Παιδιά καλησπέρα,
εχω χάσει το ITV HD, το οποίο είναι και το μόνο κανάλι για εμας που έχουμε Sky+ HD oπου θα μπορoύμε να δούμε Μουντιάλ σε HD. Μήπως εχει κανείς πληροφόρηση σχετικά με το θέμα ? (το είχα κάνει add στα έξτρα κανάλια γιατι δεν το έπιανα κανονικά)
Ποση διαμετρο πιατου για Αθηνα αρκει για το συγκεκριμενο καναλι ?
Παιδιά καλησπέρα,
εχω χάσει το ITV HD, το οποίο είναι και το μόνο κανάλι για εμας που έχουμε Sky+ HD oπου θα μπορoύμε να δούμε Μουντιάλ σε HD. Μήπως εχει κανείς πληροφόρηση σχετικά με το θέμα ? (το είχα κάνει add στα έξτρα κανάλια γιατι δεν το έπιανα κανονικά)
Την τρέχουσα περίοδο του χρόνου πιθανότατα δεν επαρκεί για καθολική λήψη.1,20 πραγματικό Γιάννη....
Ναι το πιστεύω. Δυστυχώς δε μπορώ να το τσεκάρω καθώς έχω μόνο sky αποκωδικοποιητή. Είναι κατώτερο και από τα sky sports hd παρόλα αυτά εμένα με μαγεύει. Αυτή η μπάλα σε HD είναι, κατά τη γνώμη μου, αυτό που κάνει και τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε HD αι SD. Ωραίες οι ταινίες και οι ειδήσεις και οι μουσικές σε HD αλλά ή μπάλα είναι όλα τα λεφτά. Ισως και το τέννις, όμως το ποδόσφραιρο είναι άλο πράγμα...Και όμως το hd του itv είναι σημαντικά κατώτερο σε ευκρίνεια από αυτό του hd suisse...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.