ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Παιδιά καλησπέρα,
εχω χάσει το ITV HD, το οποίο είναι και το μόνο κανάλι για εμας που έχουμε Sky+ HD oπου θα μπορoύμε να δούμε Μουντιάλ σε HD. Μήπως εχει κανείς πληροφόρηση σχετικά με το θέμα ? (το είχα κάνει add στα έξτρα κανάλια γιατι δεν το έπιανα κανονικά)

Απάντηση: Re: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Παιδιά καλησπέρα,
εχω χάσει το ITV HD, το οποίο είναι και το μόνο κανάλι για εμας που έχουμε Sky+ HD oπου θα μπορoύμε να δούμε Μουντιάλ σε HD. Μήπως εχει κανείς πληροφόρηση σχετικά με το θέμα ? (το είχα κάνει add στα έξτρα κανάλια γιατι δεν το έπιανα κανονικά)

To κανάλι παίζει κανονικά ,αν και έχει πέσει πολύ η ισχύ του σήματος, και θα δείξει κανονικά τον αγώνα και ελεύθερα.
Μια από τις καλύτερες επιλογές πιστεύω.

Attachments

• ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±1 [640x480].jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±1 [640x480].jpg
    66.5 KB · Views: 33
Καλά λεμε για τη ΝΕΤ μας αλλά και το ITV δεν πήγε πίσω .Εχασε τη φαση του γκολ λογω διαφημισεων .....απίστευτο

χασανε το γκολ της εθνικης τους; χοχο καλα να παθουν οι κομπλεξαρες:hahaha:

Κάτι πρέπει να έγινε, γιατί αμέσως μετά τη διακοπή εξέπεμπε sd σήμα και όχι hd. Και γενικά πρέπει να έγινε αυτό αρκετές φορές στη μετάδοση...

Αξίζει να αναφερθεί ότι το γκολ το ειδαν ζωντανό όσοι παρακολουθούσαν το ματς μέσω της αναλογικής εικόνας του καναλιού και το έχασαν αυτοί των οποίων οι δέκτες χρησιμοποιούσαν το σήμα υψηλής ευκρίνειας του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού. Φίλαθλοι της Εθνικής Αγγλίας που παρακολουθούσαν τον αγώνα στις παμπ με σήμα υψηλής ευκρίνειας, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το τηλεοπτικό κανάλι έχασε το γκολ για να δείξει διαφημίσεις. Ένας ιδιοκτήτης μπαρ στο Στόκπορτ δήλωσε ότι έγινε πανδαιμόνιο μόλις οι θαμώνες αντιλήφθηκαν ότι η ομάδα είχε σημειώσει τέρμα και η τηλεόραση έδειχνε διαφημίσεις. "Όλοι άρχισαν να επικοινωνούν με φίλους τους που έβλεπαν τον αγώνα μέσω του στάνταρ σήματος και προσπαθούσαν να μάθουν τι έγινε και πως σκόραρε ο Τζέραρντ" δήλωσε ο ιδιοκτήτης της παμπ.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Άντριαν Τσιλς απολογήθηκε στο ημίχρονο για την ...γκάφα του καναλιού, όμως τελικά αυτό επιδείνωσε την κατάσταση και εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο τους θαμώνες των αγγλικών παμπ, καθώς άρχισαν να επικονωνούν με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και να εκφράζουν τα παράπονά τους. Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στην Αγγλία και χιλιάδες μηνύματα ανέβηκαν στο Twitter σε βάρος του ITV HD.

Το ίδιο κανάλι πριν από 16 μήνες είχε χάσει το νικητήριο γκολ του Γκόσλινγκ. Σκόραρε στο 94' για λογαριασμό της Έβερτον στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ και εκείνη τη στιγμή το ITV έδειχνε πάλι διαφημίσεις!
enet.gr

Παιδιά καλησπέρα,

Για τους συνδρομητές Sky το κανάλι βγαίνει και από άλλο TP με πιο εύκολη λήψη στην Ελλάδα.

Όπως και πέρυσι το καλοκαίρι, έτσι και φέτος το σήμα του FTA ITV HD έχει πέσει αρκετά και πλέον με το Gibertini OP120 το πιάνω μετά τις 8-9 το βράδυ. Μέχρι τέλος Απρίλη περίπου έβγαινε όλη τη μέρα.

Εγώ το πιάνω όλη μέρα το ITVHD από τα other chanel. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με op120 από Αθήνα.

Το τι έγινε με το goal των Αγγλων ακόμα γελάω.

Δεν μπορώ να πω ότι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα Σεραφείμ... λίγο πτώση του σήματος ναι, αλλά δεν εξαφανίζεται το πρωί...

Προσπάθησα να δω το μεσημεριανό αγώνα στο ITV HD και δεν είχα ήχο.
Δεν ξέρω άν είναι θέμα δέκτη ,τα κοίταξα όλα pid ήχου, ρυθμίσεις ήχου ,τίποτα.
Πάντως η ποιότητα εικόνας στο ITV HD ήταν πολύ καλύτερη από το ZDF HD.

Μακαρι κάποια στιγμή να μπορούσαμε να δουμε τέτοια ποιότητα εικόνας και στην Ελλάδα. Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Αυστραλία είναι χάρμα οφθαλμών. Σχολιασμός απίστευτος χωρίς π@π@ρολογίες,τις βουβουζέλες να μας σπάνε τα @@ και τον Κλοζε να χάνει τα άχαστα!

Οι 'Αγγλοι ξέρουν να περιγράφουν αγώνες. Οι ατάκες που πετάνε είναι απίθανες και ο τρόπος που ειρωνεύονται ακόμα και την ίδια τους την ομάδα είναι ό,τι πιό αστείο μπορείς να ακούσεις σε ένα αγώνα. Είναι πραγματικά απόλαυση να ακούς τους σχολιασμούς τους. Δεν έχω δει εικόνα από άλλα δύκτια όμως αυτό που δίνει το itv hd σε αυτό το event είναι το κάτι άλο.

Και η πλάκα είναι, διαβάζω τώρα στο αγγλικό avforum, πως κράζουν το ITV για το απαράδεκτο HD που δίνει. Έτσι είναι, αμα καλομάθεις, μετά σου φαίνεται το HD του ITV άθλιο.

Και όμως το hd του itv είναι σημαντικά κατώτερο σε ευκρίνεια από αυτό του hd suisse...

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Και όμως το hd του itv είναι σημαντικά κατώτερο σε ευκρίνεια από αυτό του hd suisse...
Ναι το πιστεύω. Δυστυχώς δε μπορώ να το τσεκάρω καθώς έχω μόνο sky αποκωδικοποιητή. Είναι κατώτερο και από τα sky sports hd παρόλα αυτά εμένα με μαγεύει. Αυτή η μπάλα σε HD είναι, κατά τη γνώμη μου, αυτό που κάνει και τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε HD αι SD. Ωραίες οι ταινίες και οι ειδήσεις και οι μουσικές σε HD αλλά ή μπάλα είναι όλα τα λεφτά. Ισως και το τέννις, όμως το ποδόσφραιρο είναι άλο πράγμα...