JVC HD1 & ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΑΝΙ STEWART....

Ρε Γιαννη αφου εχεις και γα.... τις οθονες γιατι δεν την κρατας??

Εχει καποιο προβλημα??

τι ψυχανεμιζεσαι και ψαχνεις.....

Απάντηση: Re: JVC HD1 & ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΑΝΙ STEWART....

Ρε Γιαννη αφου εχεις και γα.... τις οθονες γιατι δεν την κρατας??

Εχει καποιο προβλημα??

τι ψυχανεμιζεσαι και ψαχνεις.....

Η προηγούμενη οθόνη πουλήθηκε σε πάρα πολύ καλή τιμή,τόσο ώστε να μην χρειάζονται παραπάνω χρήματα απο εμένα.Επειδή λοιπόν πάω σε ξεχωριστό χώρο θέασης, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ!!!

Γιαννη,

ισως να ηταν καλη ιδεα να κοιταξεις τις σταθερες της Beamax.
Εχουν βελουδινο καδρο για τις ανακλασεις,κλπ ,και πολλες επιλογες πανιου.

Γιαννη,

ισως να ηταν καλη ιδεα να κοιταξεις τις σταθερες της Beamax.
Εχουν βελουδινο καδρο για τις ανακλασεις,κλπ ,και πολλες επιλογες πανιου.

Γιά να το δούμε και αυτο.....

Χαρά στο κουράγιο σου ρε Γιάννη . Εγώ δεν θα τολμούσα ποτέ μια τέτοια αγορά επίσης ένα τεράστιο μπράβο στην Άννα που στηρίζει της αποφάσεις σου. Η μήπως όχι.:flipout:

Χαρά στο κουράγιο σου ρε Γιάννη . Εγώ δεν θα τολμούσα ποτέ μια τέτοια αγορά επίσης ένα τεράστιο μπράβο στην Άννα που στηρίζει της αποφάσεις σου. Η μήπως όχι.:flipout:

Να'σαι καλά ρε Κωστή...όσο για την Αννα....δεν ήξερε δεν ρώταγε;αλά πάλι ήξερε και παραήξερε...τώρα δεν μπορεί να κάνει και αλλοιώς, είμαστε και νιόπαντροι βλέπεις!!!

Με μιά πρώτη ματιά, βλέπω αρκετά χαμηλά gain...όχι και τόσο καλό γιά μεγάλα κάδρα.

Μια πολυ ωραια οθονη ( για τα δικα μου γουστα ) , και σιγουρα με αρκετο gain , ειναι η Supernova της DNP, την οποια ειχα δει στην IFA στο Βερολινο και με εντυπωσιασε.

Μπορει να λεει διαφορα περι ανοιχτων χωρων κτλ, που ισχυουν, αλλα παρολο που σε προδιαθετει οτι σε χωρο με ελεγχομενο φωτισμο θα ειναι υπερβολικη, για τα ματια μου δεν ηταν.

Την ειδα να παιζει με vp11 s1, με 21000, και με τον τοτε "σκοτεινο" hd1.

Ειναι βεβαια ισως και πιο ακριβη :blink: απο την steward που κοιτας σε αυτες τις ιντσες, αλλα πιστευω οτι πρεπει να την δεις , εστω και στα χαρτια ...;)

Είναι αυτό που λές Χρήστο....σε προδιαθέτει γιά πολλές ίντζες σε ανοιχτό χώρο.Γιά το καλοκαιρινό σινεμά μου φαίνεται μούρλια!!!
Χωρίς πλάκα τώρα, είναι πολύ χρήσιμη η πληροφορία σου.Θα ψάξω γιά τιμές και αντιπροσώπους εδω, να εξαντλήσω και αυτη την πρόταση.
Σημ:...άκου πιό ακριβή και απο την Stweart.....Αννα ακούς;!!!

Παντως η δικη μου γνωμη στο θεμα "οθονη" σε ενα βιντεοπροβολεα ειναι οτι μετραει παρα πολυ στο τελικο αποτελεσμα. Και στα παλαιοτερα μοντελα βιντεοπροβολεων και στα καινουργια !

Παντως η δικη μου γνωμη στο θεμα "οθονη" σε ενα βιντεοπροβολεα ειναι οτι μετραει παρα πολυ στο τελικο αποτελεσμα. Και στα παλαιοτερα μοντελα βιντεοπροβολεων και στα καινουργια !

Επιτέλους...να και ένας που συμφωνεί μαζί μου....:aktion033:
Εγω να δείς πόσο το πιστεύω αυτό Χρήστο.Ασε το γεγονός, του πόσα πανιά έχω αλλάξει απο χειροκίνητα και ηλεκτρικά με σχεδόν σε όλλα προβλήματα.Από μάρκα μ'έκαψες μέχρι και Stewart!!!
Σε όλλες τις περιπτώσεις οι διαφορές σε + και - γιά τα μάτια μου ήταν πάρα πολύ μεγάλες, ανεξαρτήτως προβολικού μέσου.

Θα συμφωνησω και εγω με τον Χρηστο.

