Ναι γίνεταισε IOS γινεται screen mirror στην tv με καποιο app, αν εχουμε smart tv ή κατι σαν το google chromecast/fire tv stick;
Ναι γίνεται
Δεν χρειάζεται να είναι apple tv.
Δεν θα μας πεις και τον τροπο;
Apple TV εξάλλου δεν εχω και το AirPlay στο δικτιο μου εχει πολλα προβλήματα.. Ενω εχω ανοίξει ολα τα port, ποτε το εμφανίζει και ποτε οχι.. Οποτε το παράτησα και ψάχνω άλλη λυση..
Δεν χρειάζεται να ανοίξεις κανένα port.
Οδηγίες χρήσης εδώ: http://support.apple.com/en-us/HT201335
Τον γράφεις ήδη τον τροπο.
Υπάρχουν hdmi stick που με εφαρμογές όπως πχ το ezcast μπορείς να κάνεις apple tv οποιαδήποτε τηλεόραση.
Δεν χρειάζεται να είναι smart.
Για το apple tv μιλούσα και μου ζήτησες τον τρόπο. Τώρα αν δεν παίζει σωστά στο δίκτυο σου είναι άλλο ζήτημα...
μπορείς να παίζεις οποιοδήποτε βίντεο από τη βιβλιοθήκη σου στην TV μ αυτό ?
Στην αρχή δε μπορούσες.... κι επίσημα νομίζω ακόμα δε μπορείς.
Δεν είναι το ίδιο πράγμα με το apple tv.
To apple tv μεταδίδει ασύρματα , μέσω wifi ,το περιεχόμενο του κινητού σου στη tv.
Το chromecast παίρνει τα δεδοεμνα από το internet και οχι απο το κινητο σου - ταμπλετ.
Η χρήση μου είναι σε Android και με stick της tronsmart και ezcast ( των 20 αν θυμάμαι καλά) και αναφέρει πως υποστηρίζει ios.απο λιγο που το εψαξα, για το ezcast stick αναφερουν συνεχεις αποσυνδεσεις και προβληματα..
αν γνωριζεις καποιο hdmi stick που παιζει εστω σχετικα καλα, ενημερωσε.
έχω apple tv γι αυτό το λογο και παίζει απροβλημάτιστα με όλες τις συσκευές μου ,iphone-ipad , mac, κλπ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.