iOS 7

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Επειδη εισαι "σκευομορφικος" :p
lol

(Ψιτ, Κούλη, αμα θες κάτι τον Μπαμπη, το βραδυ θα ναι στο σκευομορφικό bar παρεά με τον tinyfingersrobohelicopterophotojohn :p)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Άρα έχω δίκιο... Τα παλιά είναι καλύτερα...:p

Τωρα, περαν της πλακας, καλυτερα / χειρότερα τρεχα γυρευε...

Μετα απο τόσα χρονια ότι και ν αλλαζαν ''καλυτερο'' θα ταν.

Και τα φετινα να χαμε απο την αρχή και φετος να μας πασαραν τα παλια για νεα, παλι χαρουμενοι θα μασταν....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

.

.... ότι και ν αλλαζαν ''καλυτερο'' θα ταν.

Και τα φετινα να χαμε απο την αρχή και φετος να μας πασαραν τα παλια για νεα, παλι χαρουμενοι θα μασταν...

Το διόρθωσα λίγο... Καλύτερα μου φαίνεται έτσι... :cool:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

.

.... ότι και ν αλλαζαν ''καλυτερο'' θα ταν.
Και τα φετινα να χαμε απο την αρχή και φετος να μας πασαραν τα παλια για νεα, παλι χαρουμενοι θα μασταν...

Ή μάλλον έτσι... :cool:

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Δεν εκατσα να δω video, κοιταξα τις παρουσιασεις στο site (εκει δεν το αναφέρει καπου - οχι εμφανως τουλαχιστον).

Στη θεση τους θα το ''φωναζα'' καθως ειναι το 1ο που θα παρατηρήσει καποιος και μια πολύ εξυπνη και ομορφη αλλά παραλληλα διακριτική ανανέωση στο αισθητικό κομμάτι.

Ναι!!! το χρωματιστό τσίρκο νέων εικονιδίων φαίνεται να ακροβατεί στην οθόνη με το έξυπνο αυτό κολπάκι. Απλά το ενα συμπληρώνει το άλλο. χχαχαχααχχ

Με διάθεση χιούμορ πάντα!

Μετα απο τόσα χρονια ότι και ν αλλαζαν ''καλυτερο'' θα ταν.

Και τα φετινα να χαμε απο την αρχή και φετος να μας πασαραν τα παλια για νεα, παλι χαρουμενοι θα μασταν....

Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Όπως ένα διατηρητέο στο κέντρο της Αθήνας. Ένα απλό μπογιατισμα να φάει απέξω και οι ιδιοκτήτες του το βλέπουν λες και το γκρεμίσαν και το ξαναχτισαν.

Πάντως χωρίς δηκτικοτητα και με αρκετό χιούμορ όσο το κοιταω το 7 μου φαίνεται λίγο "καπως". Λίγο "ελαφρύ", λίγο "χαρούμενο" να το πω? Λίγο "το σηκώνει το σακακι"??

Που είναι τα αντρικια λειτουργικά? Τα σκέτα, τα σεκλετικα, τα αφιλτρα ρε παιδί μου?

ειναι πιο νεανικα… αρα οχι για σας !-bye-

Βασικά αντιγράφουν google (gmail, YouTube, chrome store κτλ) και win8.
Η νέα τάση ειναι τα εικονίδια (και όχι μόνο) να σχεδιάζονται χωρις σκιές, με απλές γραμμές και χρώματα.

Κάποια απο τα παλιά δειχνουν καλυτερα.
Το εικονίδιο πχ. του safari μοιάζει πιο πολυ με προσχέδιο παρά σαν τελικό, κυρίως λόγω του άσπρου τετραγώνου του.

Last edited:
Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Όπως ένα διατηρητέο στο κέντρο της Αθήνας. Ένα απλό μπογιατισμα να φάει απέξω και οι ιδιοκτήτες του το βλέπουν λες και το γκρεμίσαν και το ξαναχτισαν.

Πάντως χωρίς δηκτικοτητα και με αρκετό χιούμορ όσο το κοιταω το 7 μου φαίνεται λίγο "καπως". Λίγο "ελαφρύ", λίγο "χαρούμενο" να το πω? Λίγο "το σηκώνει το σακακι"??

Που είναι τα αντρικια λειτουργικά? Τα σκέτα, τα σεκλετικα, τα αφιλτρα ρε παιδί μου?

H μεγαλη αληθεια ειναι πως το "διατηρητέο" παραμενει ακομα η αναφορα ως mobile λειτουργικο συστημα, ειδικα σε θεματα σταθερότητας, smoothness, ευχρηστιας και ασφαλειας.. Τωρα απλα εγινε και πιο μοντέρνο, με την προσθηκη καποιων λειτουργιων που του έλειπαν..

οι πραγματικοι άντρες το σπάνε μονοι τους και βάζουν γραμμή εντολών :p
και έχουν μαυρο avatar όχι καρτουν :D