Δωσε μου διαστασεις δωματιου, οθονης, αποστασεις θεασης κτλ και κατι θα κανουμε.
Και τροπος υπαρχει.
Απλα σου λεω μην ψαχνεις ουτε τελαρα ουτε τιποτα για την σταθερη που θα διαλεξεις. Απλα να παρεις το πανι ΜΟΝΟ, σαν ανταλλακτικο !
Μου φαινεται οτι θα γινει πολυ καλη δουλεια εκει περα....
Μωρε ας μην ειχα αλλες "εκρεμοτητες" αυτην την περιοδο και θα σου ελεγα που θα την εστελνα την Jago...
Βρε Ντινουλη, τι γκρινιαζεις?![]()
Στα λεφτα της, δεν υπαρχει καλυτερη οθονη απο αυτη που πηρες!
Τα προβληματα που μπορει να εχει μια οθονη ειναι τα εξης:
1) Χρωματικες αλλοιωσεις
2) Ζαρες
3) "κρυσταλακια" (συνηθως σε οθονες με υψηλο gain)
4) Ξεχυλωμα
Τα τρια πρωτα σιγουρα δεν τα εχεις, το τεταρτο αν ειναι ελαφρυ οπως στην περιπτωση σου, δεν εχει καμια σημασια κατα την προβολη.
Για να καταλαβεις, η οθονη αναφορας θεωρειται η Steward Studiotek 130 που πουλησε ο Γιαννης και η οποια ειναι φτιαγμενη ετσι ωστε να μην εχει καμια επιδραση στην προβαλομενη εικονα: να ειναι τελειως ουδετερη χρωματικα. Ακομα και αυτη ομως ειχε καποιες ζαρες αν θυμαμαι καλα .
Αν και δεν τις εχω δει διπλα με την screenline, πιστευω οτι και η δικια σου οθονη χαρακτηριζεται απο ουδετεροτητα κατι το οποιο ειναι μεγαλο plus.
Και η μεγαλυτερη μαστιγα στις πτυσσομενες οθονες ηταν και θα ειναι οι ζαρες...
Εγώ δεν θα μπώ στην "ομάδα".
Πιό παλιά οι οθόνες ήταν πολύ πιό σημαντικό κομμάτι της αλυσσίδας προβολής. Σήμερα δεν το νομίζω.
Σίγουρα παίζει ρόλο αλλά όχι τόσο όσο θέλουν να μας πείσουν. Προσωπικά δεν ξαναδίνω ποτέ πολλά λεφτά για οθόνη.
Μια "ουδέτερη" οθόνη μέ κέρδος μέχρι 1.3 είναι μιά χαρά.
Κατ' αρχας γκρινιαζω επειδη ειμαι γκρινιαρης, και οχι για αλλο λογο (αν δεν ημουν δεν θα γκρινιαζα)![]()
Απο τα παραπανω 1,2,3,4 εχω το 2 & το 4. (προσεξε, δεν εχει ανοιξει για περισσοτερο απο 3-4 ωρες (σερι), συνολο 30 - 35.
Ενταντηρες my ass!!
Και για να μην με ενοχλει, απλα, (απο τοτε που ειχες ερθει) δεν την εχω ανοιξει καθολου. (και καλα τιμωρια μπας και συμμορφωθει)![]()
Γιαννη σορρυ για το offtopic, αλλα ο Τακης με ...... βριζει![]()
Ρε συ, δεν ειχα προσεξει ζαρες οταν ειχα ερθει!!:HTEHETH63:
Πως γινεται σε χωρο 6χ4 να εχεις θεατες στα 6 μετρα?
Πως γινεται σε χωρο 6χ4 να εχεις θεατες στα 6 μετρα?
Παρακολουθώ με προσοχή τη κουβέντα σας αλλά και με αγανάκτηση. (όχι βέβαια απέναντι σε σας να μην παρεξηγηθώ)
Δεν άντεξα να μην καταθέσω τη γνώμη μου η οποία οφείλω να πω ότι δεν πηγάζει από προσωπική εμπειρία παρότι έχω αλλάξει και εγώ δύο ειδών πανιά (όχι ιδιαίτερα ακριβά) αλλά από συμπεράσματα που έχω βγάλει από τις απόψεις των φίλων μέσα από αυτό το φόρουμ. Πιστεύω λοιπόν ότι η οθόνη είναι η μεγαλύτερη απάτη μέσα στην αλυσίδα του homecinema.
Λέω με απλά λόγια ότι αυτοί που εμπορεύονται αυτά τα κ@λ@πανα έχουν μεγάλο θράσος απέναντι στην τσέπη μας.
Όταν αγόρασα την πρώτη μου οθόνη projecta χειροκίνητη 2μ έκανε 200 . Ρώτησα τότε και για μεγαλύτερη στα 2,9μ ηλεκτρική και μου είπαν ότι το πανί είναι ίδιας ποιότητας και έκανε αν θυμάμαι καλά κάπου στα1300 !. Καλά ρε παιδιά λέω, για λίγο πανί παραπάνω και το μηχανισμό 1000+ επιπλέον; (ο μηχανισμός της γκαραζόπορτας είναι πολύ πιο φθηνός και σηκώνει 100κ)
Αλήθεια ποια είναι η εγγύηση που δίνουν για τις ζάρες; Πολλές φορές εδώ μέσα διαβάσαμε ότι πανάκριβες οθόνες έκαναν μετά από λίγο καιρό τα κύματα του Δούναβη.
Πώς θα αισθανθεί κάποιος αν μετά από τα 3500 που θα δώσει δει και λίγα κύματα; Τέλος αυτά τα χρήματα αν επενδυθούν με άλλο τρόπο (καλύτερο προβολέα, πηγή, HTPC , SCALER) πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα στην εικόνα και επιπλέον δεν έχεις κάποιους μ@@@@ες που πουλάνε πανί για χρυσό.
Ας ρίξουν λίγο τις τιμές τους.
Περιμένετε να βγεί ο HD2 που θα προβάλει και στα δέντρα!
Γειά σου Μπάμπη.![]()
Περιμένετε να βγεί ο HD2 που θα προβάλει και στα δέντρα!
Γειά σου Μπάμπη.![]()
Και τις παρεες του να προσεχει Μπαμπη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.