Πριν το κανεις αυτό που λέει με ενα editor να έχεις σβήσει το καναλι 10510 αν θυμάμαι καλα που είναι το ITV HD....ή καλύτερα ακόμα σβήσε ότι έχει η συχνότητα 11428 Η που είναι το ITV HD.....πέρασε τα κανάλια μετά στον DM και μετά κάνε την διαδικασία και θα δουλέψει 100%
Αυτό σου λέω....πρωτα σβήσε ότι έχεις απο sid 10510...στείλε τα settings ξανά στον Dm και μετα κάνε την διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω...Εγω όμως εκανα το edit στο αρχειο πριν να σβησω τιποτε...
Βασικά πιστευω πως τζαμπα κανουμε την φασαρία γιατι όταν το καναλι εκπέμψει κανονικά θα πρεπει λογικά να ακολουθήσει τα σωστά πρότυπα μετάδοσης και τοτε θα το ...τσιμπήσουμε με σωστό τρόπο!
Μόνο με editor γίνεται η δουλειά..Τα εβαλα ολα αυτά κανονικά...αλλά δεν βρισκω το καναλι! Που τα βαζει τα data ο 800αρης, μονο τιβι και ραδιο μπορω να βρω; (στον 500αρη τα εβρισκα κανονικά απο το αρχικό μενού). Η πρεπει ντε και καλά να το ξανμαφορτωσω με pids (και που έχουμε τετοια επιλογή σε δαύτον![]()
tokana akrivos opos eipes k tzifos!!Για να δείτε ITV HD στον DM800, ο τρόπος είναι σχετικά απλός.
Συνδέεστε με FTP στον δέκτη.
Στην διαδρομη etc/enigma2 θα βρείτε το αρχείο lamedb
Το κάνετε edit και στο τέλος πριν το "end" προσθέτετε τις παρακάτω γραμμές όπως είναι:
290e:011a0000:090b:003b:1:0
ITV HD
p:BSkyB,c:000d49,c:030d49,c:040d4a,c:050001,f:5
Τραβήξτε τον δέκτη απο το ρεύμα και ξανασυνδέστε τον.
Σε κάθε περίπτωση, ελέγξτε με κάποιον έντιτορ την κατάσταση του καναλιού. O Dream το αναγνωρίζει ως data. Αν χρειαστεί αλλάξτε σε TV channel και προσθέστε video, audio pid και PCR (3401 - 3402 - 3401)
Συμβουλές: Σώστε την λίστα καναλιών πριν τις ..επιχειρήσεις.
Οι λιγότερο έμπειροι ας αναμένουν τις πρώτες αναφορές επιτυχίας
Περιμένοντας την πρώτη εκπομπή.. :ernaehrung004:
Εγω όμως εκανα το edit στο αρχειο πριν να σβησω τιποτε...
Βασικά πιστευω πως τζαμπα κανουμε την φασαρία γιατι όταν το καναλι εκπέμψει κανονικά θα πρεπει λογικά να ακολουθήσει τα σωστά πρότυπα μετάδοσης και τοτε θα το ...τσιμπήσουμε με σωστό τρόπο!
Ψάξε στα data ή στα TV σαν 10510. Ετσι εμφανίζεται.tokana akrivos opos eipes k tzifos!!
oute to blepo ston dm,oute me kapoio editor san tv k oute san data!!
giati??
Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να βλέπειος αυτο....όλη μερα σήμερα έχει την μαύρη κάρτα που λέει This service is currenlty anavailableΚι εγω τοκανα, αλλά εμένα μου δείχνει....μια κονσολα ραδιοφώνου παλιού αυτοκινήτου και διαφημίζει καποιο ιντερνετικό ραδιόφωνο! Ειναι φυσιολογικό αυτό ή ...εβαλα τιποτε λαθος πιντς και μου βγαινει καποια φιξ οθόνη ραδιοφώνου απο τον δεκτη ! Κι εγω 1 τουδωσα για TV
Yποτίθεται ότι βγήκε software και για τον Hivion HD 9090X Ultima που "βλέπει" το κανάλι αλλά σε μένα δεν...:dead:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.