iOS 8

You're welcome! :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τον διακοπτη του 3G τον προσθεσες; Για να τον προσθεσεις βαλε το Rubik μονιμως απενεργοποιημενο. ;)

iOS 8.2 beta: Κυκλοφόρησε και φέρει συμβατότητα με το Apple Watch

Προετοιμάζει το «έδαφος» καταλλήλως η Apple για το επίσημο καλωσόρισμα του Apple Watch, που ανακοινώθηκε «παρέα» μαζί με το iPhone 6 και iPhone 6 Plus τον περασμένο Σεπτέμβριο και λίαν συντόμως θα εμφανιστεί και στη διεθνή αγορά. Με τη διάθεση τώρα του νέου iOS 8.2 beta έχουν γίνει όλες εκείνες οι αλλαγές ώστε να υπάρξει συμβατότητα των iPhone με το νέο smart ρολόι, καθώς και να γίνει πλήρης εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του.​

Για τον ερχόμενο Μάρτιο δόθηκε το ραντεβού της Apple με τους δημοσιογράφους του χώρου για να καλύψουν το προγραμματισμένο event της εταιρείας προς τιμήν του Apple Watch και οι προγραμματιστές για να βεβαιωθούν ότι το νέο smartwatch θα δουλεύει απροβλημάτιστα με τα iPhones, καθώς και ξεχωριστά ως αυτόνομη συσκευή, διέθεσαν την νέα beta έκδοση του iOS 8.2.

Το νέο iOS 8.2 beta δεν επιτρέπει την πρόσβαση στο Apple Watch app, αλλά έχει προστεθεί στα settings του Bluetooth. Να εξηγήσουμε πως η εφαρμογή του Apple Watch θα είναι stand-alone app που θα επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του έξυπνου ρολογιού, να κατεβάζετε και να εγκαθιστάτε εφαρμογές απευθείας στο Apple Watch.

apple-watch-ios-beta.jpg

[via] . [via]
(Sent from iPhone 6)

σε IOS γινεται screen mirror στην tv με καποιο app, αν εχουμε smart tv ή κατι σαν το google chromecast/fire tv stick;

Ναι γίνεται
Δεν χρειάζεται να είναι apple tv.

Δεν θα μας πεις και τον τροπο;

Apple TV εξάλλου δεν εχω και το AirPlay στο δικτιο μου εχει πολλα προβλήματα.. Ενω εχω ανοίξει ολα τα port, ποτε το εμφανίζει και ποτε οχι.. Οποτε το παράτησα και ψάχνω άλλη λυςη..

Δεν θα μας πεις και τον τροπο;

Apple TV εξάλλου δεν εχω και το AirPlay στο δικτιο μου εχει πολλα προβλήματα.. Ενω εχω ανοίξει ολα τα port, ποτε το εμφανίζει και ποτε οχι.. Οποτε το παράτησα και ψάχνω άλλη λυση..

Δεν χρειάζεται να ανοίξεις κανένα port.
Οδηγίες χρήσης εδώ: http://support.apple.com/en-us/HT201335

Re: Απάντηση: Apple iOS 8

Δεν χρειάζεται να ανοίξεις κανένα port.
Οδηγίες χρήσης εδώ: http://support.apple.com/en-us/HT201335

αυτα ειναι για apple tv.. εχω ενα boxee box που υποστηριζει airplay (βιντεο & ηχο).. πότε δεν το βρισκει καθολου, πότε κανει stream μονο τον ηχο χωρις εικονα..
στην αρχη ομως (και με διαφορετικο ρουτερ αν θυμαμαι καλα) δουλευε απροβληματιστα. εκτος και αν αφαιρεθηκε η δυνατοτητα stream εικονας σε καποια αναβαθμιση firmware ή ειναι θεμα iOS8.. αλλα και παλι δεν το βρισκει παντα.

στο zeppelin air (που υποστηριζει airplay ηχο) ποτε εμφανιζεται το κουμπι και ποτε οχι.. με ενα restart του router μερικες φορες επανερχεται..

οπως καταλαβαινεις το airplay δεν ειναι αξιοπιστο (στο δικτυο μου τουλαχιστον) για να δουλεψει απροβληματιστα ισως "χρειαζεται" ενα ρουτερ της apple ή apple tv..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τον γράφεις ήδη τον τροπο.
Υπάρχουν hdmi stick που με εφαρμογές όπως πχ το ezcast μπορείς να κάνεις apple tv οποιαδήποτε τηλεόραση.
Δεν χρειάζεται να είναι smart.

απο λιγο που το εψαξα, για το ezcast stick αναφερουν συνεχεις αποσυνδεσεις και προβληματα..
αν γνωριζεις καποιο hdmi stick που παιζει εστω σχετικα καλα, ενημερωσε.

