iOS 7

Το ότι πήγε από την 4 απευθείας στην 7 δεν παίζει κάποιο ρόλο ρε παιδιά.
Καινούριο λειτουργικό περνάς, δεν κρατάει κάτι από πριν. Το μόνο κόλλημα που μπορεί να φάει (που δε νομίζω) πιθανώς να είναι από προσωπικές ρυθμίσεις του χρήστη μετά το restore του backup.
Αν κάνεις set up as new δεν θα έχεις σίγουρα πρόβλημα με την συγκεκριμένη μέθοδο!

Μάλλον δεν καταλάβατε (ή κάνατε οτι δεν καταλάβατε) τι είπε ο Ντιμης και κλασικά, σπεύσατε με τις ειρωνίες κλπ.

Ετσι οπως τα γράφει, γινόταν το restore αλλα εμφανιζόταν μόνο μετα απο setup as new!

Τρέχα γύρευε δλδ....

Το ίδιο μου εκανε κι εμένα το 4S κατα την αναβάθμιση απο 6.Χ σε 7.0.3 και restore απο backup ενός 3GS (με παλιό άγνωστο iOS).

Αφού είχε γίνει κανονικά καθαρή εγκατάσταση της 703 σε mac το συνδέω σε PC (latest iTunes) στο οποίο είχε γίνει backup το, προς αντικατάσταση, 3GS.

Το συνδέω, επιλέγω restore from backup ξεκινάει και μετα απο λιγο μου ξανά ξεκινάει την διαδικασία απο την αρχη μόνο του. Ξανά απο τη αρχή, ξανά τα ίδια. Φαύλος κύκλος.

Εκει, επιλέγω setup as new η του κάνω restart (δεν θυμάμαι τι απο τα 2) και ως δια μαγείας "εμφανίστηκε" το restore.

Μετα, ολα καλα (αν εξαιρέσεις το γεγονός οτι το sync πάντα κολλάει αλλα το sync εχει γίνει).

Με λίγα λόγια, το iTunes επιβεβαιώνει την φήμη του εφιάλτη.

Ειναι καταπληκτικό το ποσο απλό και ταυτόχρονα σαδιστικα μπλεγμένο ειναι.

ΥΓ τα περί "διαφορων" PC Mac όσον αφορά το iTunes ειναι παπαρια μαντολες (και δικαιολογίες για τα φανμπους :p)

Last edited:
Μπορει καποιος ν μου θυμισει πως ενεργοποιειται το spellcheck στα μηνυμστα κ γενκως, γιατι ουτε ελληνικα μ διορθωνει πια ουτε αγγλικα

Συριε, το γεγονός ότι το πρόβλημα αυτό δεν το έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ σε Mac παρά τις δεκάδες αναβάθμισεις IOS συσκευών, προφανώς αποδεικνύει πως αφορά μόνο την έκδοση iTunes στο PC.

Συμφωνουμε δλδ οτι το προβλημα ειναι το itunes (απλως στο PC :p)

Το γεγονος οτι εμφανιστηκε και στις 2 περιπτωσεις σε PC δεν αποδεικνυει κατι αλλα σιγουρα υποδεικνυει οτι ειναι κακογραμμενο (κατι που φαινεται και απο το γεγονος οτι, αν και τοσο μικρο, καταφερνει και κανει μιση ωρα για να γινει update πχ σε οποιοδηποτε PC)

ΟΚ, λοιπον, ας μη το βγαζει η Apple για PC τοτε αμα δε μπορει να το κανει να δουλεψει σωστα (αλλο που δεν θελει ο Γιαννης :p)

Μπορεί να είναι όντως κακογραμμενο η να φταίνε και τα μπουρδελα τα windows. Άλλωστε τέτοιες παπαριες ειναι πολύ συνηθισμένες στα win ότι προγραμμα και να τρέχει..

