iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Μήπως είναι κάτι χαζό / κρυμμένο φόρα-παρτίδα; Γιατί το Desire μου έχει ένα απλό κουμπάκι που αλλάζει γλώσσες στο πληκτρολόγιο. Και η γλώσσα των μενού αλλάζει οποιαδήποτε στιγμή θέλω από Ελληνικά σε Αγγλικά.

Έχω δοκιμάσει όλα τα κουμπάκια...
Έψαξα παντού... τι να πω... πολύ καλή προσπάθεια για να την πατάει με χαζά πράματα....

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Το μενού είναι στα ελληνικά ή στα αγγλικά?

Είτε επιλέγω Ελληνικό μενού είτε Αγγλικό, η γλώσσα στο πληκτρολόγιο δεν επηρεάζεται..
ρυθμίζεται πατώντας παρατεταμένα το γραναζάκι στο πληκτρολόγιο...

Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Έχω δοκιμάσει όλα τα κουμπάκια...
Έψαξα παντού... τι να πω... πολύ καλή προσπάθεια για να την πατάει με χαζά πράματα....

Καποιοι αγοραζαμε κινητο χωρις καν ελληνικά (ακομα και οταν κυκλοφορουσε επισημα στην χωρα μας βλεπε jesusphone) και ειμασταn καταευχαριστημένοι μάλιστα.... πως αλλάζουν τα πράγματα...η μαλλον δεν αλλλαξαν καθόλου, οπου φυσα ο ανεμος πάμε....

Πάντως σίγουρα θα υπάρχει ο ευκολος τρόπος διαφορετικα υπομονη για το froyo μηπως αλλαξει κατι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

και μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά παρά μόνο πατώντας παρατεταμένα το κουμπάκι με τις ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο.......
Ποιος φωστήρας το σκέφτηκε αυτό άραγε???? :furious3:

Αυτή είναι για μένα η πρώτη μεγάλη και σημαντική ήττα του Galaxy ....

Αχχχ τα φωναζα εγώ , μου βρώμαγε η δουλειά ότι έτσι είναι και επειδή δεν έπαιρνα καμιά εμπεριστατωμένη απάντηση γι αυτό και δεν έχω κάνει τίποτα.

Μιλάμε δεν είναι ένα απλό παρατεταμένο πάτημα που νομίζουν ορισμένοι. Πατάς παρατεταμένα, επιλέγεις γλώσσα πληκτρολογίου, σκρολάρεις την λίστα για να βρεις την γλώσσα και επιλέγεις την γλώσσα . Και μετά όλο ξανά το ίδιο για να ξαναλλάξετε γλώσσα. Και μεις ασχολούμαστε πόσα widgets έχει;;;;;;;;;;;;;;;

Ξέρετε τι μου θυμίζει; σαν να μιλάμε για το σουπερ ντουπερ αμάξι, που πιάνει 300χλ. , στρίβει με 200, κάνει όπισθεν με 150 , αλλά για να αλλάζεις ταχύτητες θα πρέπει να κατεβαίνεις να ανοίγεις το καπό και να βάζεις το κατάλληλο γρανάζι στην θέση του με το χέρι. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;

Αυτό δεν είναι ήττα, αυτό είναι σημαντικότατος λόγος για να μην το αγοράσει κάποιος.

Φρα.Πε το iphone ναι δεν είχε ελληνικά αλλά με τις πατέντες το κάναμε να έχει και έπαιζαν ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ θα είχε από "μαμά". Και μην ξεχνάμε ότι το πρώτο iphone ΔΕΝ απευθυνόταν στην ελληνική αγορά και δεν ήταν υποχρεωμένο να ειχε ελληνικό πληκτρολόγιο. Σε αντίθεση με το Samsung που απευθύνεται ΕΠΙΣΗΜΩΣ στην ελληνική αγορά. Εχει μια μικρή διαφορά ε;

Πες μου αν στο samsung τουλάχιστον παίζουν δύο πληκτρολόγια με άμεση εναλλαγή ακόμα και με πατέντες.

Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Μήπως είναι κάτι χαζό / κρυμμένο φόρα-παρτίδα; Γιατί το Desire μου έχει ένα απλό κουμπάκι που αλλάζει γλώσσες στο πληκτρολόγιο. Και η γλώσσα των μενού αλλάζει οποιαδήποτε στιγμή θέλω από Ελληνικά σε Αγγλικά.

Στο desire παίζεις με Android 2.1;

Αν ναι, τι γίνεται; αλλιώς παίζει το Android 2.1 σε HTC και αλλιώς το ίδιο λειτουργικό σε Samsung;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Φρα.Πε το iphone ναι δεν είχε ελληνικά αλλά με τις πατέντες το κάναμε να έχει και έπαιζαν ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ θα είχε από "μαμά". Και μην ξεχνάμε ότι το πρώτο iphone ΔΕΝ απευθυνόταν στην ελληνική αγορά και δεν ήταν υποχρεωμένο να ειχε ελληνικό πληκτρολόγιο. Σε αντίθεση με το Samsung που απευθύνεται ΕΠΙΣΗΜΩΣ στην ελληνική αγορά. Εχει μια μικρή διαφορά ε;

Πες μου αν στο samsung τουλάχιστον παίζουν δύο πληκτρολόγια με άμεση εναλλαγή ακόμα και με πατέντες.

Μα και επισημα οταν ηρθε δεν ειχε Ελληνικά!! και τα ελληνικά που βαζαμε πλαγιως ηταν γιαλατζι και προβληματικα και για οσους ηξεραν....

Πάντως δεν νομιζω οτι ειναι θεμα αυτο η εναλλαγη Ελληνικων --Αγγλικων, κοιταξτε το Desire που για μενα παντα ειναι καλυτερη λυση απο το 4αρι...

Και για να μην νομιζετε οτι ειμαι και αντιphoνακιας δε σας κρυβω οτι θα αγοραζα ανετα ενα 3gs ΤΩΡΑ μονο και μονο γιατι εχω μικροεπενδυσει ηδη σε accesories με το 2g....και δε θελω να τα σκοτωσω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Είτε επιλέγω Ελληνικό μενού είτε Αγγλικό, η γλώσσα στο πληκτρολόγιο δεν επηρεάζεται..
ρυθμίζεται πατώντας παρατεταμένα το γραναζάκι στο πληκτρολόγιο...

τι εννοείς? "there's not an app for that?" :flipout:

αααααα, θα το πάω πίσω (όταν το πάρω)! :violent-smiley-030:

Με το froyo δε διευθετείται η συγκεκριμένη πολύπλοκη διαδικασία? :furious3:

 Νίκος;1326888 said:
Ναι είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι ο λόγος.

Yeap! γουσταρω τρελλα το desire αλλα τι να κανω, θα πνιξω τον καημο μου :flipout::flipout::flipout:

(ας ευχηθει καποιος να χαλασει η βαση του tom tom)

Re: Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Στο desire παίζεις με Android 2.1;

Αν ναι, τι γίνεται; αλλιώς παίζει το Android 2.1 σε HTC και αλλιώς το ίδιο λειτουργικό σε Samsung;

Παίζω με 2.2, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Και όταν είχα 2.1 μια χαρά πληκτρολόγιο είχα.

Το Android (όπως και τα WM αλλά και όλα τα ανοιχτά λειτουργικά) έχει by default ένα interface και ένα σετ από εφαρμογές. Είναι στο χέρι του OEM του τηλεφώνου κατά πόσο θα βασιστεί σε αυτές τις εφαρμογές ή θα αναπτύξει δικές του και θα τις αντικαταστήσει.

Για παράδειγμα, υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικά προγράμματα για SMS, άλλα τόσα για πληκτρολόγια, άλλα τόσα για ημερολόγια, κτλ κτλ.

Η HTC έχει ρίξει πολλή δουλειά στο γενικότερο interface, έχοντας αντικαταστήσει τις περισσότερες "μαμά" εφαρμογές του Android. Εννοείται ότι υπάρχουν και αυτές διαθέσιμες (εγκατεστημένες), αλλά οι αντίστοιχες της HTC είναι πολύ καλύτερες.

