οι Αρτεμις και τα ηλεκτρονικά μαζί με όλα τα υπάρχοντα μετακομίζουν σε νέο σπίτι.Καταπληκτική οδήγηση των linn speakers από Citation 24, recapped,που ξέχασα, αλλά.
Τα keilinths είναι πολύ 'κοντά' στα Άρτεμις του vlad.
ούτε στο προηγούμενο σπίτι, ούτε σε αυτό που αφήνω δεν ένιωσα ποτέ ότι μου λείπει χαμηλό για να σκεφτώ την αγορά ενός sub.Κάποτε,μια φορά και έναν καιρό,όταν πήρα Ερμή 3? δεν έμπαινε απ την πόρτα και το ανέβασα με μπαλαγκο,απ το δώμα.
Αν δεν έχεις το ίδιο αποτέλεσμα στα χαμηλά με το παρόν, σκέφτεσαι για προσθήκη sub?
Τέλος την γνώμη σας για ενεργά..
Δεν έχω απαριθμήσει τα δύο sub , που δοκίμασα φέτος..
ο AUDIOLYTIC θα σου πει για αυτό.Eνα κολλητηρι για leads , συρματάκια μεταξύ βραχιονα-κεφαλης θα μου προτείνεις;
Κάποτε κολλούσα τα σύρματα που καίγονταν απ το πηνίο των Τουίτερ,αλλά το παλιό μου άφησε χρόνους..
Ευχαριστώ,να σαι καλά.Για headshell leads & εσωτερικα καλωδιακια βραχιονα σε κλιπς χρησιμοποιω κολλητηρι γυρω στα 15 βατ , ANTEX & JBC.
Επισης , ευτηκτο καλάι της Cardas ( quad eutectic )
Για πηνιοσυρμα κεφαλων MC , 5-7 βατ ΑΝΤΕΧ και επισης ευτηκτο καλάι , μοιρασμενο με λεπιδα, οσο πιο λεπτο μπορω.
Για headshell leads & εσωτερικα καλωδιακια βραχιονα σε κλιπς χρησιμοποιω κολλητηρι γυρω στα 15 βατ , ANTEX & JBC.
Επισης , ευτηκτο καλάι της Cardas ( quad eutectic )
Για πηνιοσυρμα κεφαλων MC , 5-7 βατ ΑΝΤΕΧ και επισης ευτηκτο καλάι , μοιρασμενο με λεπιδα, οσο πιο λεπτο μπορω.
τέτοια γιατί δεν έχω μάστορα;;;;;Αυτα εδω ειναι πειραματικα με επιχρυσους αγωγους 0.15 mm διαμετρο, σε σωληνακια σιλικονης. Το πρωτο με εναν αγωγο και το αλλο με δυο. Τα σωληνακια ειναι αρκετα ευρυχωρα ωστε οι αγωγοι να περιβαλλονται απο αερα.View attachment 183232View attachment 183233
Εισαι του ασημιού εσυτέτοια γιατί δεν έχω μάστορα;;;;;![]()
Εχουν πολυ ενδιαφερον. Εχω καιρο ομως να τα ακουσω, τωρα που τα θυμηθηκα θα βρω λιγο χρονο να τα ακουσω ξανα.Πολυ ωραια μπράβο σου τα εχεις δοκιμασει κανουν δουλεια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.