iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Re: Απάντηση: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Καλά μιλάμε το κομμάτι του sms πρέπει να το έγραψαν σε καμιά αργία της αμερικής είτε σε κανά φαστφουντάδικο όταν έκαναν διάλειμα....

είναι το πλέον λειψό κομμάτι του τηλεφώνου:

- δεν έχει αναφορά παράδοσης
- δεν μπορείς να στείλεις ταυτόχρονα σε πολλούς (χάθηκε να υπάρχει το "+" μόνιμα και να προσθέτεις παραλήπτες; )
- δεν διαγράφονται όλα με την μία (με άλλα λόγια δεν έχει select all)
- δεν βγαίνει το ελληνικό πληκτρολόγιο για να διαλέξεις contact. Μόνο το αγγλικό και το αριθμητικό (ενοείται ότι είναι εγκατεστημένο το ελληνικό πληκτρολόγιο).

Συγνώμη αλλα με πιανουνε τα γελια με τοσο ντορο που εγινε για αυτο το τηλεφωνο:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Πήρα τηλ. στην wind και είναι Τάσο. Δεν έχω και κανέναν με κάρτα wind να δοκιμάσω ......

Δουλεύει τελικά. Μάλλον το NOT το είχα γράψει κατά λάθος στα ελληνικά.

silent τι τηλέφωνο έχεις;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Δουλεύει τελικά. Μάλλον το NOT το είχα γράψει κατά λάθος στα ελληνικά.

silent τι τηλέφωνο έχεις;

Εχω 1 samsung οχι τιποτα της προκοπης. Δεν λεω καλο τηλ το iphone αλλα μερικα πραματα ειναι εντελως απαραδεκτα. Χωρις παρεξήγηση δηλαδη-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Εχω 1 samsung οχι τιποτα της προκοπης. Δεν λεω καλο τηλ το iphone αλλα μερικα πραματα ειναι εντελως απαραδεκτα. Χωρις παρεξήγηση δηλαδη-bye-

ΟΚ. Προσπάθησε να το βρεις και να το δουλέψεις για λίγο και σίγουρα θα αλλάξεις άποψη.

Εγώ είμαι αυτός που έχω γράψει κάπου ότι πως τα καταφέρνει η apple να εξιτάρει τόσο τον κόσμο με ένα προϊόν που δεν τα περιλαμβάνει όλα, είναι απορίας άξιον. :nounder: Οπως π.χ. με το ipod (οπωσδήποτε σύνδεση με itunes, απουσία ραδιοφώνου κλπ).

ρε παιδιά τόσο δύσκολο είναι να ξεκλειδώσουν το BT να βλέπει και τα gps και μετά αν καθήσουν και γράψουν προγράμματα πάνω στο os x θα πλουτίσουν και κάτι ακόμη αυτό με το ραδιόφωνο το πρόβλημα υπάρχει πάλι και στο tiger που δεν ανοίγει το e radio

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

ΟΚ. Προσπάθησε να το βρεις και να το δουλέψεις για λίγο και σίγουρα θα αλλάξεις άποψη.

Εγώ είμαι αυτός που έχω γράψει κάπου ότι πως τα καταφέρνει η apple να εξιτάρει τόσο τον κόσμο με ένα προϊόν που δεν τα περιλαμβάνει όλα, είναι απορίας άξιον. :nounder: Οπως π.χ. με το ipod (οπωσδήποτε σύνδεση με itunes, απουσία ραδιοφώνου κλπ).

Δεν διαφωνω μαζι σου Τασο αλλα να μην ξεχναμε και τον σκοπο που εξυπηρετούν τα κινητά τηλεφωνα στην πλειοψηφία των χρηστων

1) Να συνομιλείς

2) Να στέλνεις sms

3) κλπ κλπ

Δεν νομιζω οτι υπαρχει αντίρρηση ως προς τα 2 πρωτα. Θεωρω οτι στο κομμάτι sms οπως λες και εσυ ειναι αδιανόητο μην σου παρέχει βασικές λειτουργίες.

Το iphone (οπως και το ipod) ανηκει στη κατηγορια των gadjet που μολις τα δεις , θελεις να τα εχεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Δεν εχει σημασια τι κανουν αλλα πως το κανουν...
Αν τα πιασεις στα χερια σου δεν τα αφηνεις.
Σιγουρα εχει ελλειψεις, (εγω ας πουμε θα αναγκαστω να εχω μαζι μου και ραδιοφωνακι και ξεχωριστο Gps), αλλα ΠΡΕΠΕΙ να το εχω !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Δεν διαφωνω μαζι σου Τασο αλλα να μην ξεχναμε και τον σκοπο που εξυπηρετούν τα κινητά τηλεφωνα στην πλειοψηφία των χρηστων

1) Να συνομιλείς

2) Να στέλνεις sms

3) κλπ κλπ

Δεν νομιζω οτι υπαρχει αντίρρηση ως προς τα 2 πρωτα. Θεωρω οτι στο κομμάτι sms οπως λες και εσυ ειναι αδιανόητο μην σου παρέχει βασικές λειτουργίες.

Καλα ασε τα μεγαλα λογια πριν το πιασεις στα χερια σου...
Και εγω ειχα αμφιβολιες, αλλα αυτο το πραματακι ειναι απο αλλο Πλανητη!:afro:
ΥΓ Εγω και το HTC 3300 με το firmware του Itouch και δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Και εγω ειχα αμφιβολιες, αλλα αυτο το πραματακι ειναι απο αλλο Πλανητη!:afro:
ΥΓ Εγω και το HTC 3300 με το firmware του Itouch και δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις:

2980.gif

Mετά απο μελέτη του συστήματος και είδους των αρχείων του iphone, έκανα αλλαγές στο ελληνικό πληκτρολόγιο που έχουμε τώρα, και έβαλα έξτρα πλήκτρο που εισάγει τους χαρακτήρες για την αναφορά SMS στο κείμενο. Είναι απο δύο διαφορετικά για τους τρείς παρόχους (Vodafone, Cosmote, Wind) .Το ένα είναι το κλασικό πληκτρολόγιο που ξέρουμε (πεζά γράμματα κανονικά) και το άλλο είναι μοντιφαρισμένο ωστε να έχουμε κεφαλαία σαν προεπιλογή, για αυτούς που γράφουν με κεφαλαία στα SMS. Παραθέτω φωτός απο τα νεα πληκτρολόγια.

Cosmote

Vodafone

Wind

Πατώντας το πάνω αριστερό πλήκτρο βάζει στό κείμενο *# για vodafone, *0# cosmote, *NOT# για wind. Πιστεύω οτι είναι πιό εύκολο απο το να αλλάζεις διαταξη πληκτρ. για να βαλεις αυτούς τους χαρακτήρες. Είναι δοκιμασμένοι όλοι και δεν χαλάνε τίποτα άλλο. Και ειναι και πλήρως αντιστρέψιμη διαδικασία.

Σας τα έχω όλα μαζί εδώ, μαζι με τις οδηγίες εγκατάστασης (εύκολο) .

Aν βάλετε το κανονικό πληκτρολόγιο κάντε ΟΝ την αυτόματη κεφαλαιοποίηση στις ρυθμίσεις.
Αν βάλετε αυτό με τα κεφαλαία (CAPS) πρέπει να το κάνετε OFF.

Enjoy.

Απάντηση: Re: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Mετά απο μελέτη του συστήματος και είδους των αρχείων του iphone, έκανα αλλαγές στο ελληνικό πληκτρολόγιο που έχουμε τώρα, και έβαλα έξτρα πλήκτρο που εισάγει τους χαρακτήρες για την αναφορά SMS στο κείμενο. Είναι απο δύο διαφορετικά για τους τρείς παρόχους (Vodafone, Cosmote, Wind) .Το ένα είναι το κλασικό πληκτρολόγιο που ξέρουμε (πεζά γράμματα κανονικά) και το άλλο είναι μοντιφαρισμένο ωστε να έχουμε κεφαλαία σαν προεπιλογή, για αυτούς που γράφουν με κεφαλαία στα SMS. Παραθέτω φωτός απο τα νεα πληκτρολόγια.

Cosmote

Vodafone

Wind

Πατώντας το πάνω αριστερό πλήκτρο βάζει στό κείμενο *# για vodafone, *0# cosmote, *NOT# για wind. Πιστεύω οτι είναι πιό εύκολο απο το να αλλάζεις διαταξη πληκτρ. για να βαλεις αυτούς τους χαρακτήρες. Είναι δοκιμασμένοι όλοι και δεν χαλάνε τίποτα άλλο. Και ειναι και πλήρως αντιστρέψιμη διαδικασία.

Σας τα έχω όλα μαζί εδώ, μαζι με τις οδηγίες εγκατάστασης (εύκολο) .

Aν βάλετε το κανονικό πληκτρολόγιο κάντε ΟΝ την αυτόματη κεφαλαιοποίηση στις ρυθμίσεις.
Αν βάλετε αυτό με τα κεφαλαία (CAPS) πρέπει να το κάνετε OFF.

Enjoy.

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!!!

ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΜΙΘΕΟΣ!!!:music-smiley-005::music-smiley-005:

Μπράβο ρε Κυριάκο (και επίσημα :award:).

Στην Cosmote παιδιά η αναφορά παράδοσης δουλεύει ΜΟΝΟ όταν γράφουμε το μήνυμα στα αγγλικά. Αν θέλετε κάντε ένα τσέκ κι εσείς. Φυσικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις αλλαγές που έκανε ο Κυριάκος αλλά με το δίκτυο της Cosmote.

Μπράβο ρε Κυριάκο (και επίσημα :award:).

Στην Cosmote παιδιά η αναφορά παράδοσης δουλεύει ΜΟΝΟ όταν γράφουμε το μήνυμα στα αγγλικά. Αν θέλετε κάντε ένα τσέκ κι εσείς. Φυσικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις αλλαγές που έκανε ο Κυριάκος αλλά με το δίκτυο της Cosmote.

Αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο ίσως το συμβολάκι της Cosmote να ήταν καλύτερα να μπει στο αγγλικό πληκτρολόγιο :antlers:

τι σκέφτηκε το άτομο.... :SFGSFGSF:

Εσένα είχα στο νου μου γίγα, που έχεις 5 χαρακτήρες να γράφεις και θέλεις και ''παταω ενα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή'' .

:ernaehrung004:

Αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο ίσως το συμβολάκι της Cosmote να ήταν καλύτερα να μπει στο αγγλικό πληκτρολόγιο :antlers:

Αν είναι έτσι, βεβαίως να το φτιάξουμε. Κάτσε να μας πεί και κανένας άλλος τι γίνεται με cosmote.

:drummer:

Απάντηση: Re: Απάντηση: iphone και αναφορα παράδοσης SMS

Εσένα είχα στο νου μου γίγα, που έχεις 5 χαρακτήρες να γράφεις και θέλεις και ''παταω ενα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή'' .

:ernaehrung004:

Με συγκινείς :worshippy:

Οντως ήταν σπαστικό και δεν το πολυχρησιμοποιούσα διότι έπρεπε να αλλάξω 10 οθόνες (ως γνωστόν τα σύμβολα # και * είναι "κρυμμένα" πίσω ).