Η Samsung έχει κάνει λιγότερη δουλειά..

Εγώ πήρα το iPhone 4 σε αντικατάσταση του 3GS που είχα, και το Galaxy S σε αντικατάσταση ενός άλλου που μου εκλαπη πρόσφατα και το χρησιμοποιώ αποκλειστικά με Vodafone International για φθηνή επικοινωνία με το εξωτερικό.
Για το IPhone 4 έχουν γράψει πολλά τα υπόλοιπα παιδιά και θα σταθώ μόνο στο πρόβλημα της κεραίας το οποίο όντως υφίσταται και περιμένω να δω κατα πόσο αυτό θα επηρεάσει τη λειτουργία του τηλεφώνου σε καθημερινή χρήση.
Μέχρι στιγμής δεν νομίζω πως είναι και τόσο τργικα τα πράματα τελικά...
Το Galaxy S είναι ομολογουμένως ένας νέος αξιόλογος αντίπαλος !!!
Εντυπωσιακή οθόνη αν και το παρακανανε με τα χρώματα....
Multituch... Και δεν ξέρω κι εγώ ακόμη ποσά άλλα χαρακτηριστικά που το κάνουν άξιο αντίπαλο για το iPhone !!!
Μέχρι στιγμής σημαντικό μείον η μη δυνατότητα διγλωσσιας στο πληκτρολόγιο...
Συνεχίζω την εξερεύνηση και βλέπουμε...

Δηλαδή για να καταλάβω, το HTC παρότι φοράει το ίδιο λειτουργικό με το Samsung, κάνει διαφορετικά κάποιες λειτουργίες?

Oσο αφορα για τα μυνηματα στο galaxy s κατεβασε το greek input method απο το android market για να αλλαζεις γλωσσα .

Σήμερα παρέλαβα και το Samsung μετά το 4 , αλλά έχω φάει κόλλημα...
πρώτον δεν βρίσκω τρόπο να έχω ταυτόχρονα Ελληνικό και Αγγλικό πληκτρολόγιο μαζί....
και δεύτερον δεν λέει να συνδεθεί στο wi-fi δίκτυο...
άσε που σε σύγκριση με το iphone4 χάνει το σήμα του δικτύου πολύ πιο γρήγορα...
Επανέρχομαι μόλις λύσω τα θεματάκια...
Το πρωτο "θεματακι" με την αλλαγη γλωσσας λυνεται οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, με την εφαρμογη "greek input method" απο το android market και αλαλζεις γλωσσα απλα με ενα κουμπακι στο πληκτρολογιο ΧΩΡΙΣ να μπαινεις καθε φορα στο μενου γλωσσας... (Αραγε η "εξυπνη" εισαγωγη κειμενου SWYPE που εχει το Galaxy S λειτουργει και στα Ελληνικά? )

Με το δευτερο "προβλημα" που λες με το Wifi, τι εγινε τελικα? Ολα καλα?

Το κινητό έχει πολλές εφαρμογες κι είναι πολύ καλό το μόνο που με ενοχλεί είναι αυτή η φορτιση.

Το πρωτο "θεματακι" με την αλλαγη γλωσσας λυνεται οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, με την εφαρμογη "greek input method" απο το android market και αλαλζεις γλωσσα απλα με ενα κουμπακι στο πληκτρολογιο ΧΩΡΙΣ να μπαινεις καθε φορα στο μενου γλωσσας... (Αραγε η "εξυπνη" εισαγωγη κειμενου SWYPE που εχει το Galaxy S λειτουργει και στα Ελληνικά? )

Με το δευτερο "προβλημα" που λες με το Wifi, τι εγινε τελικα? Ολα καλα?
Εγώτο εγκατέστησα, έκανα και επανεκκινήσεις αλλά δεν μου εμφανίζει κανένα κουμπάκι???
Τι γίνεται? ακόμη παιδεύομαι με το πληκτρολόγιο...:furious3: