iTunes 11

κατι κανεις λαθος…. σιγουρα!

Το ξαναδοκιμασα μολις τωρα για να σιγουρευτω.
Τραβηξα μερικα τραγουδια απο τον finder στο itunes (ειτε χυμα , ειτε στη λιστα που εχω φτιαξει γι αυτο το λογο).
Μετα εκανα χειροκινητα update match και τα πηρε κανονικα.

Τιποτα δεν κανω λαθος. Οτι εκανα παντα κανω

θα παω σπιτι το βραδυ και θα βγαλω screenshot

λοιπον, το κριμα στο λαιμο σας ρεμαλια !

Exοντας εδω κι ενα χρονο το itunes match, εχω ολη τη συλλογη μου στο cloud.

H apple καθε φορα που βαζεις ενα τραγουδι στη βιβλιοθηκη σου, σκαναρει το νεο περιεχομενο ετσι ωστε να το ταιριαξει με τα δικα της, και αν το βρει το προσθετει στη βιβλιοθηκη μας.
Αν το βρει , απλα προσθετει ενα λινκ απο το δικο της store, αν οχι ανεβαζει το δικο μας στο cloud.

Αν τωρα, κατεβασετε απο youtube ενα mp3 (υπαρχουν πολλα δωρεαν plugin ,εγω εχω to Ultimate YouTube Downloader - Chrome) , και το προσθεσεις μετα στην βιβλιοθηκη σου, το itunes σκαναρει και αν το βρει , σβηνεις το "μετριας" ποιοτητας mp3 που κατεβασες απο το youtube (απο τη δισκο σου μονο) και κατεβαζεις το ασυμπιεστο ΑΑC απο το itunes !!!!!!!!!!!

Ετσι, μπορεις να εχεις οποιο τραγουδι θελεις, χωρις στην ουσια να πληρωσεις τιποτα……..

Ετοιμαστειτε για μυνησεις τωρα….-bye-

Last edited:
Ειπα για το recently added θα το δοκιμασω (αν και πρεπει να το φτιαξω δεν ξεω πως)

Σε αλλο δικο μου Playlist ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΥΓ…η smart playlist υπαρχει εξ αρχης , αν την εχεις σβησει ειναι ευκολο να τη φτιαξεις

απλα κανε add smart playlist με αυτα τα δεδομενα, οπου 1 μερα βαζεις οτι θελεις εσυ.

Screen Shot 2013-02-26 at 1.39.16 μ.μ..jpg

Κανεις δεν εχει να σχολιασει κατι επ αυτου ?:2thumb22sup:

H apple καθε φορα που βαζεις ενα τραγουδι στη βιβλιοθηκη σου, σκαναρει το νεο περιεχομενο ετσι ωστε να το ταιριαξει με τα δικα της, και αν το βρει το προσθετει στη βιβλιοθηκη μας.
Αν το βρει , απλα προσθετει ενα λινκ απο το δικο της store, αν οχι ανεβαζει το δικο μας στο cloud.

Αν τωρα, κατεβασετε απο youtube ενα mp3 (υπαρχουν πολλα δωρεαν plugin ,εγω εχω to Ultimate YouTube Downloader - Chrome) , και το προσθεσεις μετα στην βιβλιοθηκη σου, το itunes σκαναρει και αν το βρει , σβηνεις το "μετριας" ποιοτητας mp3 που κατεβασες απο το youtube (απο τη δισκο σου μονο) και κατεβαζεις το ασυμπιεστο ΑΑC απο το itunes !!!!!!!!!!!

Ετσι, μπορεις να εχεις οποιο τραγουδι θελεις, χωρις στην ουσια να πληρωσεις τιποτα……..

Tooo much trouble … υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι :D

Γενικά πάντως η τακτική αυτή να αντικαθιστούν με το ‛δικό τους έτοιμο’ μουσικό κομμάτι εμένα δε μου κάθετε καθόλου καλά.
(Σημειώνω ότι το ίδιο κάνουν τα περισσότερα cloud δεν είναι μόνο για την apple το παράπονό μου)
Φυσικά κερδίζουν σε όγκο δεδομένων.
Αντί να έχουν 1000 κόπιες του ίδιου κομματιού , και να καταναλώνουν χώροΧ1000, γλιτώνουν τον χώρο αυτό.
Τεχνολογικά σε file-system επίπεδο το λέμε και deduplication… kai e;inai xr;hshmo.

Αλλά, εγώ έχω πολλαπλές κόπιες από κάποια άλμπουμ.
Ναι είμαι maniac :D και έχω ας πούμε Greek issue CD, German, UK, USA …
Ξέρω τις διαφορές ακριβώς στα διαφορετικά μου CD (έστω pressing/ έκδοση )
Ένα δευτερόλεπτο παύση παραπάνω εκεί, μια ανάσα στο τέλος του κομματιού ακόμα.
Επίσης φροντίζω να έχω ξεχωριστά pregaps (νταξ σπάνιο)

Δηλαδή ‛αυτοί’ πιστεύουν ότι όλα τα κομμάτια είναι ίδια ?

τροποι υπαρχουν σιγουρα πολλοι…. αυτος ομως ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ νομιμος και κυριως αποkτας ευκολα το original τραγουδι με τη καλυτερη ποιοτητα.

Με τις ευλογιες της Apple ολ αυτα, χωρις να τρεχεις δεξια-αριστερα.

Last edited:
Απάντηση: Re: iTunes 11

τροποι υπαρχουν σιγουρα πολλοι…. αυτος ομως ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ νομιμος και κυριως αποkτας ευκολα το original τραγουδι με τη καλυτερη ποιοτητα.

Με τις ευλογιες της Apple ολ αυτα, χωρις να τρεχεις δεξια-αριστερα.

Πρέπει όμως οπωσδήποτε να έχεις το itunes match;