Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S
και μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά παρά μόνο πατώντας παρατεταμένα το κουμπάκι με τις ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο.......
Ποιος φωστήρας το σκέφτηκε αυτό άραγε???? :furious3:
Αυτή είναι για μένα η πρώτη μεγάλη και σημαντική ήττα του Galaxy ....
Αχχχ τα φωναζα εγώ , μου βρώμαγε η δουλειά ότι έτσι είναι και επειδή δεν έπαιρνα καμιά εμπεριστατωμένη απάντηση γι αυτό και δεν έχω κάνει τίποτα.
Μιλάμε δεν είναι ένα απλό παρατεταμένο πάτημα που νομίζουν ορισμένοι. Πατάς παρατεταμένα, επιλέγεις γλώσσα πληκτρολογίου, σκρολάρεις την λίστα για να βρεις την γλώσσα και επιλέγεις την γλώσσα . Και μετά όλο ξανά το ίδιο για να ξαναλλάξετε γλώσσα. Και μεις ασχολούμαστε πόσα widgets έχει;;;;;;;;;;;;;;;
Ξέρετε τι μου θυμίζει; σαν να μιλάμε για το σουπερ ντουπερ αμάξι, που πιάνει 300χλ. , στρίβει με 200, κάνει όπισθεν με 150 , αλλά για να αλλάζεις ταχύτητες θα πρέπει να κατεβαίνεις να ανοίγεις το καπό και να βάζεις το κατάλληλο γρανάζι στην θέση του με το χέρι. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;
Αυτό δεν είναι ήττα, αυτό είναι σημαντικότατος λόγος για να μην το αγοράσει κάποιος.
Φρα.Πε το iphone ναι δεν είχε ελληνικά αλλά με τις πατέντες το κάναμε να έχει και έπαιζαν ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ θα είχε από "μαμά". Και μην ξεχνάμε ότι το πρώτο iphone ΔΕΝ απευθυνόταν στην ελληνική αγορά και δεν ήταν υποχρεωμένο να ειχε ελληνικό πληκτρολόγιο. Σε αντίθεση με το Samsung που απευθύνεται ΕΠΙΣΗΜΩΣ στην ελληνική αγορά. Εχει μια μικρή διαφορά ε;
Πες μου αν στο samsung τουλάχιστον παίζουν δύο πληκτρολόγια με άμεση εναλλαγή ακόμα και με πατέντες.