Και μετά σου λέει, δεν ζούμε στο...Μάτριξ!!

Η απαντηση ειναι η κυριαρχια της ανασφαλειας και της ατολμιας στη ζωη σε συνδυασμο με την απαιτηση ολα να βρισκονται αραδιασμενα μπροστα μας ωστε να μη χρειαστει κοπος να τα αποκτησεις. Η νοοτροπια αυτη "χτιστηκε" πανεξυπνα στην εποχη της παγκοσμιοποιησης...

Ε οι οικονομικοι χαμενοι της παγκοσμιοποιησης και της οικονομικης κρισης αναπολουν τις.. παλιες καλες εποχες , οπου ο ανθρωπος επενδυε στις ανθρωπινες σχεσεις και τα σχετικα.

To πρωτο βημα...
σταματειστε τα αυλα και βαλτε βινυλιο.

Πρωτο ποιντ...οι πιτσιρικαδες αν εχετε σπιτι θα σας κοιτουν σαν εξωγηινο. Γινεστε ηδη η μυθολογια τους :flipout: :ADFADF1: :grandpa::earmuffs::violent-smiley-030:

Ε οι οικονομικοι χαμενοι της παγκοσμιοποιησης και της οικονομικης κρισης αναπολουν τις.. παλιες καλες εποχες , οπου ο ανθρωπος επενδυε στις ανθρωπινες σχεσεις και τα σχετικα.

Εσυ δεν μου ειχες ζητησει φωτο απο τα πιονια σκακιου που εφτιαξα ;

Να παιζεις με αυτα ειναι ΑΑΑΑλλο πραγμα, με ενα ζωντανο αντιπαλο, απο το να παιζεις στην οθονουλα του ταμπλετ ( μην ανησυχεις παιζω και εγω μιζερα στο πραθυρακι που μου προσφερει το ταμπλετ...στην παραλια μονο οταν δεν εχει τιποτα ενδιαφερον τριγυρω )

Πως εχει ο αλλος καταθεσεις στο εξωτερικο και μιλαει για την αλληλεγγυη , τα κοινωνικα κινηματα,την ανθρωπινη επαφη,την ανταλλακτρικη οικονομια οπου δινεις ενα λιτρο λαδι για να παρεις ενα μπουφαν η λογιστικες υπηρεσιες ? Η μιλαει για την αναταση του Εθνους με μπροσταρηδες τους Εθνικους πρωταθλητες , την ντοπια ελιτ δηλαδη

Ρε ας δωσουν λεφτα και εμεις την βρισκου ε την ηθικοπλαστικη ακρη με την αποξενωση και τις αν ασφαλειες του συγχρονου ανθρωπου

Απάντηση: Re: Και μετά σου λέει, δεν ζούμε στο...Μάτριξ!!

Απο πουθενα δεν προκυπτει βεβαια οτι αν καποιος εκλεινε το ιντερνετ , η απλα το smsartphone θα πηγαινε βολτα με τους φιλους του.Μπορει απλα να εβλεπε τηλεοραση η dvd.Οποτε μετα θα παμε ενα βημα πιο πισω και θα αναρωτιομαστε αν και ποσο αποβλακωνεται ο κοσμος με την τηλεοραση και γιατι δεν πηγαινει στο καφενειο.

Οποτε τιθεται το ερωτημα.Γιατι το πραγματικο καφενειο ειναι προτιμοτερο απο το πραγματικο ? Ποιος δημιουργει αυτες τις ενοχες , ωστε να θεωρειται κοινωνικα αποδεκτο ενα blind date μεσω τριτου γνωστου , ενω το ιντερνικο πεσιμο αναγκαστικη λυση μεταξυ.. κοινωνικα απροσαρμοστων , παραξενων η μπακουρολιγουρηδων ? Γιατι να ειναι σωστοτερο το <κορτε> απο το speed dating οπου μεσα σε μιση ωρα ξερω γω μπορεις να μιλησεις με διαφορους υποψηφιους ? Η απαντηση ειναι απλη.Γιατι ετσι θελουν να πιστευουν καποιοι που απλα επελεξαν η γαλουχηθηκαν με ενα αλλο συστημα αξιων.

Χαίρε βάθος αμέτρητο...

