iOS 8

irony indeed... :p

Σε εμενα η εγκατάσταση σε 5s και ipad air πήγε άψογα, αλλα είχα ήδη κατεβάσει τα firmware από το iclarified.
Εντυπωσιακό το να απαντάς την κλήση κινητού που είναι στο υπνοδωμάτιο από το ipad στο σαλόνι!

irony indeed... :p

Σε εμενα η εγκατάσταση σε 5s και ipad air πήγε άψογα, αλλα είχα ήδη κατεβάσει τα firmware από το iclarified.
Εντυπωσιακό το να απαντάς την κλήση κινητού που είναι στο υπνοδωμάτιο από το ipad στο σαλόνι!

Πράγματι. Χθες το ανακάλυψα αυτο. Χτυπούσε το τηλ και μου βγήκε ένδειξη στο mini. Απαντηςα για να το δοκιμαςω και ειχα μια άψογη (ανοιχτή ακρόαση βέβαια) συνομιλία.

Γιάννη HELP!

Σε 5s, Με διπλό home button , όταν βλέπεις τον task manager , πάνω εμφανίζονται οι τελευταίες επαφές με τις οποίες έχεις επικοινωνήσει

Πως αφαιρούμε τον σπιούνο αυτό ?

Δεν θέλω να εμφανίζονται, είναι θέμα ‛διακριτικότητας’ …

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Got it
Μέσα από της επαφές
Εναλλαγή
Pfffff

δεν μπορεσα να το αφειρεσω, θες να να το κανεις πιο απλο?

δεν μπορεσα να το αφειρεσω, θες να να το κανεις πιο απλο?

Πας Ρυθμίσεις _mail, Contacts,Callendar και μετα στις επαφές είναι η τρίτη επιλογή Show In App Switcher και τα βάζεις στο off και τα 2 το δικό μου είναι στα αγγλικά για αυτό στα γράφω έτσι.

Πας Ρυθμίσεις _mail, Contacts,Callendar και μετα στις επαφές είναι η τρίτη επιλογή Show In App Switcher και τα βάζεις στο off και τα 2 το δικό μου είναι στα αγγλικά για αυτό στα γράφω έτσι.

ωραια, σε ευχαριστώ!!

Καλά αυτά τα πληκτρολόγια είναι για κλάματα. Δεν εχουνε και ελληνικά φυσικά.

Μη πυροβολείται τον keyboard-dev …. Μη τυχών και άθλια είναι η Apple που ακόμα δυσκολεύει την ανάπτυξη τους ?
Swiftkey και Hacker’s Keyboard είναι και τα δύο εκπληκτικές-συμπληρωματικές λύσεις εδώ και χρόνια σε android.

και τι σχεση εχει η apple με το τι γλωσσες υποστηριζουν τα app τους ?
Μηπως εισαι υπερβολικος λιγο ?

Κοίτα σε android έχουν ελληνικά εδώ και χρόνια
Η apple απαγόρευε εντελώς τα Keybords
Και ακόμα και το σημερινό API που έχει δώσει είναι περιοριστικό
Λες εταιρίες σαν την Swiftkey με τόσα χρόνια στην πλάτη τους και με το καλύτερο πληκτρολόγιο κατά την άποψή μου, να μην ήθελαν να φτιάξουν όσα έχουν τοοοοσα χρόνια έτοιμο στο android ?

Η apple φταίει , θα διαβάσεις αν ψάξεις ιστορίες φρίκης από τους keyboard-developers για το πόσο δύσκολη κάνει τη ζωή τους η apple.
Γιατί ? Γιατί έτσι της αρέσει!