5volt θελη απο usb.
ναι πρεπη να προσεξης την πολικοτητα.
φτιαξε ενα salas.
ειναι οτι καλυτερο υπαρχη.
έχω έτοιμο το τροφοδοτικό επάνω στο καλώδιο usb ισως δεν έγινα κατανοητός πριν... το ερώτημα είναι οι πολικότητα είναι ιδια σε όλα τα καλώδια; δλδ η πολικότητα της prodigy θα είναι ιδια με την bf δεδομένου οτι και οι δυο είναι bus powered??
Κύριοι τελικά η χιονάτη Μωρόφατσα (Babyface Snow Edition) βρίσκεται στο συστημά μου!
Οι λόγοι που την επέλεξα είναι οτι έπαιξε αρκετά καλά ωστε να αποτελεί αναβάθμιση σε σχέση με τον προηγουμενό μου DAC, οτι αποτελεί εργαλείο το οποίο του οποίου τις δυνατότητες έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή, οτι μου έκανε ενα περίεργο "κλικ" σαν gadget, σαφως η ποιότητα κατασκευής της (hardware και s/ware. To jog της snow edition είναι σαφως πιο smooth απο την blue που μου είχε δανείσει ο φίλος soke, αν και μάλλον είναι και θέμα χρήσης. Περιττό να πω οτι η Snow είναι κουκλί...), η κατα την γνώμη μου ευκολη μεταπώληση της στους pro κυκλους εστω. Ολα τα παραπάνω μου δίνουν την ευχέρια να πειραματιστώ με το interface!!
Ομολογώ οτι μάλλον δεν παίζει καλύτερα -ή για να το πω πιο σωστά πιο χαϊφιντελιτίστικα- απο τον συνδυασμό των evo που είχα για ακρόαση αλλά απο την άλλη αν πήγαινα σε αυτή την λύση θα είχα συνεχώς στο μυαλό μου (κ αναπόφευκτα, θα το έκανα κάποια στιγμή) την προσθήκη όλων των συσκευων (ας πουμε ηδη μετά απο την ακρόαση τους σκεφτόμουν την αγορά και των δυο evo, dac + hiface) πράγμα που έστω και μακροπρόθεσμα θα με έβγαζε εκτός budget, και σε αυτή την φάση δεν το θέλω ή μάλλον δεν το μπορώ!!!
Αυτά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.