τυχερος!

εμενα παλι μου κανουν εντυπωση ολες αυτες οι δηλωσεις.... σε κανενα iphone μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει μεγαλες μεταπτωσεις σε αυτονομια και εμβελεια wifi κλπ. , με καμια αναβαθμιση. Και φυσικα τις ios συσκευες , τις χρησιμοποιω πολυ και σε απαιτητικες εφαρμογες....
Μαλλον ειμαι πολυ τυχερος!
Μαλλον απλως ξερεις τι σου γινεται....