Καινουριο DAC

Re: Απάντηση: Καινουριο DAC

Παρέχει γαλβανική απομόνωση στη coaxial με μετασχηματιστή, ενώ το υπόλοιπο κύκλωμα συνδέεται με τον Η/Υ.

το evo παρέχει σε όλες εκτός της i2s..
εννοείς οτι απομονώνει μετά την μετατροπή; δλδ απομονώνει την έξοδο του hiface οχι την είσοδο; (δεν ξέρω αν το ρωτάω λάθος..)

Για το evo δε γνωρίζω.
Για το hiface σωστά κατάλαβες.
Παρέχεται γαλβανική απομόνωση μεταξύ του hiface και του dac που θα συνδεθεί, αλλά το hiface δεν είναι γαλβανικά απομονωμένο από τον Η/Υ.

Λοιπον κυριοι... γνωρίζοντας οτι θα πέσει -και δικαιολογημένα- το δουλεμα του αιώνα θα ηθελα να σας ενημερώσω οτι η "Φατσα" επωλήθη!
Η αναζητηση συνεχίζεται...

χεχε ξεπερασες τον Γκλετσο σο ραιος παμε γι αλλα,πες ομως τον λογο του χωρισμου μην πατησει μπανανοφλουδα κι αλλος

Λοιπον κυριοι... γνωρίζοντας οτι θα πέσει -και δικαιολογημένα- το δουλεμα του αιώνα θα ηθελα να σας ενημερώσω οτι η "Φατσα" επωλήθη!
Η αναζητηση συνεχίζεται...

και εις άλλα με υγεία!!!!!!-bye- χααχαχαχα!!

Κατ' αρχην το μηχανάκι ειναι πολύ ποιοτικό και αν μπορουσα θα το κρατουσα ως main καρτα ηχου του υπολογιστή και θα έπαιρνα και δευτερο DAC για τις ακροάσεις!
Ομως απο την συνολική του απόδωση μου έλειπε ενα κάποιο σωμα σε όλο το φασμα καθως επίσης το χαμηλό του είχε τελικά μια υποψια υποελέγχου που σε κάποιες ηχογραφήσεις φαινόταν περισσότερο. Ισως με καλύτερη τροφοδοσία να βελτιωνόντουσαν και οι δυο αυτοι τομεις αλλά ποτέ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, ειδικά σε τέτοιου τυπου υλοποιηση. Η υψηλή του περιοχή απ' την άλλη είναι πολύ καλή ΙΜΟ και ίσως ενα κλικ πιο αέρινη απο το evo.
Επίσης μου έλειψε η τρισδιάστατη απεικόνηση των τριών evo που είχα για ακρόαση (αυτό νομιζω οτι ειναι ενα απο τα δυνατά χαρτια των εν λόγω μηχανακίων).
Aπο την στιγμή που μπόρεσα και το έδωσα στα χρηματα που το πήρα επέλεξα να το δωσω... σε καμια περίπτωση δεν θα το έδινα με λιγότερα!!

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα το χαρακτήριζα μπανανόφλουδα!!!! Αλλωστε για άλλη δουλεια φτιάχτηκε...

Last edited:
Τωρα...
Να μη σου πω γυρνα πισω να διαβασεις τι εγραψα...
τεσπα...
ολα καλα...

Κατ' αρχην το μηχανάκι ειναι πολύ ποιοτικό και αν μπορουσα θα το κρατουσα ως main καρτα ηχου του υπολογιστή και θα έπαιρνα και δευτερο DAC για τις ακροάσεις!
Ομως απο την συνολική του απόδωση μου έλειπε ενα κάποιο σωμα σε όλο το φασμα καθως επίσης το χαμηλό του είχε τελικά μια υποψια υποελέγχου που σε κάποιες ηχογραφήσεις φαινόταν περισσότερο. Ισως με καλύτερη τροφοδοσία να βελτιωνόντουσαν και οι δυο αυτοι τομεις αλλά ποτέ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, ειδικά σε τέτοιου τυπου υλοποιηση. Η υψηλή του περιοχή απ' την άλλη είναι πολύ καλή ΙΜΟ και ίσως ενα κλικ πιο αέρινη απο το evo.
Επίσης μου έλειψε η τρισδιάστατη απεικόνηση των τριών evo που είχα για ακρόαση (αυτό νομιζω οτι ειναι ενα απο τα δυνατά χαρτια των εν λόγω μηχανακίων).
Aπο την στιγμή που μπόρεσα και το έδωσα στα χρηματα που το πήρα επέλεξα να το δωσω... σε καμια περίπτωση δεν θα το έδινα με λιγότερα!!

