iPhone 5: Οι προπαραγγελίες ξεκινούν τα μεσάνυχτα!

Πέρασα το πρωί απο την systemgraph (Σπάτα) και επαιξα λίγο με το 5αρι.
Πολυ προχειρα πρωτα συμπερασματα: Παρ'οτι πολυ ελαφρυ, δεν ειναι πουπουλο, οποτε "ζυγιζει" ωραια στο χερι. Το αλουμίνιο επίσης ειναι πολυ πιο ωραιο απο το γυαλι στην αφή, αν και λιγότερο εντυπωσιακό στην όψη. Η ποιοτητα κατασκευής είναι απιστευτη: "Μονομπλοκ". Δεν μπορεις να φανταστεις πως σε αυτο το λεπτό μακροστενο αντικειμενο κρυβονται ηλεκτρονικα εξαρτηματα.
Η μακροστενη οθονη αρχικα με ξενισε, αλλα πιστεύω πως συνηθιζεται πολυ γρηγορα.
Δεν ειχε φορτωμένα "βαρια" προγραμματα οποτε δεν μπορεσα να το τεσταρω σε ταχύτητα. Παντως η καμερα ειναι σφαίρα και με εντυπωσιασε πολυ το panorama mode, οπου με τρεμαμενο χέρι τραβηξα εντος του καταστήματος και ενω νόμιζα πως θα βγει χαλι, βγηκε άψογη! Φυσικα, η επεξεργασία/stitching εγινε σε πραγματικο χρόνο, μηδεν αναμονή.
Περισσότερα μολις παραλαβω απο εβδομαδα (ελπίζω..).

Καθυστερησαν διαφοροι στις δουλειες τους βλεπω σημερα....:p

Το panorama mode μια χαρα δουλευει νομίζω και στο 4S.

το ειδα κι εγώ, πολυ όμορφο, αν και στην αρχη μου φανηκε σαν "ψεύτικο" λογο βαρους.
Ταχύτατο, το δοκιμασα σε ολες τις εφαρμογές.... στη φωτογραφια "πυροβολεί" σαν dslr !
Η αισθηση πολυ ωραια στο χέρι, αλλα με ξενισε κι εμενα το aspect ratio.....θα το ηθελα ενα κλικ πιο φαρδύ (αν και ο μονος τροπος για να γινει ειναι να προσθεταν μια ακομη στηλη εικονιδιων (πραγμα που θα το εκανε αρκετα πιο φαρδύ).

Στο Mall που πηγα , το ειχαν μονο για επιεδειξη, ειχαν φυγει ολα τα κομματια απο πολυ πρωί, σε ολα τα μαγαζια.

Ωραιο λοιπόν, αλλα ακριβό.... μαλλον θ αλαξοπιστισω !!!:2thumb22sup:

Η αισθηση πολυ ωραια στο χέρι, αλλα με ξενισε κι εμενα το aspect ratio.....θα το ηθελα ενα κλικ πιο φαρδύ (αν και ο μονος τροπος για να γινει ειναι να προσθεταν μια ακομη στηλη εικονιδιων (πραγμα που θα το εκανε αρκετα πιο φαρδύ).

Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουν αυτό θα ήταν να κάνουν πιο μεγάλη την οθόνη, αλλά είπαμε, οι 4" είναι -πλέον- οι ιδανικές. Θα βάλουν μεγαλύτερη στο 6 που θα έχουν μεγαλώσει κι' άλλο τα χέρια των ανθρώπων.

το ειδα κι εγώ, πολυ όμορφο, αν και στην αρχη μου φανηκε σαν "ψεύτικο" λογο βαρους.
Ταχύτατο, το δοκιμασα σε ολες τις εφαρμογές.... στη φωτογραφια "πυροβολεί" σαν dslr !

Στο Mall που πηγα , το ειχαν μονο για επιεδειξη, ειχαν φυγει ολα τα κομματια απο πολυ πρωί, σε ολα τα μαγαζια.

Ωραιο λοιπόν, αλλα ακριβό.... μαλλον θ αλαξοπιστισω !!!:2thumb22sup:
LOOOOOOOOL

Γιαννη, ειλικρινα, respect!

Σε φανταζομαι να ξυπνας 6 το πρωι, να τρέχεις με τις πυτζάμες και την τσιμπλα στο ματι, να γυρίζεις όλα τα μαγαζια στο Mall σαν junkie και να λες από μέσα σου ''Δεν το θελω Δεν το Θέλω Δεν το θέλω''

Και μετα να παίρνεις τηλ τον Τακη:

- Ελα ρε, το βρηκες πουθενα;
- Οχι ρε γμτ.
- Καλυτερα ρε συ, δεν το θελουμε, θα αλλαξοπιστήσουμε.
- Ναι, καλυτερα.
- ΟΚ, τα λεμε σε μιση ωρίτσα στο iStorm στο Κολωνάκι
- Για καφέ;
- Ναι, για καφέ.
- ΟΚ, τα λεμε - sent from my iphone
- CU - sent from my iphone

:p :p :p

Απάντηση: Re: iPhone 5: Οι προπαραγγελίες ξεκινούν τα μεσάνυχτα!

Θα βάλουν μεγαλύτερη στο 6 που θα έχουν μεγαλώσει κι' άλλο τα χέρια των ανθρώπων.

Πετυχημενο !!! :flipout:

Σημερα

Εγω:River west γεια σας εμαθα σημερα υπηρχαν πωλησεις για το iPhone 5
Υπαλληλος:Ναι πουληθηκαν μεσα σε 10λεπτα τα 12 πρωτα μας και τελευτεα μας κοματια μεχρι στιγμη
Εγω:α οκ σας ευχαριστω

ΕΜΕΙΝΑ Μ.....Σ χδ

Στης 9:30 ωρα το πρωι εφυγαν

αφηστετα εχει γινει χαμος για το i5

Πριν από λίγο το σέταρα για λογαριασμό της αδελφής μου...λευκό 16άρι....είναι κόσμημα!! :)

photo

Έλατε τώρα μην βάζετε φωτογραφίες!! Έτσι μου έρχεται να πάω να το πάρω αύριο (ελπίζω να κρατηθώ!!)

Πραγματικά είναι κόσμημα! Το είδα σήμερα, το χάιδεψα αυτό γουργούριζε και φώναζε
πάρε με, πάρε με, απορώ με των εαυτό μου πως κρατήθηκα! :nounder:

Τακη Μαυρο η ασπρο? :jester:

Μαύρο είδα το πρωί, αλλά άσπρο έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου! :p
Είναι πραγματικά σαν κόσμημα το λευκό με τις αλουμινενιες λεπτομέρειες..

Προσπαθω να το παραγγειλω απο τo vodafone.gr αλλα ματαια προσπαθω. Αφου περασα ποσες σελιδες για την ανανεωση και αφου εφτασα στην εξοδο εφαγα μια τεραστια μουντζα στην πιστωτικη (2 δοκιμασα) και οχι τιποτε αλλο μετα την μουντζα χανονται ολα πρεπει να το παρεις απο την αρχη αλλα και παλυ.... Τα σεβη μου vodafone!