Για το apple tv μιλούσα και μου ζήτησες τον τρόπο. Τώρα αν δεν παίζει σωστά στο δίκτυο σου είναι άλλο ζήτημα...

Αμα θες να παρεις συσκευη για airplay παρε apple tv. Οτι αλλο και να παρεις δεν εχει μελλον.

Re: Απάντηση: Apple iOS 8

Για το apple tv μιλούσα και μου ζήτησες τον τρόπο. Τώρα αν δεν παίζει σωστά στο δίκτυο σου είναι άλλο ζήτημα...

θα δοκιμασω με το φθηνοτερο και μαλλον καλυτερο google chromecast που υποστηριζει περισσοτερα λειτουργικα (βασικο αν θελει καποιος φιλος που δεν διαθετει συσκευη iOS, να σου δειξει κατι στην μεγαλη οθονη)
υποστηριζει iOS/Android αλλα και οτιδηποτε μπορει να τρεξει τον chrome browser (macos, windows κτλ)

αν δουλευει σωστα θα ειναι πολυ πιο ευχρηστο απο apple tv.
ενω υπαρχει υποστηριξη και απο project οπως το popcorn time

μπορείς να παίζεις οποιοδήποτε βίντεο από τη βιβλιοθήκη σου στην TV μ αυτό ?
Στην αρχή δε μπορούσες.... κι επίσημα νομίζω ακόμα δε μπορείς.

Δεν είναι το ίδιο πράγμα με το apple tv.

To apple tv μεταδίδει ασύρματα , μέσω wifi ,το περιεχόμενο του κινητού σου στη tv.
Το chromecast παίρνει τα δεδοεμνα από το internet και οχι απο το κινητο σου - ταμπλετ.

Last edited:
μπορείς να παίζεις οποιοδήποτε βίντεο από τη βιβλιοθήκη σου στην TV μ αυτό ?
Στην αρχή δε μπορούσες.... κι επίσημα νομίζω ακόμα δε μπορείς.

Δεν είναι το ίδιο πράγμα με το apple tv.

To apple tv μεταδίδει ασύρματα , μέσω wifi ,το περιεχόμενο του κινητού σου στη tv.
Το chromecast παίρνει τα δεδοεμνα από το internet και οχι απο το κινητο σου - ταμπλετ.

κυριως με ενδιαφερει περιεχομενο απο το ιντερνετ.. τρειλερ, music video κτλ
εχουν βγει και καποια αλλα (ezcast) που κανουν screen mirror, οποτε δειχνουν οτι και το κινητο/ταμπλετ, οποτε κανουν αυτο που ρωτας.

λεω να πειραματιστω πρωτα με το official της google και μετα αν αποδειχθεί αξιοπιστο, να δοκιμασω και ενα ezcast (ενα για τον προβολεα και το αλλο για μια παλια tv που βρισκεται σε αλλο χωρο)
το κοστος των 2 αυτων (chromecast + ezcast) ειναι κατι λιγοτερο απο ενα apple tv.

για mirror screen με το official chromecast & android γινεται ηδη. δυστυχως οπως και η apple υποστηριζει μονο το δικο της οικοσυστημα.
ευτυχως που υπαρχουν και οι 3rd party..

Cast your Android phone or tablet screen to the TV

Whether you’re sharing your vacation photos from your phone, watching a video in your favorite app, or doing a little online shopping, you can mirror everything you see on your Android phone or tablet directly to the TV.

https://www.google.com/intl/en_us/chrome/devices/chromecast/apps.html

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 8

απο λιγο που το εψαξα, για το ezcast stick αναφερουν συνεχεις αποσυνδεσεις και προβληματα..
αν γνωριζεις καποιο hdmi stick που παιζει εστω σχετικα καλα, ενημερωσε.
Η χρήση μου είναι σε Android και με stick της tronsmart και ezcast ( των 20 αν θυμάμαι καλά) και αναφέρει πως υποστηρίζει ios.
IPhone για να το δοκιμάσω θα έχω σε λίγες μέρες και έτσι θα μπορώ να σου πω στα σίγουρα.
Πάντως της chromecast ως πιο επώνυμο πιστεύω πως θα σε καλύψει.

όπως είδες όμως στο λινκ, είναι ακόμα beta και δε δουλεύει με όλες τις συσκευές Android.

Με λίγα λογια, δεν ειναι το ίδιο πράγμα , τόσα χρονια μετά και ακόμα δεν το έχουν βάλει επίσημα.
Μπορεί και να δουλέψει , μπορεί και όχι

Και κάτι ακόμα , το Apple tv μπορεί να δεχτεί υλικό και από Android συσκευές....
το έχω δοκιμάσει με αρκετα κινητά και ταμπλετ android που είχα στο παρελθόν.

Δουλεύει όσο καλα μπορούν να δουλέψουν εφαρμογές Android !:p

http://www.knowyourmobile.com/android-apps/18049/best-airplay-apps-android-gettin-dream-stream