JVC Z-1s + JICO SAS

Sorry το καμία διαφορά με πριν,είναι καμία σχέση με πριν,στα κλεφτά ποσταρω όπως ξανά είπα

Καταπληκτική οδήγηση των linn speakers από Citation 24, recapped,που ξέχασα, αλλά.
Τα keilinths είναι πολύ 'κοντά' στα Άρτεμις του vlad.

Φυσικά μετά την σαιζόν,(την ποια θα πείτε με το δίκιο σας), περίπου 7 ώρες μουσικής και ενεργητική ξεκούραση (πάντα πολέμιος της παθητικής ξεκούρασης!!!!!!).

Καταπληκτική οδήγηση των linn speakers από Citation 24, recapped,που ξέχασα, αλλά.
Τα keilinths είναι πολύ 'κοντά' στα Άρτεμις του vlad.
οι Αρτεμις και τα ηλεκτρονικά μαζί με όλα τα υπάρχοντα μετακομίζουν σε νέο σπίτι.
ο χώρος μεγαλύτερος και ελπίζω να έχω καλύτερο αποτέλεσμα.
θα έχω και δικό μου δωμάτιο για εργαστήρι

Κάποτε,μια φορά και έναν καιρό,όταν πήρα Ερμή 3? δεν έμπαινε απ την πόρτα και το ανέβασα με μπαλαγκο,απ το δώμα.
Αν δεν έχεις το ίδιο αποτέλεσμα στα χαμηλά με το παρόν, σκέφτεσαι για προσθήκη sub?
Τέλος την γνώμη σας για ενεργά..
Δεν έχω απαριθμήσει τα δύο sub , που δοκίμασα φέτος..

Το tweaking που σας ανέφερα για το ένα απ τα 3 ζεύγη Spendor 2/2 made by Μιλανακης, στοά...απλά μακρυά...Από Βρετανικό,αν κάτι νερώνεται είναι ίσως μόνο τα malt.
Είχε τσίμπημα το ένα ηχείο,η Spendor όπως την ξέραμε έκλεισε και λέω δεν δοκιμάζω..
Ακόμα και δώρο το επέστρεψαν και φεύγει πάλι..
Κατόπιν με την βοήθεια του κ.D.Price,(,τότε Hi Fi World),ήρθα σ επαφή με τον νέο τεχνικό της νέας ιδιοκτησίας και μου έστειλε το ακριβές αντίγραφο ,όπως ξανά είπα.
Δεν πρόκειται να ξανά πάω σε τέτοια σχολή, εκτός των Graham...

Εδώ φωτό προ σεισμού και γνωστών απωλειών.
Πίσω απ' το Linn καρφώθηκε ο ηλιακός εκείνη την αποφράδα μέρα..απ έξω εννοώ, αλλά όταν το έβαλα να παίξει,(μετά που 3 πάλι καθάρισαν σκάλα και διάδρομο απ τα παράξενα βινύλια και cds,βιβλία,κ.λ.π.)έστω και με φυσαρμόνικα τα σασπένς,δεν είπε όχι,όπως τα 5 ψηφιακά που διαθέτω.
Αυτό λέγεται αξιοπιστία σε σχέση με τα ψηφιακά ή είναι ιδέα μου;
Σε μέιλ προς το Hi Fi news ,που λέει ότι γενικά κάθε ψηφιακό επιδιορθώνεται,απάντηση δεν πήρα ακόμα...από Γενάρη

Ξέχασα τον Cyrous 2 με το PSX,τα υπόλοιπα δεν τα έχω βάλει να παίξουν,mini disc,2 cd-r,3 tapes,1 open tape,κάτι ολοκληρωμένοι hand crafted,CO3,το 509 cd-r παίζει και εγγράφει,τα άλλα δύο μόνο παίζουν.

Ένα Crown απ τα παλιά,ένα Μark πικάπ σε compact,κάτι αντίκες ,ένα compact(πικάπ, ραδιόφωνο,tuner) Japan ,δεν θυμάμαι,μάλλον Silver,ένα KLH ζεύγος, ένα ζευγάρι Ελληνικά για τα τότε πάρτι,και νομίζω ένα mission 780 με φαγωμένα γούφερ.
Πήρα και ξαπόστειλα πάρα πολλά,ειδικά μέχρι την 11 Σεπτεμβρίου.Πάρα πολλά.

