Εμένα γιατί μ´αρέσουν καλύτερα τα παλιά;
Επειδη εισαι "σκευομορφικος"

lolΕπειδη εισαι "σκευομορφικος"![]()
Ειναι λόγω ηλικιας.
Εμενα μονο το νέο ρολόι δεν μ αρεσει.
![]()
Άρα έχω δίκιο... Τα παλιά είναι καλύτερα...![]()
Τωρα, περαν της πλακας, καλυτερα / χειρότερα τρεχα γυρευε...
.
.... ότι και ν αλλαζαν ''καλυτερο'' θα ταν.
Και τα φετινα να χαμε απο την αρχή και φετος να μας πασαραν τα παλια για νεα, παλι χαρουμενοι θα μασταν...
.
.... ότι και ν αλλαζαν ''καλυτερο'' θα ταν.
Και τα φετινα να χαμε απο την αρχή και φετος να μας πασαραν τα παλια για νεα, παλι χαρουμενοι θα μασταν...
Δεν εκατσα να δω video, κοιταξα τις παρουσιασεις στο site (εκει δεν το αναφέρει καπου - οχι εμφανως τουλαχιστον).
Στη θεση τους θα το ''φωναζα'' καθως ειναι το 1ο που θα παρατηρήσει καποιος και μια πολύ εξυπνη και ομορφη αλλά παραλληλα διακριτική ανανέωση στο αισθητικό κομμάτι.
Ή μάλλον έτσι...![]()
Μετα απο τόσα χρονια ότι και ν αλλαζαν ''καλυτερο'' θα ταν.
Και τα φετινα να χαμε απο την αρχή και φετος να μας πασαραν τα παλια για νεα, παλι χαρουμενοι θα μασταν....
ειναι πιο νεανικα… αρα οχι για σας !![]()
Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Όπως ένα διατηρητέο στο κέντρο της Αθήνας. Ένα απλό μπογιατισμα να φάει απέξω και οι ιδιοκτήτες του το βλέπουν λες και το γκρεμίσαν και το ξαναχτισαν.
Πάντως χωρίς δηκτικοτητα και με αρκετό χιούμορ όσο το κοιταω το 7 μου φαίνεται λίγο "καπως". Λίγο "ελαφρύ", λίγο "χαρούμενο" να το πω? Λίγο "το σηκώνει το σακακι"??
Που είναι τα αντρικια λειτουργικά? Τα σκέτα, τα σεκλετικα, τα αφιλτρα ρε παιδί μου?
Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Όπως ένα διατηρητέο στο κέντρο της Αθήνας. Ένα απλό μπογιατισμα να φάει απέξω και οι ιδιοκτήτες του το βλέπουν λες και το γκρεμίσαν και το ξαναχτισαν.
Πάντως χωρίς δηκτικοτητα και με αρκετό χιούμορ όσο το κοιταω το 7 μου φαίνεται λίγο "καπως". Λίγο "ελαφρύ", λίγο "χαρούμενο" να το πω? Λίγο "το σηκώνει το σακακι"??
Που είναι τα αντρικια λειτουργικά? Τα σκέτα, τα σεκλετικα, τα αφιλτρα ρε παιδί μου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.