Να πας να τον επιστρέψεις σε κατάστημα με απόδειξη επιστροφής γιατί μπορεί να δεις καμιά χρέωση.Δεν είναι Cosmote μάναμ.
Αυτοί ακόμη ψάχνουν το σπίτι.
Να δω τι θα κάνω τον εξοπλισμό που μου έστειλαν.
Αμετακίνητος μεταφορικά ή κυριολεκτικά;Του εξήγησα όμορφα και ωραία ότι έχουν γίνει σπίτια στο ενδιάμεσο αλλά αυτός αμετακίνητος.
Αμετακίνητος μεταφορικά ή κυριολεκτικά;![]()
Μήπως δουλεύεις στην Lumon ;Και τα δυο. Είχα πόση ώρα να του λέω ότι πρέπει να αλλάξει νούμερο και να μην κουνιέται. Του έδειχνα τους γείτονες και αυτός εκεί να επιμένει. Δεν έλεγε να ξεκολλήσει το μυαλό του. Φοβερές καταστάσεις. Είχε μουλαρώσει σαν μικρό παιδί.
Πριν αρκετό καιρό είχα γνωρίσει μια νέα κοπέλα που είχε έρθει εδώ για δουλειά. Τη ρώτησα τα στοιχεία της και κούνησε το κεφάλι. Το ενοικιαστήριο συμβόλαιο έγραφε την παλιά διεύθυνση και το σπίτι είχε πινακίδα με την σωστή. Η κοπέλα δεν ήξερε τι να κάνει καθώς δεν γνώριζε κανένα οπότε θα ψαχνόταν με λογαριασμούς και δέματα. Της εξήγησα ότι σωστή είναι η πινακίδα και να μην ανησυχεί καθώς λίγο πολύ όλοι έχουμε τέτοια προβλήματα και το ταχυδρομείο ξέρει.
Καλά, για νερό να σου πω εγώ τρέλα. Αναμονή 3 χρόνια, για να επισκευάσουν την αντλία που ανέβαζε το νερό από την δεξαμενή τους, στο τελευταίο σπίτι του χωριού. Αναγκαστήκαμε στο εν τω μεταξύ να βάλουμε 8άρα δεξαμενή, την οποία γεμίζαμε μέσω φορτηγού (από τον τρελό του χωριού στην κυριολεξία) και επειδή το φορτηγό έπαιρνε 10, τους υπόλοιπους 2 τόνους, ποτίζαμε τα πάντα (και τα κοάλα και ότι άλλο φύτρωνε στον κήπο) και κάναμε και καθάρισμα και πλέναμε και τα πιάτα και πάει λέγοντας. Ένα 80άρι την φορά και μας κράταγε μια βδομάδα το πολύ.Επαρχιακή Δημοτική εταιρεία Ύδρευσης προσπαθεί να μηχανογραφηθεί. Βάζει και επιλογή πληρωμής στο site της την οποία σαν γνήσιος beta tester λέω να την χρησιμοποιήσω (πλήρωνα έως τώρα με το rf τους μέσω τράπεζας). Διακόπτεται η επικοινωνία με ένα time out error λέω οκ ας ξαναπροσπαθήσω. Τελικά, τραβάει από την κάρτα δύο φορές τα χρήματα. Μικρό το ποσό μικρό το κακό, ας το αφήσω λέω για προκαταβολή στον επόμενο λογαριασμό. Μου έρχεται ειδοποίηση για απλήρωτο λογαριασμό με κόκκινα γράμματα να αναφέρει ότι θα σας κοπεί η ύδρευση εάν δεν πληρώσετε τον λογαριασμό. Τηλέφωνο εγώ, σας τα έχω πληρώσει και μάλιστα δύο φορές, ναι οκ τα έχετε πληρώσει το βλέπουμε, έχετε δώσει τα διπλά, το νέο σύστημα όμως για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τα ματσάρει. Ε οκ τότε βρείτε τη λύση, εγώ πλήρωσα. Μα ξέρετε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να τα ξαναπληρώσετε μέχρι να βρούμε λύση για να μην σας κοπεί το νερό!!! Σήκωσα τα χέρια ψηλά, παραδόθηκα.
Αυτό συμφέρει σε μεγάλες καταναλώσεις που μπαίνεις στις ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ. Μιλάμε για πολλά κυβικά π.χ. στρέματα ποτίσματα, πισίνες κλπ.Θα μπορούσες να δίνεις και από τα δύο ρολόγια, οπότε θα έγραφαν την μισή κατανάλωση το καθένα και θα πλήρωνες λιγότερο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.