Ειναι αμαρτια να δωσεις 5000 για προβολεα και η οθονη να περδεται.....(βλεπε αλλων)

Γιαννη, επενδυσε σε οθονη. Και οπως και ο Χρησταρας μου ειχε πει, τον προβολεα τον αλλαζεις, την οθονη οχι τοσο συχνα.

Κανε δωρο στον ντιλα το καλυτερο....

Γιαννη, δεν νομιζω κανεις σοβαρος videophile να διαφωνει με το οτι η οθονη εχει τεραστια σημασια στην εικονα μας. Απλα διαφωνουμε στο δυσαναλογο κοστος αποκτησης καποιων επωνυμων οθονων οπως η Stewart σε σχεση με το κερδος που θα αποφερει..
Αν money is not an issue, τοτε go for it!!

Τάκη δεν διαφωνώ σε κάτι μαζί σου...και ναί, ακόμη οι τιμές στις top κατά γενική ομολογία οθόνες είναι δυσανάλογες σε σχέση με το κόστος ενός top προβολέα.Νομίζω ότι αυτές οι δυσανάλογες σχέσεις δύκολα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και μάλιστα σύντομα.
Εγω θυμάμαι εδω και χρόνια τις ίδιες πολιτικές τιμών σε μεγάλα ονόματα κατασκευαστών οθονών.
Το ότι η οθόνη παίζει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ρόλο, είναι πολύ απλό να το καταλάβει κανείς, αφού αυτές είναι το άμεσο και μοναδικό(;) σημείο που <ρουφάει>την εικόνα του προβολικού μας.Ευκολα λοιπόν μπορεί να την αναδείξει, να τη θάψει, η και να τη κρατήσει αναλοίωτη.
Η σταθερή οθόνη ήταν πάντα το αποθιμένο μου, αφού μέχρι τώρα δεν μπορούσα να την έχω λόγω χώρου.Φυσικά ψάχνω την λύση εκείνη που να μεν θα μου κοστίσει παραπάνω, αλά δεν θα ψάχνομαι μετά γιά προβλήματα στο πλαίσιο,στο πανί η γιά αντιαισθητικές κατασκευές κ.λ.π.
Προσπαθώ να βρω την επιλογή εκείνη που γιά αρκετά χρόνια απο τώρα, δεν θα ξαναασχοληθώ με το θέμα οθόνης.

Θα συμφωνησω και εγω με τον Χρηστο.

Ειναι αμαρτια να δωσεις 5000 για προβολεα και η οθονη να περδεται.....(βλεπε αλλων)

Γιαννη, επενδυσε σε οθονη. Και οπως και ο Χρησταρας μου ειχε πει, τον προβολεα τον αλλαζεις, την οθονη οχι τοσο συχνα.

Κανε δωρο στον ντιλα το καλυτερο....

Ωπ...να και άλος ένας......σιγά-σιγά φτειάχνουμε <ομάδα> βλέπω!!!:BDGBGDB55:

Γιαννη, μιας και το ετοιμαζεις το θεμα σοβαρα απ'οτι καταλαβαινω, μην ξεχασεις το θεμα "καμπυλωτητας" της οθονης . Ειδικα σε αυτες τις ιντσες που πας !

Τους "αγωνιστικούς" μου χαιρετισμους !!!

Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 & ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΑΝΙ STEWART....

Ωπ...να και άλος ένας......σιγά-σιγά φτειάχνουμε <ομάδα> βλέπω!!!:BDGBGDB55:

Μωρε ας μην ειχα αλλες "εκρεμοτητες" αυτην την περιοδο και θα σου ελεγα που θα την εστελνα την Jago...

Γιαννη, μιας και το ετοιμαζεις το θεμα σοβαρα απ'οτι καταλαβαινω, μην ξεχασεις το θεμα "καμπυλωτητας" της οθονης . Ειδικα σε αυτες τις ιντσες που πας !

Τους "αγωνιστικούς" μου χαιρετισμους !!!

Και βέβαια δεν το ξεχνώ και ψάνω τρόπους λύσης....γιά ρίξε καμιά ιδέα ρε φίλε.Φαντάζομαι ότι αυτές οι εταιρείς όπως η Stewart θα έχουν προβλέψει ανάλογα με το μέγεθος και το αντίστοιχο στιβαρό πλαίσιο.
Πάντως το θέμα απόσβεσης των χρημάτων σε βάθος χρόνου γιά τέτοια προιόντα, συνήθως λίγοι το σκέφτονται απο την αρχή και πολλοί το επικαλούνται στην συνέχεια.Πόσες φορές έχουμε πληρώσει μιά ακριβή οθόνη σε διάρκεια χρόνου, αλλάζοντας κανά δυό-τρείς άλλες προβληματικές που πέρασαν απο τα χέρια μας;

Last edited:
Δωσε μου διαστασεις δωματιου, οθονης, αποστασεις θεασης κτλ και κατι θα κανουμε.

Και τροπος υπαρχει.

Απλα σου λεω μην ψαχνεις ουτε τελαρα ουτε τιποτα για την σταθερη που θα διαλεξεις. Απλα να παρεις το πανι ΜΟΝΟ, σαν ανταλλακτικο !