μμμ... δεν το εχω δοκιμασει ακομα διοτι περιμενω την ενεργοποιηση του πακετου!Πως ηταν το Gps στο δρομο με 3g ή gprs ?
Παιδότοπος λέμε!-Movies: Δειχνει ολες τις νεες ταινιες σε σινεμα/dvd στην Αμερικη με trailers/info και reviews απο Rotten Tomatoes/imbd κλπ!
-Ny times/ Mobile news: Μιλαμε για την απολυτη αμεση πληροφοριση στην παλαμη σου με νεα απο ολο τον κοσμο!
-Facebook/ebay:Με ενα αγγιγμα!
-Wikipanion: αμεση προσβαση στην wikipedia!
Παιδες, οτι δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια! Αντε καλο Σ-Κ!![]()
Αυτό μου θυμίζει κάτι του στυλ, δεν αγοράζω mac os x ή windows λειτουργικό για τον υπολογιστή μου γιατί δεν είναι στην γλώσσα μου...Οταν σεβαστει η apple τους ελληνες καταναλωτες και βγάλει και το επίσημο ελληνικο μενού θα τα πουμε εκτενως.
Μέχρι τότε υπομονη....
Οταν σεβαστει η apple τους ελληνες καταναλωτες και βγάλει και το επίσημο ελληνικο μενού θα τα πουμε εκτενως.
Μέχρι τότε υπομονη....
Relax Τάκη, δεν σου θίξαμε το iphone.Παιδες, οτι δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια! Αντε καλο Σ-Κ!![]()
Σωστό.σοβαρο Gps εχω σε pda μαζι με αλλες εφαρμογες για να κανω την δουλεια μου, τα fun stuff στο iphone μονο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.