Iphone 3G ως GPS

Λοιπον...πρωτες εντυπωσεις...
Αυτο το μηχανακι δεν σταματα να με εκπλήσσει!
Οχι τοσο ως GPS διοτι, με "κασαρισμενους" τους χαρτες απο το σπιτι δεν με πηγε πολυ μακρια (προφανως δεν κρατα πολυ πραμα στο buffer του αρα θελει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ συνδεση 3g/gprs) ενω στα υπερ το οτι βρηκε αμεσως το σημα του δορυφορου και ηταν ταχυτατο!Αρα με κανενα Tom-tom θα πεταει!
Αυτο λοιπον που με εντυπωσιασε ήταν οι νεες δωρεαν εφαρμογες απο το Apple Store (τις οποιες βαζουν οσοι εχουν το νεο firmware 2.0 και πανω)..
-Movies: Δειχνει ολες τις νεες ταινιες σε σινεμα/dvd στην Αμερικη με trailers/info και reviews απο Rotten Tomatoes/imbd κλπ!
-Ny times/ Mobile news: Μιλαμε για την απολυτη αμεση πληροφοριση στην παλαμη σου με νεα απο ολο τον κοσμο!
-Facebook/ebay:Με ενα αγγιγμα!
-Remote Desktop Lite: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ remote access στον υπολογιστη του σπιτιου μου!
-Wikipanion: αμεση προσβαση στην wikipedia!

...και πολλα αλλα!
Πραγματικη απολαυση ειναι αυτο το τηλεφωνακι!

Να σκεφτω οτι δεν το πηρες με καποιο προγραμμα Vodafone...
Ολα αυτα που λες θελουν ομως internet connection, αυτο ειναι το προβλημα με το iphone, χωρις internet ειναι μισο τηλεφωνο !
κΑΙ ΣΤΗΝ Ελλαδα με τις τιμες που εχουν στα προγραμματα τους , αστα να πανε.

To εχω με Vodafone 300 με 250 megabytes δωρεαν ογκο, αλλα ετσι και αλλιως εχω παντου wifi (σπιτι, δουλεια)..

Re: Απάντηση: Iphone 3G ως GPS

-Movies: Δειχνει ολες τις νεες ταινιες σε σινεμα/dvd στην Αμερικη με trailers/info και reviews απο Rotten Tomatoes/imbd κλπ!
-Ny times/ Mobile news: Μιλαμε για την απολυτη αμεση πληροφοριση στην παλαμη σου με νεα απο ολο τον κοσμο!
-Facebook/ebay:Με ενα αγγιγμα!
-Wikipanion: αμεση προσβαση στην wikipedia!
Παιδότοπος λέμε!

Καλά έκανα λοιπόν (ως σοβαρός άνθρωπος :p) και επέλεξα τελικά το HTC Touch Pro.

:p

Last edited:
Χωρίς πλάκα πάντως, ότι και να λέμε, το ένα είναι εργαλείο και το άλλο είναι gadgetακι (μην με ρωτήσεις ποιο ειναι ποιο :p).

Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας.

Κάπου εκεί καταλήγουν (η θα έπρεπε να καταλήγουν) όλες οι κουβέντες iphone vs αλλων.

So simple.

Αν εννοεις οτι το Iphone ειναι το εργαλειο σιγουρα! Προσφερει σχεδον τα παντα, με μια αφοπλιστικη αμεσοτητα και απλοτητα και ολα αυτα ΧΩΡΙΣ γραφιδα!
Τι να λεμε τωρα, τα ms smartphones εχουν πολυ δρομο μπροστα τους...

Προφανώς εννοούσα το ανάποδο.

Προσωπικά προσπάθησα να ψήσω τον εαυτό μου όσο δεν πάει για να πάρω το iphone αλλά δεν τα κατάφερα (και για να μην τα καταφέρω εγώ, που οι αντιστάσεις μου στα gadgetάκια δεν υφίστανται ως έννοια :p, καταλαβαίνεις…).

Αλλά ας μην αρχίσουμε για νιοστή φορά αυτή την κουβέντα (απόντος του Φρα.Πε. τουλάχιστον :p).

Οταν σεβαστει η apple τους ελληνες καταναλωτες και βγάλει και το επίσημο ελληνικο μενού θα τα πουμε εκτενως.
Μέχρι τότε υπομονη....

Οταν σεβαστει η apple τους ελληνες καταναλωτες και βγάλει και το επίσημο ελληνικο μενού θα τα πουμε εκτενως.
Μέχρι τότε υπομονη....
Αυτό μου θυμίζει κάτι του στυλ, δεν αγοράζω mac os x ή windows λειτουργικό για τον υπολογιστή μου γιατί δεν είναι στην γλώσσα μου...

Έχουμε πει ότι είναι γούστα αυτά...ο καθένας αγοράζει ότι του αρέσει. -bye-

Μέχρι τότε υπομονη....

Δηλαδή να υποθέσω ότι αν στην επόμενη έκδοση έχει τελικά Ελληνικά (όπως αναμένεται) θα το πάρεις;

eeee εχω ηδη iphone πρωτης γενιας.

To 3g προς το παρων με ενδιαφέρει μονο επειδη θα κουβαλησει μαζι του το νεο firmware.

PS
σοβαρο Gps εχω σε pda μαζι με αλλες εφαρμογες για να κανω την δουλεια μου, τα fun stuff στο iphone μονο.

Παιδες, οτι δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια! Αντε καλο Σ-Κ! -bye-
Relax Τάκη, δεν σου θίξαμε το iphone. :p

Μαλλον δεν διαβασες τι έγραψα στο τελευταίο post:

Σου λέω, προσπάθησα να ψηθώ να το αγοράσω αλλά δεν τα κατάφερα.

Σου λέει κάτι αυτό (δεδομένου ότι με ξέρεις) ;

Ότι ίσως απλώς το ihpone δεν κάνει για συγκεκριμένα επίπεδα (όχι αναγκαστικά ιδιαιτέρως υψηλά καν) επαγγελματικής χρήσης;

σοβαρο Gps εχω σε pda μαζι με αλλες εφαρμογες για να κανω την δουλεια μου, τα fun stuff στο iphone μονο.
Σωστό.

Αν και προσωπικά για fun stuff προτιμώ τις 'καθαρές' συσκευές (ipod, pc κλπ).

Last edited: