Υπαρχει κι ενα killer tip που το βρηκα κατα λαθος , αλλα δε ξερω αν πρεπει να το πω !!!!
Αν σας ενδιαφερει , πειτε μου …..
Ελα, ολο παρακαλια θες.....![]()
λοιπον, το κριμα στο λαιμο σας ρεμαλια !
Exοντας εδω κι ενα χρονο το itunes match, εχω ολη τη συλλογη μου στο cloud.
H apple καθε φορα που βαζεις ενα τραγουδι στη βιβλιοθηκη σου, σκαναρει το νεο περιεχομενο ετσι ωστε να το ταιριαξει με τα δικα της, και αν το βρει το προσθετει στη βιβλιοθηκη μας.
Αν το βρει , απλα προσθετει ενα λινκ απο το δικο της store, αν οχι ανεβαζει το δικο μας στο cloud.
Αν τωρα, κατεβασετε απο youtube ενα mp3 (υπαρχουν πολλα δωρεαν plugin ,εγω εχω to Ultimate YouTube Downloader - Chrome) , και το προσθεσεις μετα στην βιβλιοθηκη σου, το itunes σκαναρει και αν το βρει , σβηνεις το "μετριας" ποιοτητας mp3 που κατεβασες απο το youtube (απο τη δισκο σου μονο) και κατεβαζεις το ασυμπιεστο ΑΑC απο το itunes !!!!!!!!!!!
Ετσι, μπορεις να εχεις οποιο τραγουδι θελεις, χωρις στην ουσια να πληρωσεις τιποτα……..
Ετοιμαστειτε για μυνησεις τωρα….![]()
λοιπον, το κριμα στο λαιμο σας ρεμαλια !
Exοντας εδω κι ενα χρονο το itunes match, εχω ολη τη συλλογη μου στο cloud.
H apple καθε φορα που βαζεις ενα τραγουδι στη βιβλιοθηκη σου, σκαναρει το νεο περιεχομενο ετσι ωστε να το ταιριαξει με τα δικα της, και αν το βρει το προσθετει στη βιβλιοθηκη μας.
Αν το βρει , απλα προσθετει ενα λινκ απο το δικο της store, αν οχι ανεβαζει το δικο μας στο cloud.
Αν τωρα, κατεβασετε απο youtube ενα mp3 (υπαρχουν πολλα δωρεαν plugin ,εγω εχω to Ultimate YouTube Downloader - Chrome) , και το προσθεσεις μετα στην βιβλιοθηκη σου, το itunes σκαναρει και αν το βρει , σβηνεις το "μετριας" ποιοτητας mp3 που κατεβασες απο το youtube (απο τη δισκο σου μονο) και κατεβαζεις το ασυμπιεστο ΑΑC απο το itunes !!!!!!!!!!!
Ετσι, μπορεις να εχεις οποιο τραγουδι θελεις, χωρις στην ουσια να πληρωσεις τιποτα……..
Ετοιμαστειτε για μυνησεις τωρα….![]()
τροποι υπαρχουν σιγουρα πολλοι…. αυτος ομως ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ νομιμος και κυριως αποkτας ευκολα το original τραγουδι με τη καλυτερη ποιοτητα.
Με τις ευλογιες της Apple ολ αυτα, χωρις να τρεχεις δεξια-αριστερα.
Πρέπει όμως οπωσδήποτε να έχεις το itunes match;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.