Κάποτε,μια φορά και έναν καιρό,όταν πήρα Ερμή 3? δεν έμπαινε απ την πόρτα και το ανέβασα με μπαλαγκο,απ το δώμα.
Αν δεν έχεις το ίδιο αποτέλεσμα στα χαμηλά με το παρόν, σκέφτεσαι για προσθήκη sub?
Τέλος την γνώμη σας για ενεργά..
Δεν έχω απαριθμήσει τα δύο sub , που δοκίμασα φέτος..
ούτε στο προηγούμενο σπίτι, ούτε σε αυτό που αφήνω δεν ένιωσα ποτέ ότι μου λείπει χαμηλό για να σκεφτώ την αγορά ενός sub.
πιστεύω ούτε σε αυτό που πάω..
πάντα είχα διάφορα υλικά σε "κρυφά σημεία" για τα στάσιμα και στο νέο σπίτι θα πρέπει να προσθέσω επιπλέον.

Eνα κολλητηρι για leads , συρματάκια μεταξύ βραχιονα-κεφαλης θα μου προτείνεις;
Κάποτε κολλούσα τα σύρματα που καίγονταν απ το πηνίο των Τουίτερ,αλλά το παλιό μου άφησε χρόνους..

Eνα κολλητηρι για leads , συρματάκια μεταξύ βραχιονα-κεφαλης θα μου προτείνεις;
Κάποτε κολλούσα τα σύρματα που καίγονταν απ το πηνίο των Τουίτερ,αλλά το παλιό μου άφησε χρόνους..
ο AUDIOLYTIC θα σου πει για αυτό.
αυτός μέχρι και πηνιόσυρμα κεφαλής MC έχει κολλήσει :LOL:

Για headshell leads & εσωτερικα καλωδιακια βραχιονα σε κλιπς χρησιμοποιω κολλητηρι γυρω στα 15 βατ , ANTEX & JBC.
Επισης , ευτηκτο καλάι της Cardas ( quad eutectic )
Για πηνιοσυρμα κεφαλων MC , 5-7 βατ ΑΝΤΕΧ και επισης ευτηκτο καλάι , μοιρασμενο με λεπιδα, οσο πιο λεπτο μπορω.

• Like
Reactions: mparaxir
Για headshell leads & εσωτερικα καλωδιακια βραχιονα σε κλιπς χρησιμοποιω κολλητηρι γυρω στα 15 βατ , ANTEX & JBC.
Για πηνιοσυρμα κεφαλων MC , 5-7 βατ ΑΝΤΕΧ και επισης ευτηκτο καλάι , μοιρασμενο με λεπιδα, οσο πιο λεπτο μπορω.
Ευχαριστώ,να σαι καλά.

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
:oops::oops::oops::oops::love:. Εντυπωσιάστηκα, γυρω στα 28 μου εκάνα κι εγω πολυ καλές κολλήσεις και αυτο με οδηγησε σε διάφορες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου μας, συνεργασίες που εξελίχτηκαν και σε φιλίες αργοτερα.
Σημέρα δυστυχώς το χερι λιγο τρέμει και το μάτι δεν ακολουθεί οπως πρέπει.

Ευτυχως το χερι ακομη παει καλα. Το ματι , ε........ και λιγο γυαλια βοηθανε οπως και να το κανουμε :LOL:

Αυτα εδω ειναι πειραματικα με επιχρυσους αγωγους 0.15 mm διαμετρο, σε σωληνακια σιλικονης. Το πρωτο με εναν αγωγο και το αλλο με δυο. Τα σωληνακια ειναι αρκετα ευρυχωρα ωστε οι αγωγοι να περιβαλλονται απο αερα.Au-1.jpgAu-2.jpg

• Like
Reactions: mparaxir

Αυτα εδω ειναι πειραματικα με επιχρυσους αγωγους 0.15 mm διαμετρο, σε σωληνακια σιλικονης. Το πρωτο με εναν αγωγο και το αλλο με δυο. Τα σωληνακια ειναι αρκετα ευρυχωρα ωστε οι αγωγοι να περιβαλλονται απο αερα.View attachment 183232View attachment 183233

τέτοια γιατί δεν έχω μάστορα;;;;; :mad:

τέτοια γιατί δεν έχω μάστορα;;;;; :mad:
Εισαι του ασημιού εσυ :ROFLMAO:
Πολυ ωραια μπράβο σου τα εχεις δοκιμασει κανουν δουλεια?
Εχουν πολυ ενδιαφερον. Εχω καιρο ομως να τα ακουσω, τωρα που τα θυμηθηκα θα βρω λιγο χρονο να τα ακουσω ξανα.