Δηλαδη,
αυτο κολλαει στο μινιμουμ προνοιας να μην γενναμε εκει που ο πολεμος βρυχαται εξω απ'το σπιτι μας ?
Εξακολουθω να το πιστευω, Κωστα. Ποσα ακομα παιδακια ΔΕΝ ξεθαφτηκαν και χαθηκαν μεσα στα χαλασματα !
Το συγκεκριμενο θα ζησει. Ξερεις τι θα κανει οταν μεγαλωσει (και κατηχηθει απο τον ιμαμη) ?
Ξερεις που θα παει να εκτονωσει το δικαιο μισος του ? Δεν βλεπεις το αδιεξοδο του (...) υπερπλυθησμου ?
Εκει ειδικα (Παλαιστινη) το παιδι καταντα τροφη για τα κανονια. Κυριολεκτικα, οχι μεταφορικα.
Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίνε κι οι άλλοι, φταίει κι ο χατζηπετρής... .
Δηλαδη,
αυτο κολλαει στο μινιμουμ προνοιας να μην γενναμε εκει που ο πολεμος βρυχαται εξω απ'το σπιτι μας ?
No...δεν ξέρω για σάς αλλα εγω προσωπικά δεν φταίω για τίποτα από αυτά.
Ούτε αυτοι που ειναι γύρω μου.
Αν κάποιος έχει τη μυγα και μυγιάζεται δικό του πρόβλημα όχι δικό μου.
Οπως θες τα ερμηνεύεις ώρες-ώρες ρε Μάνο...
Πότε θα πάψεις να διαχωρίζεις την ανθρώπινη ύπαρξη από την φυλή, την εθνότητα τις πολιτισμικές διαφορές
και να δώσεις λίγο βάρος στο θαύμα της ζωής?
Αν αυτό το βίντεο σε άφησε αδιάφορο,δεν έχεις κανένα δικαίωμα να διαμαρτυρηθείς
στο μέλλον για ότι θα σου κάνουν....
Κατά τη γνώμη σου, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα δηλαδή, δεν θα έπρεπε να μένουμε σε πολυκατοικίες, ούτε να κάνουμε οικογένειες μέσα σε αυτές γιατί η σεισμικότητα της χώρας μας είναι μεγάλη. Επιπλέον, επειδή οι οικονομικές συνθήκες είναι τραγικές, το ίδιο δεν θα έπρεπε να κάνουμε επίσης.
Στην Ισραηλιτική Κοινότητα, με ειδική πρόβλεψη κατά παρέκκλιση (υπέρ των Ισραηλιτών, εννοείται) από τις προβλέψεις του κοινού δικαίου.
Γίναμε τώρα και θύτες, εξισούμενοι με τους Ναζί....
Πάντως στη Θεσσαλονίκη παραμένει Ισραηλιτική κοινότητα. Μη ξεχνάμε εξάλλου πως η πόλη είχε ίσως τη μεγαλύτερη κοινότητα παγκοσμίως πριν 100 χρόνια.
...
Ας το πάρουμε από την αρχή. Η απάντηση στον θάνατο και τον κίνδυνο, είναι η δημιουργία νέας ζωής.![]()
Κι όμως... στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια που καταστράφηκαν σχεδόν τα πάντα, ανέβηκαν οι αυτοκτονίες στο ζενίθ, εχασε ο κοσμος τις δουλειές του, γίνεται μετανάστης, και τώρα χάνει και το σπίτι του - χειρότερα κι απο πόλεμο δηλαδή - δεν φαίνεται να έσπρωξε τους έλληνες να κάνουν περισσότερα παιδιά... Αντίθετα μειώθηκαν παρα πολύ... Κάποιος πρέπει να μας μιλήσει, έτσι δεν είναι ?
Δεν είπα ότι κανείς προκαλεί τίποτα. Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου. Είπα ότι αυτοπροσδιορίζονται και ξεκινούν πρώτοι τις γενικεύσεις.
Με εκπλήσσει δυσάρεστα το ότι βρήκες να ενοχληθείς από την παρατήρησή μου και δεν είχες κανένα σχόλιο για το Pegida, για τις ακροδεξιές - φιλοναζιστικές του απόψεις, ή για τον καραγκιόζη που ντυνόταν Χίτλερ.
Αν είσαι αντι, και το λες από μόνος σου, έτσι θα σου φέρονται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.