ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Πριν το κανεις αυτό που λέει με ενα editor να έχεις σβήσει το καναλι 10510 αν θυμάμαι καλα που είναι το ITV HD....ή καλύτερα ακόμα σβήσε ότι έχει η συχνότητα 11428 Η που είναι το ITV HD.....πέρασε τα κανάλια μετά στον DM και μετά κάνε την διαδικασία και θα δουλέψει 100%

Εγω όμως εκανα το edit στο αρχειο πριν να σβησω τιποτε...
Βασικά πιστευω πως τζαμπα κανουμε την φασαρία γιατι όταν το καναλι εκπέμψει κανονικά θα πρεπει λογικά να ακολουθήσει τα σωστά πρότυπα μετάδοσης και τοτε θα το ...τσιμπήσουμε με σωστό τρόπο!

Βασικά πιστευω πως τζαμπα κανουμε την φασαρία γιατι όταν το καναλι εκπέμψει κανονικά θα πρεπει λογικά να ακολουθήσει τα σωστά πρότυπα μετάδοσης και τοτε θα το ...τσιμπήσουμε με σωστό τρόπο!
Αυτό σου λέω....πρωτα σβήσε ότι έχεις απο sid 10510...στείλε τα settings ξανά στον Dm και μετα κάνε την διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω...

ΌΣο αν το κάνουμε τζάμπα.....τι να σου πω.....μπορεί....

Απάντηση: Re: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Τα εβαλα ολα αυτά κανονικά...αλλά δεν βρισκω το καναλι! Που τα βαζει τα data ο 800αρης, μονο τιβι και ραδιο μπορω να βρω; (στον 500αρη τα εβρισκα κανονικά απο το αρχικό μενού). Η πρεπει ντε και καλά να το ξανμαφορτωσω με pids (και που έχουμε τετοια επιλογή σε δαύτον;)
Μόνο με editor γίνεται η δουλειά..

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Για να δείτε ITV HD στον DM800, ο τρόπος είναι σχετικά απλός.
Συνδέεστε με FTP στον δέκτη.
Στην διαδρομη etc/enigma2 θα βρείτε το αρχείο lamedb
Το κάνετε edit και στο τέλος πριν το "end" προσθέτετε τις παρακάτω γραμμές όπως είναι:

290e:011a0000:090b:003b:1:0
ITV HD
p:BSkyB,c:000d49,c:030d49,c:040d4a,c:050001,f:5

Τραβήξτε τον δέκτη απο το ρεύμα και ξανασυνδέστε τον.

Σε κάθε περίπτωση, ελέγξτε με κάποιον έντιτορ την κατάσταση του καναλιού. O Dream το αναγνωρίζει ως data. Αν χρειαστεί αλλάξτε σε TV channel και προσθέστε video, audio pid και PCR (3401 - 3402 - 3401)

Συμβουλές: Σώστε την λίστα καναλιών πριν τις ..επιχειρήσεις.
Οι λιγότερο έμπειροι ας αναμένουν τις πρώτες αναφορές επιτυχίας

Περιμένοντας την πρώτη εκπομπή.. :ernaehrung004:
tokana akrivos opos eipes k tzifos!!
oute to blepo ston dm,oute me kapoio editor san tv k oute san data!!
giati??

μακαρι φιλαρακη να γυριζε και σε πιο ευκολη ακομα συχνοτητα για εμας του νοτιους να βλεπαμε τιποτα HD......

THANKS FILE ALEXI!
tokana metonomasia se itv hd k toudosa 1=tv i kalitera na tou doso 25 pou exoun merika hd?
mayrila dixnei!!
ton teliko tha ton dixei???

Κι εγω τοκανα, αλλά εμένα μου δείχνει....μια κονσολα ραδιοφώνου παλιού αυτοκινήτου και διαφημίζει καποιο ιντερνετικό ραδιόφωνο! Ειναι φυσιολογικό αυτό ή ...εβαλα τιποτε λαθος πιντς και μου βγαινει καποια φιξ οθόνη ραδιοφώνου απο τον δεκτη ! Κι εγω 1 τουδωσα για TV

Κι εγω τοκανα, αλλά εμένα μου δείχνει....μια κονσολα ραδιοφώνου παλιού αυτοκινήτου και διαφημίζει καποιο ιντερνετικό ραδιόφωνο! Ειναι φυσιολογικό αυτό ή ...εβαλα τιποτε λαθος πιντς και μου βγαινει καποια φιξ οθόνη ραδιοφώνου απο τον δεκτη ! Κι εγω 1 τουδωσα για TV
Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να βλέπειος αυτο....όλη μερα σήμερα έχει την μαύρη κάρτα που λέει This service is currenlty anavailable

Και μην ξεχνάτε. Οποιος δει εκπομπή του ITV HD ας ενημερώσει για να δούμε τι κάναμε..
Μετά την προσαρμογή των settings έχω μια υπέροχη μαύρη και βουβή οθόνη. Ο δέκτης όμως αναγνωρίζει HD κανάλι στην συχνότητα.

Yποτίθεται ότι βγήκε software και για τον Hivion HD 9090X Ultima που "βλέπει" το κανάλι αλλά σε μένα δεν...:dead:

Παιδιά η πρώτη εκπομπη που πετυχαίνω στο ITV HD....έχει επαναληψη το Holland-Italy από το Euro....η καλύτερα μάλλον εχει εκπομπή για το Euro

Οχι ρε γμτ!! Δεν πρόλαβα..

attachment.php

Attachments

• IMGP0145_1.JPG
    IMGP0145_1.JPG
    92 KB · Views: 224
Βρε Ζώη, τόσο λίγο να δω.. :bigcry:
Με ταλαιπώρησε πολύ το setup του (τώρα το 'χει ο Likra στανταρ) και δεν έχω δει μια εικόνα.. (μετά μπορεί να μην το ξαναδώ ποτέ!)