iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Και μιας και το θεμα μας ειναι VS μεταξυ των δυο κορυφαιων αυτη την στιγμη smartphones της αγοράς, ΞΕΡΑΤΕ ότι το Galaxy S υποστηρίζει TV-Out μέσω της 3.5" θυρας ακουστικών του ????:a0210:

Ναι, καλα ακουσατε.....
Και ΟΧΙ μονο...
Η Samsung ετοιμαζεται να κυκλοφορησει και καλωδιο mini-usb σε HDMI, για να συνδεεται το κινητο απευθειας με την τηλεόραση και να υποστηριζει HD αναλυσεις, ενώ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ θα μπορει να φορτίζεται κιόλας, όσο θα ειναι συνδεδεμενο με την τηλεόραση....:SFGSFGSF:

Τετοιο σπουδαιο feature για smartphone , και η Samsung δεν το δημοσίευσε ΚΑΘΟΛΟΥ.... ΑΝ ήταν καμια Apple στη μεση, θα το διαφημιζε συνεχως μεχρι να μας σπασει τα νεύρα....:violent-smiley-030:

(αφηστε που θα εβγαζε "ΕΙΔΙΚΟ" καλωδιο για την μετατροπή και θα το πουλούσε πανάκριβα... !!!)

Last edited:
Εννοείται είναι γνωστό. Με μια ματιά στα specs το βλέπεις. Και το iPhone το κάνει αυτό αλλά με composite σύνδεση.
Τώρα κακά τα ψέματα. Ποιος κάθεται να βγάλει εικόνα από το κινητό;
Αλλα πράγματα μας καίνε.

Desire vs Iphone4 vs Galaxy S σε 8 απλα βασικα σημεία...

http://www.techradar.com/news/phone...iphone-4-vs-samsung-galaxy-s-702739?artc_pg=1

and the winner is..............

Εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση πως βγάζουν καλύτερη οθόνη του galaxy. Ήθελα να ξερά δεν ενοχλεί κανέναν τα καραπουσαρισμενα χρώματα;

Τελικά υπάρχει επιλογή για saturation;

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση πως βγάζουν καλύτερη οθόνη του galaxy. Ήθελα να ξερά δεν ενοχλεί κανέναν τα καραπουσαρισμενα χρώματα;

Κατι εχω ακουσει για "κρυφο" μενου που φτιαχνει χρωματα, εμβελεια wifi,gps κλπ
Αλλα δεν δεσμευομαι, γιατι ακομα δεν εχω παραλαβει το δικο μου για να το ψαξω....

Σήμερα παρέλαβα και το Samsung μετά το 4 , αλλά έχω φάει κόλλημα...
πρώτον δεν βρίσκω τρόπο να έχω ταυτόχρονα Ελληνικό και Αγγλικό πληκτρολόγιο μαζί....
και δεύτερον δεν λέει να συνδεθεί στο wi-fi δίκτυο...
άσε που σε σύγκριση με το iphone4 χάνει το σήμα του δικτύου πολύ πιο γρήγορα...
Επανέρχομαι μόλις λύσω τα θεματάκια...

αν εχει ιδια αναλυση η μικροτερη εχοντας περ/ρες ιντσες

δε μου φαινεται να μπορει να ειναι καλυτερη ...

απο φωτος που ειδα στο ιντερνετ του 4 πρεπει να ειναι κορυφαια ...

Σήμερα παρέλαβα και το Samsung μετά το 4 , αλλά έχω φάει κόλλημα...
πρώτον δεν βρίσκω τρόπο να έχω ταυτόχρονα Ελληνικό και Αγγλικό πληκτρολόγιο μαζί....
και δεύτερον δεν λέει να συνδεθεί στο wi-fi δίκτυο...
άσε που σε σύγκριση με το iphone4 χάνει το σήμα του δικτύου πολύ πιο γρήγορα...
Επανέρχομαι μόλις λύσω τα θεματάκια...

χανει κι αυτο σημα ? και μαλιστα πιο γρηγορα ?

και wi fi issues ?

αν εχει ιδια αναλυση η μικροτερη εχοντας περ/ρες ιντσες

δε μου φαινεται να μπορει να ειναι καλυτερη ...

Τα ίδια ακριβώς δεν έλεγαν οι iPhoneάδες πέρυσι για την οθόνη του 3G/3GS?

Ότι η οθόνη τους παρότι είχε μικρότερη ανάλυση ήταν καλύτερη από τις άλλες του ανταγωνισμού; ;)

Re: Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

κι εγώ το ίδιο κόλλημα έφαγα! ποστ #182
Ναι μεν αλλά.... την δεύτερη γλώσσα πως την επιλέγουμε???
Ακόμη δεν έχω βρεί άκρη...
καμία σχέση με την ευκολία τουλάχιστον στις ρυθμίσεις του iphone4...

Μήπως είναι κάτι χαζό / κρυμμένο φόρα-παρτίδα; Γιατί το Desire μου έχει ένα απλό κουμπάκι που αλλάζει γλώσσες στο πληκτρολόγιο. Και η γλώσσα των μενού αλλάζει οποιαδήποτε στιγμή θέλω από Ελληνικά σε Αγγλικά.

Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Μήπως είναι κάτι χαζό / κρυμμένο φόρα-παρτίδα; Γιατί το Desire μου έχει ένα απλό κουμπάκι που αλλάζει γλώσσες στο πληκτρολόγιο. Και η γλώσσα των μενού αλλάζει οποιαδήποτε στιγμή θέλω από Ελληνικά σε Αγγλικά.

ωχχχ...αυτό μου θυμίζει τον τρόπο που αλλάζουν οι γλώσσες του iphone...μήπως έχεις iphone ;:flipout:

Εγώ είμαι δηλωμένος HTCάκιας.. το Galaxy είναι καλό στο "σίδερο", αλλά το sw του δεν πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί δίπλα σε ένα αντίστοιχο HTC με Android.

Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει από όσα έχω διαβάσει και δει σχετικά με αυτό. Από κοντά μπορεί να είναι διαφορετικό (αν και αμφιβάλλω..).

Επίσης, βρίσκω την εμφάνισή του κακόγουστη, καθότι αντιγράφει ξεδιάντροπα το παλιό iPhone. Έλεος.

ωχχχ...αυτό μου θυμίζει τον τρόπο που αλλάζουν οι γλώσσες του iphone...μήπως έχεις iphone ;:flipout:

Σιγά.. Ακόμα και τα WinMob έτσι άλλαζαν γλώσσες.. :p

κι εγώ το ίδιο κόλλημα έφαγα! ποστ #182
και μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά παρά μόνο πατώντας παρατεταμένα το κουμπάκι με τις ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο.......
Ποιος φωστήρας το σκέφτηκε αυτό άραγε???? :furious3:

Αυτή είναι για μένα η πρώτη μεγάλη και σημαντική ήττα του Galaxy ....