Εσυ δεν μου ειχες ζητησει φωτο απο τα πιονια σκακιου που εφτιαξα ;

Να παιζεις με αυτα ειναι ΑΑΑΑλλο πραγμα να παιζεις με αυτα με ενα ζωντανο αντιπαλο απο το να παιζεις στην οθονουλα του ταμπλετ ( μην ανησυχεις παιζω και εγω μιζερα στο πραθυρακι που μου προσφερει το ταμπλετ...στην παραλια μονο οταν δεν εχει τιποτα ενδιαφερον τριγυρω )

Εχω παιξει τοσο live που το εχω βαρεθει :)

Re: Απάντηση: Re: Και μετά σου λέει, δεν ζούμε στο...Μάτριξ!!

Χαίρε βάθος αμέτρητο...

Ναι αλλα δεν τα λεω και παραεξω.Kαι να εχω δηλαδη ενστασεις για την αποξενωση...

....να πεσω σε τιποτα αλανια πιτσιρικαδες που ριχνουν μπινελικια στο λολ ενω συγχρονως μιλανε με την γκομενιτσα στο skype ? Θα φυγω 20 χρονια πιο γερος...απο το κραξιμο.Κοροιδο ειμαι ? :))

Να παιζεις με αυτα ειναι ΑΑΑΑλλο πραγμα, με ενα ζωντανο αντιπαλο, απο το να παιζεις στην οθονουλα του ταμπλετ ( μην ανησυχεις παιζω και εγω μιζερα στο πραθυρακι που μου προσφερει το ταμπλετ...στην παραλια μονο οταν δεν εχει τιποτα ενδιαφερον τριγυρω )

Μα και στο διαδικτυακό σκάκι με ζωντανούς αντιπάλους παίζεις. Απλώς είναι από μερικά έως χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Ένας από τους λόγους που ευγνωμονώ αυτούς που επινόησαν το Διαδίκτυο, είναι η δυνατότητα να παίζω με (ζωντανούς) αντιπάλους κάθε δυναμικότητας, 24/7. Ακόμη και σε σύλλογο να είναι κάποιος, με τα ίδια άτομα παίζει συνεχώς.

Μα και στο διαδικτυακό σκάκι με ζωντανούς αντιπάλους παίζεις. Απλώς είναι από μερικά έως χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Ένας από τους λόγους που ευγνωμονώ αυτούς που επινόησαν το Διαδίκτυο, είναι η δυνατότητα να παίζω με (ζωντανούς) αντιπάλους κάθε δυναμικότητας, 24/7. Ακόμη και σε σύλλογο να είναι κάποιος, με τα ίδια άτομα παίζει συνεχώς.

To ιδιο πραγμα ειναι.Απλα στο live εισαι σιγουρος οτι δεν τρεχει καποιο προγραμμα ο αλλος :))

Ξερεις ειναι μερικοι που στην κανονικη παρτιδα ειναι αθληταραδες , αλλα σε κανα τριλεπτο ειναι λες και ριχνουν ζαρια :)

Oλα για την βαθμοθηρια :)

άσχετο, στο διαδικτυακό σκάκι δεν μπορώ παράλληλα να παίζω την παρτίδα σε πρόγραμμα και να αντιγράφω τις κινήσεις του?Με άλλα λόγια να είμαι ανίκητος?
Στα χαρτιά π.χ (δηλωτή κ.τ.λ), σημειώνεις και δεν χρειάζεται να θυμάσαι οπότε αποκτάς προβάδισμα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και στο σκάκι?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To ιδιο πραγμα ειναι.Απλα στο live εισαι σιγουρος οτι δεν τρεχει καποιο προγραμμα ο αλλος :))

Ξερεις ειναι μερικοι που στην κανονικη παρτιδα ειναι αθληταραδες , αλλα σε κανα τριλεπτο ειναι λες και ριχνουν ζαρια :)

Oλα για την βαθμοθηρια :)

με πρόλαβες..

με πρόλαβες..

Eνταξει κρατας την ρομαντικη εκδοχη.Πως βλεπεις εναν αθλητη στα 100 μετρα , να τρεχει σαν το ανεμο.Τωρα σου παει η ψυχη να τον φανταστεις , εστω και για λιγο , σαν κινουμενο φαρμακειο ? :)

Κανονικά πρέπει να γίνει κάτι πολυ τρομακτικό να ξυπνήσουμε.

