iTunes 11

Thanks Γιάννη , πάντα σε grid mode είμαι, το coverflow το χρησιμοποιούσα αφού επέλεγα album για ακρόαση

Απάντηση: Re: Software Updates

Εγώ χρησιμοποιώ το itunes από το 2000 περίπου, μπήκα στη φιλοσοφία του από την αρχή και το θεωρώ ιδιοφυές πρόγραμμα! Απλά η λογική του είναι τελείως διαφορετική από οτιδήποτε άλλο.
:2thumb22sup:

μπορεις να αλλαξεις το μεγεθος των εξωφυλλων, μονο αν εισαι σε artist mode και πατησεις cmd (ctrl) + J

To coverflow , το βγαλανε γιατι δεν σου εδινε τη δυνατοτητα να δεις πολλα albums μαζι (εβλεπες το παρον +_ 2,3 ).
Εχουν μεγαλωσει υπερβολικα οι βιβλιοθηκες μας και θελουμε (?) να βλεπουμε πιο ευκολα και πιο γρηγορα πολλα albums ... εμενα τουλαχιστον το grid mode Μου ειναι πιο ευκολο και γρηγορο στο ψαξιμο (με το ματι).

Μα ακριβώς επειδή έχουμε μεγάλες βιβλιοθήκη, όταν θέλω να φτιάξω τα metadata με βοηθούσε πάρα πολύ να βρω ποια albums δεν είχαν εξώφυλλα... Άσε που το coverflow ήταν το κύριο κίνητρο για να χρησιμοποιήσω το iTunes έναντι του amarok στα Ubuntu....

Για την ώρα στο Mac θα μείνω με το παλιό μέχρι να μην υποστηρίζει το iPad

τωρα ειναι πιο ευκολο να δεις ποια album δεν εχουν εξωφυλλα... δες πχ εδω , με μια ματια βλεπεις ποιο album ειναι κενο !
Πριν, έπρεπε να σκρολαρω συνεχως , για να δω τα αδεια album... εδω βλεπω πολλα μαζι!

Δεν είναι τοσο εντυπωσιακο, αλλα σιγουρα ειναι πιο πρακτικο.

Screen Shot 2012-12-01 at 12.02.44 π.μ..jpg

Αυτό το τελευταίο πραγματικά είναι πολύ όμορφο

To μόνο bug που βρήκα στη συνεργασία του με τo amarra είναι ότι λόγω του μεγάλου όγκου της βιβλιοθήκης (3,5 τέρα) την έχω οργανωμένη σε playlists και όταν φορτώνεις ένα album στην playlist του amarra ενω είσαι σε playlist του itunes σε γυρνάει (στο ίδιο album) στη βασική library !

Last edited:
Μόλις κατέβασα το νέο itunes. Το παλιό ήταν πιο εύχρηστο, άσε που με βόλευε πολύ το coverflow...
Οντως λείπει το coverflow...
Αφαίρεση του CoverFlow από το iTunes 11! Γιατί; ποιος ο λόγος; Θυσία στο βωμό της σύγκλισης και της ενοποίησης με το iOS; Λεπτομέρεια θα μου πείτε, που για μένα όμως είναι σημαντική. Θεωρώ ότι η λειτουργικότητα της εφαρμογής υποβαθμίστηκε και ότι το iTunes έχασε κάτι από την ταυτότητά του. Δεν κάνω κριτική στην εφαρμογή και στον ήχο της, που τα θεωρώ κορυφαία, απλά αναφέρομαι σε ένα βασικό στοιχείο του user interface της που την διαφοροποιούσε αισθητικά και προσέθετε χρηστικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Software Updates

Kαμια τυρανια ... εγω το χρησιμοποιω εδω και μια δεκαετια σχεδόν, χωρiς πρόβλημα.
Ειλικρινα, για οποιον θελει να μαθει καλυτερα πως οργανωνουμε τα αρχεια μας σε mac, μπορουμε να κανονισουμε ενα meeting!

Μακάρι να μπορούσα αλλά είμαι πολύ μακριά σας.. (βόρεια)
όπως και να'χει όμως, για μένα όλα ξεκινούν και τελειώνουν στον φόβο οτι κάνοντας "αυτό" το itunes μπορεί να σου αλλάξει το "άλλο" πράγμα που θα σου βγάλει την πίστη για να το ξαναστρώσεις και κάτι τέτοια κουλά που έχω διαβάσει κατα καιρούς και με τρομάζουν κατα μια έννοια και δεν μ' αφήνουν να ασχοληθώ σοβαρά.

Αν ξέρετε, εσύ Γιάννη ή όποιος άλλος φίλος, κάποιους οδηγούς περι itunes θα ήταν ευπρόσδεκτοι.

τωρα ειναι πιο ευκολο να δεις ποια album δεν εχουν εξωφυλλα... δες πχ εδω , με μια ματια βλεπεις ποιο album ειναι κενο !
Πριν, έπρεπε να σκρολαρω συνεχως , για να δω τα αδεια album... εδω βλεπω πολλα μαζι!

Δεν είναι τοσο εντυπωσιακο, αλλα σιγουρα ειναι πιο πρακτικο.

View attachment 86069

Aπό αυτά που βλέπω μάλλον πρέπει να περάσω μια βόλτα από το σπίτι σου για album checking :2thumb22sup: Εγώ αυτό κατάλαβα.....

Aπό αυτά που βλέπω μάλλον πρέπει να περάσω μια βόλτα από το σπίτι σου για album checking :2thumb22sup: Εγώ αυτό κατάλαβα.....

Βέβαια αυτά που ακούς εσύ δεν νομίζω να τα έχει.....:music-smiley-005:

Ασε τι ακούει ο Φραγκ, μας έπαιρνε τα αυτιά στις συγκεντρώσεις (κάτι hard core χεβυμεταλάδικα με βιολιά και ουρλιαχτά και πάει λέγοντας!!) :smash:

To "πρόβλημα" με το itunes ειανι οτι ειναι πια το media hub για ΠΟΛΛΕΣ και διαφορετικες εργασίες.
Οργανωση μουσικης ταινιών και βίντεο, app store, music store , itunes university lessons , podcasts, books store, radio , sync app για iOS συσκευες, backup app , κλπ.

Ισως θα ηταν καλο , καποια στιγμη να διαχωριστουν αυτες οι υπό-εφαρμογες, αν κι εμενα με βολεύει... καποιους ομως τους μπερδεύει.

Oδηγοι υπαρχουν και στην Apple....http://www.apple.com/support/itunes/
http://www.apple.com/itunes/what-is/

Last edited:
Σωστά Γιάννη, εκτός από μουσική στο itunes έχω apps ipad και iphone, καθώς επίσης και βιβλία, αφού πλέον έχω σχεδόν σταματήσει και τα φυσικά βιβλία, αγοράζω και διαβάζω κυρίως από το ipad.

Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, εγώ πάντως μέχρι να πάρω το κολάι , έχω αφήσει την παλιά version στο mac και έχω κατεβάσει την καινούργια στο γραφείο την οποία σιγά σιγά σκαλίζω

Το μεγαλο μειονεκτημα του 11 ειναι ο απαραδεκτα μεγαλος χρονος που απαιτειται για search σε μεγαλη library
Υποστηριζει οτι βελτιωθηκε "makes iTunes more responsive when searching a large library" , για να δουμε....