Καινουριο DAC

Δεν μου λέτε οι γνωρίζοντες τα τεχνικά... αν την συνδέσω την BF στο mac με το σταθεροποιημένο τροφοδοτικό που μου έχει φτιάξει ο kontr για την prodigy cube, μέσω του καλωδιου usb δλδ, λογικά δεν θα έχω θέμα ναι; Απο την usb 5V παίρνει όπως και να έχει ναι; Σε σχεση με την πολικότητα υπάρχει θέμα;

Απο κει και πέρα τι προτεινετε για εξωτερική τροφοδοσία; Θέλει 12V 2A DC

5volt θελη απο usb.
ναι πρεπη να προσεξης την πολικοτητα.
φτιαξε ενα salas.
ειναι οτι καλυτερο υπαρχη.

την πολικότητα στο καλώδιο-τροφοδοτικό usb που έχω πως μπορώ να την βρω; και πως μπορώ να ξέρω ποια θα είναι η σωστή για την κάρτα;

το salas θα πρέπει κάποιος να μου το φτιάξει... μπορεις να μου προτείνεις κάποιον έστω κ με pm?

κοψε ενα καλωδιο Usb.

οχι εντελως απλα γδυσε το.

στην γειωση θα βαλης το - χωρις να την κοψης

και το κοκκινο καλωδιο θα το κοψης και προς την μερια τις καρτας

θα βαλης το +

έχω έτοιμο το τροφοδοτικό επάνω στο καλώδιο usb ισως δεν έγινα κατανοητός πριν... το ερώτημα είναι οι πολικότητα είναι ιδια σε όλα τα καλώδια; δλδ η πολικότητα της prodigy θα είναι ιδια με την bf δεδομένου οτι και οι δυο είναι bus powered??

γενικώς αν κάτι δεν γινει σωστά με την usb εξωτερική τροφοδοσία υπάρχει πιθανότητα ζημιάς; μην το χαλάσουμε το μηχάνημα ακόμα δεν το πήραμε...
το τροφοδοτικό που εχω πάντως δουλευει μια χαρά με την cube...

έχω έτοιμο το τροφοδοτικό επάνω στο καλώδιο usb ισως δεν έγινα κατανοητός πριν... το ερώτημα είναι οι πολικότητα είναι ιδια σε όλα τα καλώδια; δλδ η πολικότητα της prodigy θα είναι ιδια με την bf δεδομένου οτι και οι δυο είναι bus powered??

το ιδιο ειναι σε ολα.

Κύριοι τελικά η χιονάτη Μωρόφατσα (Babyface Snow Edition) βρίσκεται στο συστημά μου!
Οι λόγοι που την επέλεξα είναι οτι έπαιξε αρκετά καλά ωστε να αποτελεί αναβάθμιση σε σχέση με τον προηγουμενό μου DAC, οτι αποτελεί εργαλείο το οποίο του οποίου τις δυνατότητες έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή, οτι μου έκανε ενα περίεργο "κλικ" σαν gadget, σαφως η ποιότητα κατασκευής της (hardware και s/ware. To jog της snow edition είναι σαφως πιο smooth απο την blue που μου είχε δανείσει ο φίλος soke, αν και μάλλον είναι και θέμα χρήσης. Περιττό να πω οτι η Snow είναι κουκλί...), η κατα την γνώμη μου ευκολη μεταπώληση της στους pro κυκλους εστω. Ολα τα παραπάνω μου δίνουν την ευχέρια να πειραματιστώ με το interface!!
Ομολογώ οτι μάλλον δεν παίζει καλύτερα -ή για να το πω πιο σωστά πιο χαϊφιντελιτίστικα- απο τον συνδυασμό των evo που είχα για ακρόαση αλλά απο την άλλη αν πήγαινα σε αυτή την λύση θα είχα συνεχώς στο μυαλό μου (κ αναπόφευκτα, θα το έκανα κάποια στιγμή) την προσθήκη όλων των συσκευων (ας πουμε ηδη μετά απο την ακρόαση τους σκεφτόμουν την αγορά και των δυο evo, dac + hiface) πράγμα που έστω και μακροπρόθεσμα θα με έβγαζε εκτός budget, και σε αυτή την φάση δεν το θέλω ή μάλλον δεν το μπορώ!!!
Αυτά!

Καλορίζικος!!!! :a0210:

το ομολογουμένως φτηνό usb εξωτερικό τροφοδοτικό που είχα φτιάξει για την prodigy cube δεν μπορώ να πω οτι έκανε κάποια διαφορά στην Babyface... δεν ξέρω αν κάτι πιο "καλό" θα φέρει βελτίωση!

http://www.computeraudiophile.com/content/USB-Isolator-really-works

μάλλον ξεφευγουμε απο το θέμα και αν το νομίζουν οι κυριοι διαχειριστές ας το μεταφέρουν αλλά μιας και η Babyface είναι bus powered πιθανως κάτι τέτοιο να παίζει σημαντικό ρόλο στον ήχο της...

USB isolators το λοιπον για γαλβανική απομόνωση της εξωτερικής συσκευης (του dac στην περίπτωσή μας) απο το "θορυβώδες" περιβάλον του υπολογιστή...

Τι λέτε;

Ακριβώς!
Μόνο δύο ολοκληρωμένα γνωρίζω, που παρέχουν γαλβανική απομόνωση στη USB, αλλά και τα δύο είναι full speed.

...και η m2tech η οποία παρέχει γαλβανική απομόνωση στα hiface (στο evo σιγουρα) και ταυτόχρονα παίζει μέχρι 24/192;;

επίσης .. αν έχεις εξωτερική τροφοδοσία μέσω usb (με την γνωστή πατέντα στο καλώδιο) έχεις και γαλβανική απομόνωση;
Nα υποθέσω πως όχι... έτσι δεν ειναι;

Παρέχει γαλβανική απομόνωση στη coaxial με μετασχηματιστή, ενώ το υπόλοιπο κύκλωμα συνδέεται με τον Η/Υ.