Μα αυτή τη στιγμή από το πρωί 10 με 15 άτομα είμαστε στο ίδιο forum στην ίδια συζήτηση σε μια οθόνη από το πρωί. Τι matrix και facebook. Εδώ είμαστε ζωντανά δείγματα παγιδευμένων 30άρηδων και 40άρηδων. Οι μικροί θα γλυτώσουν, εμείς με τίποτα.

Θεωρώ πως ένα σημείο στο βίντεο που ανέβασε ο Ντίνος, χτυπάει την καρδιά του προβλήματος. Σε 'κείνο το σημείο, το παλληκάρι λέει:

Η σημερινή νεολαία μεγαλώνει ακούγοντας μονίμως από το οικογενειακό περιβάλλον ότι είναι σπέσιαλ και ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα εφόσον το θέλει. Έτσι, όταν 18ρίσει και βγει στον real world αντιλαμβάνεται ότι ούτε σπέσιαλ είναι, ούτε μπορεί να πετύχει τα πάντα όλα. Έτσι, προσγειώνεται ανώμαλα και βρίσκει καταφύγιο στον virtual world που είναι σπέσιαλ και μπορεί να πετύχει τα πάντα.

άσχετο, στο διαδικτυακό σκάκι δεν μπορώ παράλληλα να παίζω την παρτίδα σε πρόγραμμα και να αντιγράφω τις κινήσεις του?Με άλλα λόγια να είμαι ανίκητος?
Στα χαρτιά π.χ (δηλωτή κ.τ.λ), σημειώνεις και δεν χρειάζεται να θυμάσαι οπότε αποκτάς προβάδισμα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και στο σκάκι?

Στους δικτυακούς τόπους που παίζεται online σκάκι (πχ στο chessbase.com, lichess.org) υπάρχουν cheating-detection software τα οποία προφανώς και δεν είναι τέλεια αλλά συχνά εντοπίζουν cheaters και πέφτουν οι σχετικές καμπάνες.

Μα αυτή τη στιγμή από το πρωί 10 με 15 άτομα είμαστε στο ίδιο forum στην ίδια συζήτηση σε μια οθόνη από το πρωί. Τι matrix και facebook. Εδώ είμαστε ζωντανά δείγματα παγιδευμένων 30άρηδων και 40άρηδων. Οι μικροί θα γλυτώσουν, εμείς με τίποτα.

Δεν την παλεύεις έτσι?

Από το πρωί, έκανα τις δουλειές μου, μίλησα στο τηλέφωνο, βοήθησα την μάνα μου, έφαγα και, και, και....ανάθεμα και αν έχεις καταλάβει τι συζητάμε!!!

Συζητάμε για το π.χ. 14ρικο που κινείται σαν ζόμπι με το κινητό στο χέρι 24/7, που δεν το ξεκολλάει από το χέρι του για κανέναν λόγο, που το ρωτάς κάτι και απαντάει μηχανικά μέσα από ένα νιρβάνα χωρίς να σηκώσει το βλέμμα του από την οθόνη.....αυτά συζητάμε. Είναι τόσο δύσκολο να τα εννοήσεις?

Cyclist, ο Γιαννης αναφερεται στο παρακατω φαινομενο. Πως οχι μονο τα κρατανε στα χερια τους για καποια νορμαλ χρηση, αλλα τα χρησιμοποιουν και εκει που ουσιαστικα τους αποκοπτει απο το να ζουν την στιγμη.
Την ζουν μεσα απο την οθονη.

Αν μπορουσα να το παρομοιασω θα ελεγα την εξης ατακα:
Το να κανεις σεξ με προφυλακτικο, ειναι σαν να τρως καραμελα με το χαρτακι.
Ας μην μιλησω για το cybersex, αλλα το να χανεις την εμπειρια μιας Live στιγμης, μονο και μονο για να την απαθανατησεις στο κινητο και κατα την διαρκεια της απαθανατησης καταληγεις να μη βιωνεις την στιγμη με τα ματια σου, αλλα κοιταζοντας το περιβαλλον μεσα απο την οθονη...μπορεις να καταλαβεις πιστευω τι εννοει (μεταξυ αλλων) ο Γιαννης.

http://techblog.gr/internet/alicia-keys-no-smartphones-in-concerts-2724/

Φίλε cyclist, νόμιζεις είμαστε συνέχεια από πάνω με το refresh στο χέρι; Πλάκα μας κάνεις; Τι σχέση έχει αυτό που γράφεις; Μπαίνουμε 5 λεπτά, διαβάζουμε, ποστάρουμε, τέλος.