Απο το στομα σου ..... :p

Περα απο τη πλακα, ουτε εσυ ουτε ο Δημητης χασατε κατι , ακομη και στα pc!
Το οτι σας παιδεψε λιγο, ειναι για τιμωρια σας .... για να το γυρισετε αποκλειστικα σε Mac :ernaehrung004:

Συμφωνουμε δλδ οτι το προβλημα ειναι το itunes (απλως στο PC :p)

Το γεγονος οτι εμφανιστηκε και στις 2 περιπτωσεις σε PC δεν αποδεικνυει κατι αλλα σιγουρα υποδεικνυει οτι ειναι κακογραμμενο (κατι που φαινεται και απο το γεγονος οτι, αν και τοσο μικρο, καταφερνει και κανει μιση ωρα για να γινει update πχ σε οποιοδηποτε PC)

ΟΚ, λοιπον, ας μη το βγαζει η Apple για PC τοτε αμα δε μπορει να το κανει να δουλεψει σωστα (αλλο που δεν θελει ο Γιαννης :p)

Αλίμονο, φυσικά και φταίνε οι 'άλλοι'. Που ακούστηκε η μεγαλοτεράστια να φτιάχνει προβληματικά προγράμματα... :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Μπορεί να είναι όντως κακογραμμενο η να φταίνε και τα μπουρδελα τα windows. Άλλωστε τέτοιες παπαριες ειναι πολύ συνηθισμένες στα win ότι προγραμμα και να τρέχει..

Δεδομενης της πληρους αποχης σου απο Win εδω και χρονια (απο τοτε που αρχισες τις κακες παρεες...η μαλλον απο τοτε που αρχισες να κανεις παρεα στον μοναχικο καουpploy robojohn :p), h αναφορα σου στις ''παπαριες'' αφορα μονο τα HTPC (τομεα στον οποιο η Apple ειναι παντελως απουσα...γκουχ γκουχ...)

Συγκρινεις δλδ 2 λειτουργικα σε εναν τομεα που το ενα απο τα 2 απλως δεν προσφερει τπτ!

Anyway, στο γραφειο παντως δουλευω ακομα με Win 10ετίας και οι ''παπαριες'' ειναι σχεδον μηδαμινες...

Τσου ρε Λακη! :p
Καταρχήν και μόνο τις παπαριες των win στο HTPC να υπολογισω φτάνει. Ξεχνάς όμως πως έχω και ένα PC στο γραφείο μου (αγορασμένο απο εσένα τρομάρα σου :p ) οπότε μια χαρά επαφή έχω με τα παραθυρια..

A relationship of love and hate...:smash:

Είναι γεγονός, αν δεν γουστάρουμε κάτι, δεν πάει να είναι και τέλειο, για τα μπάζα θα το βρίσκουμε...

Δεν θυμάμαι να είπα ότι τα windows είναι τέλεια, είπα "αν δεν γουστάρουμε κάτι, δεν πάει να είναι και τέλειο", οτιδήποτε, όχι τα windows. Ελλειπτική ανάγνωση! :Banane0:

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Τσου ρε Λακη! :p
Καταρχήν και μόνο τις παπαριες των win στο HTPC να υπολογισω φτάνει. Ξεχνάς όμως πως έχω και ένα PC στο γραφείο μου (αγορασμένο απο εσένα τρομάρα σου :p ) οπότε μια χαρά επαφή έχω με τα παραθυρια..
Οπως είπα και πριν και έκανες γαργαρα, το να συγκρίνεις htpc με Apple ειναι σαν να συγκρίσεις το κατι με το τίποτα (και να καταφέρνεις να βγάζεις το τίποτα καλύτερο)…

Δε νομίζω οτι η αντικειμενικότητα σου στο εν λογω θεμα χρήζει περισσότερης ανάλυσης...:p

Όσο για το γραφείο, ναι, το ανοίγεις συχνά, είμαι σίγουρος....

Εσυ αλλωστε μας έχεις πει πολλές φορές οτι για δουλεια δεν χρησιμοποιείς παρά μόνο mac, εδω και χρόνια....

Χαίρομαι παντως που σου έδωσα μια ακόμη ευκαιρία να μας πεις πως πάντα φταίνε οι φίλοι σου, η ms αλλα ποτε η, μηλαρενια, γκομενα σου :p

ΥΓ τρομάρα μου, όσο δεν παει, indeed...δεν ήξερα, δεν ρώταγα ο άμοιρος; :p

Το PC το ανοίγω αναγκαστικά περισσότερο απο όσο θα ήθελα αλλά σαφώς πιο πολύ απο όσο ανοίγεις εσύ το Mac σου :p
Και καμία γάργαρα δεν κάνω. Η διάφορα μας ειναι πως ξέρω πολύ καλά και τα δυο λειτουργικά σε αντίθεση με εσένα που έχεις μαύρα μεσάνυχτα απο Mac :p
Άντε καλό βράδυ..