Καινουριο DAC

εμπορικα τρυκ του χρονου για να ξαναπουλησουν θα βγαλουν 24/384,μεχρι τα 96 καλα ειναι μετα δεν ακους διαφορες εκτος αν εισαι χρυσαυτιας ασε που μερικα 44αρια ακουγονται και καλυτερα

παιδιά επαναλαμβανόμαστε... τα ίδια ακριβως πράγματα έχουν γραφτει λίγες σελίδες πιο πριν... έσι το λέω δλδ!!

ε τι να κανουμε ρε Μαικ δεν παιζει και κανα αλλο νημα στο δικαναλο τις τελευταιες μερες η κριση εχει χτυπησει για τα καλα φαινεται

:) :)
Να πω την αλήθεια ουτε που φανταζόμουν οτι θα φτάσει να γινει τόσο μακρυνάρι το νημα...
Οσο για την κρίση ας μην την σκέφτομαι καλύτερα γιατί οχι dac δεν θα πάρω αλλά θα τα πουλήσω όλα.. :( :( με τους **** που εχουμε μπλέξει!!

Να το πάρεις

Το κορίτσι...
307_A-6.jpg
Να το πάρεις, :award:
Μην το παιδεύεις

Κύριοι τελικά η χιονάτη Μωρόφατσα (Babyface Snow Edition) βρίσκεται στο συστημά μου!
Οι λόγοι που την επέλεξα είναι οτι έπαιξε αρκετά καλά ωστε να αποτελεί αναβάθμιση σε σχέση με τον προηγουμενό μου DAC, οτι αποτελεί εργαλείο το οποίο του οποίου τις δυνατότητες έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή, οτι μου έκανε ενα περίεργο "κλικ" σαν gadget, σαφως η ποιότητα κατασκευής της (hardware και s/ware. To jog της snow edition είναι σαφως πιο smooth απο την blue που μου είχε δανείσει ο φίλος soke, αν και μάλλον είναι και θέμα χρήσης. Περιττό να πω οτι η Snow είναι κουκλί...), η κατα την γνώμη μου ευκολη μεταπώληση της στους pro κυκλους εστω. Ολα τα παραπάνω μου δίνουν την ευχέρια να πειραματιστώ με το interface!!
Ομολογώ οτι μάλλον δεν παίζει καλύτερα -ή για να το πω πιο σωστά πιο χαϊφιντελιτίστικα- απο τον συνδυασμό των evo που είχα για ακρόαση αλλά απο την άλλη αν πήγαινα σε αυτή την λύση θα είχα συνεχώς στο μυαλό μου (κ αναπόφευκτα, θα το έκανα κάποια στιγμή) την προσθήκη όλων των συσκευων (ας πουμε ηδη μετά απο την ακρόαση τους σκεφτόμουν την αγορά και των δυο evo, dac + hiface) πράγμα που έστω και μακροπρόθεσμα θα με έβγαζε εκτός budget, και σε αυτή την φάση δεν το θέλω ή μάλλον δεν το μπορώ!!!
Αυτά!

Καλορίζικη!

ΙΜΗΟ, πρέπει να την ξεζουμίσεις από τώρα.
Άρχισε να παίζεις με ημι / επαγγελματικά software

:music-smiley-005:

Καλορίζικη και περιμένουμε εντυπώσεις από το S/W που τη συνοδεύει

Απάντηση: Re: Καινουριο DAC

Νίκο, το έφτιαξες το βουβάλι ρε θηρίο;)

Όχι βρε, τι να φτιάξω? άλλος θα το φτιάξει, εγώ είμαι γκάο...

Σε κανά μήνα και βλέπουμε... ακόμα περιμένω υλικά... ως τότε με το βλέμμα άγρυπνης αγελάδας... χοχο!

-bye-

/ off topic

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές αλλά και για την κατάθεση των απόψεών σας στο νήμα! Οπως είπα κ πιο πάνω δεν το περίμενα να έχει τέτοια απηχηση!
Να είστε όλοι καλά!!!

Θα ανεβάω και φωτο αλλά η ποιότητα θα είναι χάλια.. μόνο το κινητό έχω! Εντός ολίγου!!