iTunes 11

Πλεον τους artists τους βλεπεις μονο σε μπαρα αριστερα και οχι σε μορφη grid στα δεξια / main παραθυρο (οπως τα albums δλδ) οπως παλια;

Epic Fail!

Τι πινουμε ωρες ωρες εκει στο Κουπερτινο ρε γμτ;

Τι παει να πει που ειναι το πρόβλημα;

Το να κρατάς το grid στα albums και το "διαφημίζεις" κιόλας σαν κατι νέο και απο την άλλη να το κόβεις απο τους artists ειναι προφανώς παρανοικο.

Ειναι απείρως βόλικοτερο να διαλέγεις artist απο grid (ήταν μάλιστα και ωραίο που εναλλάσσονταν τα εξώφυλλα ανα artist) παρά να σκρολαρεις σε μια λίστα με απείρως μικρότερα εξώφυλλα (όπερ σημαίνει χάνεις το πλεονέκτημα της οπτικής ταυτοποίησης).

Αυτο ρε Γιάννη που ότι μαλακια, μια να κοβει cover flow, μια αυτο, μια ενα σωρο αλλα παλαβα, κανει η Apple αντι να το σχολιάζετε ή εν τελει βρε αδερφε να λες "οκ, εμενα δεν με νοιαζει" να πρέπει να ανάγεται σε παραξενια του χρήστη....

είναι μερικά πράγματα βρε Σύριε, που ο καθένας τα αξιολογεί διαφορετικά.
Αν για σένα είναι τόσο σημαντικό για μένα είναι εντελώς αδιάφορο.
Για σένα φυσικά, καλα κανεις και το λες... αλλα δεν είναι και epic fail !
Είσαι λίγο (?) υπερβολικός.... :smash:

Αυτό που με ενοχλεί στα εξώφυλλα είναι το γεγονός ότι ενώ παλιά μπορούσες αν αυξομειώνεις το μέγεθος των εξωφύλλων σε grid mode τώρα είναι σταθερό και μάλιστα τα εξώφυλλα εμφανίζονται πολύ μικρά με αποτέλεσμα να χάνεται ένα μέρος από την ευκολία αναγνώρισης δίσκου από το εξώφυλλο (εκτός αν γίνεται κάπως αλλιώς και δεν το έχω βρει ακόμη)

είναι μερικά πράγματα βρε Σύριε, που ο καθένας τα αξιολογεί διαφορετικά.
Αν για σένα είναι τόσο σημαντικό για μένα είναι εντελώς αδιάφορο.
Για σένα φυσικά, καλα κανεις και το λες... αλλα δεν είναι και epic fail !
Είσαι λίγο (?) υπερβολικός.... :smash:
Αυτο ακριβως λεω, ο καθενας τα αξιολογει διαφορετικά (και οχι ο ενας ειναι χηρα στο κρεβατι κλπ).

Για μενα ειναι epic fail.

Και το epic fail δεν παει τοσο στο οτι δεν θα ζησω χωρις αυτο οσο στο παραλογο της υποθεσης (το εξηγησα παραπανω).

Επειδη ετυχε να ασχοληθω τις τελευταιες μερες με το iTunes 11 ενα πραγμα εχω να πω

EPIC FAIL

Τιποτα δεν μπορεις να κανεις. Με τις ωρες παιδευομαι να κανω πραγματα που στο 10 τα κανα στο φτερο. Ολα τα καλα editing features εχουνε εξαφανιστει. Το ομορφο περιβαλλον μας μαρανε
Επισης ειναι απελπιστικα αργο και σε mac και σε pc.

Χ Apple

αν θες, πηγαινε στο view, και ενεργοποιησε το view sidebar.
Aυτο θα εμφανισει τη πλαινη μπαρα και θα φερει το itunes στα παλια.
Εμενα παντως στο mbp , με 60.000 τραγουδια , ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το παλαιοτερο!

Αστο Γιαννη το χω ψαξει. Το θεμα δεν ειναι η εμφανιση. Το θεμα ειναι οτι αν εχεις 5 cd μανταρα και να θες να τα φτιαξεις. Ε με το 11 δεν γινεται. Ετσι απλα. Εχω φτιαξει 700 cd με τα προηγουμενα itunes. Ε εδω ειναι αδυνατο να κανεις καποια πραματα. Μπες στο support της apple να δεις τι γινεται. Ολοι ρωτανε πως θα κανουνε downgrade σε 10.7 και εγω αυτο θα κανω διοτι μιλαμε για την απολυτη κοροιδια. Ειναι φτιαγμενο μονο για αυτους που αγοραζουν απο το itunes store.

Το θεμα ειναι οτι αν εχεις 5 cd μανταρα και να θες να τα φτιαξεις. Ε με το 11 δεν γινεται. Ετσι απλα. Εχω φτιαξει 700 cd με τα προηγουμενα itunes. Ε εδω ειναι αδυνατο να κανεις καποια πραματα.
Για γινε λίγο πιο συγκεκριμενος.

Εχουμε μια συλλογη πχ με 2cd και 30 τραγουδια. Την εχουμε κατεβασει απο καπου πχ. Δεν ξερουμε πως θα εμφανιστει στο itunes. Θα τα κανει 1cd 2cd? Μπορει και να τα πεταξει και χυμα (τραγουδι και album). Δηλαδη μπαχαλο (δεν φταιει το itunes για αυτο)

Λεμε τωρα να τα φτιαξουμε

Καταρχην δεν πεταμε ποτε χυμα μουσικη μεσα στο iTunes γιατι αμα τα πεταξεις ετσι μεσα στο Music και θες μετα να τα κανεις edit αντε βρες τα!!!

Οποτε η λυση ειναι μια. Φτιαχνεις ενα προχειρο Playlist και τα πετας εκει μεσα. Αρα ακομα και αν στο Music ειναι μπαχαλο τα βρισκεις πολυ ευκολα στο playlist και τα φτιαχνεις.

Τωρα με το itunes 11 και το iTunes Match που εχω σαν υπηρεσια υπαρχει το εξης προβλημα

Δεν μπορεις να το κανεις αυτο. Δηλαδη δεν μπορεις να βαλεις cd μεσα σε 1 playlist για να το φτιαξεις.

Με την μια σου ριχνει μουντζα και δεν σε αφηνει (πραγμα που γινοτανε πριν)

Αρα που καταληγουμε

Πεταμε χυμα στο music 1 cd 30 τραγουδια και μετα ψαχνουμε να το βρουμε να τα κανουμε edit. Αμα εχεις 700 cd οπως εχω εγω αντε βρες τα. Αδυνατο

Δηλαδη με λιγα λογια κλαφτα.

Και δεν ειναι μονο αυτο. Εχει κι αλλα θεματα πολυ σοβαρα.

Last edited:
μαλλον εισαι μπερδεμενος ….
Στο itunes υπαρχουν οι smart playlists.

Η πιο σημαντικη ειναι η recent added.
Αν δεν υπαρχει ηδη την φτιαχνεις εσυ ευκολα.

Αν λοιπον ριξεις χυμα οπως λες 1 ή περισσοτερα cd στο music, απλα επιλεγεις αυτη τη λιστα και εχεις αυτοματα τα τραγουδια που μολις εβαλες στο itunes.
Μετα τα κανεις edit και εισαι οκ.

αν δε στα βγαζει στην smart list, μπορεις να δημιουργησεις μια απλη λιστα, πχ "For editing" … και να τα ριξεις εκει μεσα.
Καντα edit και μετα εισαι οκ παλι.
Μολις το εκανα και δουλευει .

Θα το δω αυτο που λες αλλα δεν ελπιζω και για πολλα.

Επισης αμα εχεις 1 artist με 2 albums δεν υπαρχει επιλογη να δεις μονο το 1 σε list view παρα μονο σε εκεινη την βλακεια που σου διχνει και το εξωφυλλο. Το να κανεις edit εκει ειναι useless.

αν δε στα βγαζει στην smart list, μπορεις να δημιουργησεις μια απλη λιστα, πχ "For editing" … και να τα ριξεις εκει μεσα.
Καντα edit και μετα εισαι οκ παλι.
Μολις το εκανα και δουλευει .

Μα αυτο λεω Γιαννη. Δεν με αφηνει να το κανω αυτο. Μου λεει οτι πρωτα πρεπει να γινουνε match και μετα να μπουνε σε Playlist