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα το χαρακτήριζα μπανανόφλουδα!!!! Αλλωστε για άλλη δουλεια φτιάχτηκε...

ενταξει το μπανανοφλουδα εναι σχημα λογου απλα τα επαγγελματικα ειναι για εκει και μονο,εκτος ισως απο καποια πανακριβα σαν τις metric,εξαρταται βεβαια πως θες να ακουσεις τον ηχο.
Νομιζω οτι ολοι στοχαμε πει απεξω απεξω.
Εγω θα προτεινα να παρεις το evo και σιγα σιγα να προσθετεις και την υπολοιπη αλυσιδα.

^ μάλλον αυτο θα γινει αλλά μιας και υπαρχει η δυνατοτητα θα ριξω και μια ακρόαση στο λιντεμαν.

Πάντως ξαναλέω η Ι.Τ. "παιζει"!! Απλά τα δυο evo παιζουν λίγο καλύτερα...

Eχω δοκιμάσει hiface, dac, supply. Clock οχι... αλλά αν τελικά το αγοράσω εχω σκοπο να πάρω και το clock για ακρόαση...

ναι 350 το ενα κοστιζει... νομιζω ομως οτι με hiface και dac είσαι σε πολύ καλό επιπεδο και στην πορεία αποφασιζει κανεις αν θέλει και τα άλλα δυο... άσε που πάντα υπάρχει η επιλογή του diy τροφοδοτικου

Νομιζω οτι θελουν οι 3συσκευες 2 τροφοδοτικα μπορει να κανω και λαθος εσυ ξερεις καλυτερα,εν πασει περιπτωση πουλαει ενα diy με 3 εξοδους ο αντιπροσωπος

Oχι θέλει η κάθε μια το δικό της. Mάλιστα το αναφερουν και στο τεστ του ηχου οτι αφου υπαρχουν 3 συσκευες γιατι το evo supply τροφοδοτεί μόνο δυο;;
αν τελικά καταλήξω εκει θα πάρω να ακουσω και το clock εννοείται... έτσι για να ξέρω τι με περιμένει :) :)

Προς ώρας έχω δανειστεί το Lindemann. Πριν λίγο το συνέδεσα!
Για αρχή έχει σημαντικά χαμηλότερο latency απο το hiface (δλδ μπορείς να δεις ταινια ανετα) οχι οτι παίζει και πολύ ρόλο για μένα αλλά το λέω. Επίσης όντως στο mac παίζει μέχρι 192kHz χωρίς την εγκατάσταση driver. Στις οδηγιες λέει οτι ο driver εγκαθισταται αυτόματα με το που συνδέεις την συσκευη... πάντως σε εμενα το είδε άμμεσα. Το μόνο που εκανα ήταν ένα restart ... just in case!
Για ηχητικές εντυπώσεις αργότερα...

M2Tech Evo it is..... επιτέλους! Hiface Evo & DAC...
Αναμένω παραλαβή εντος ολίγου!!

To Λιντεμαν δεν έπαιξε καθόλου ασχημα! Μάλιστα ισως στα ψηλά να είναι και λίγο καλύτερο απο το εβο αλλά θεωρώ οτι το εβο ειχε λίγο πιο καλό ποιοτικά (ελεγχος) και ποσοτικά (εκταση) χαμηλό, καλύτερη εικόνα (εστιασμό και ευρος) και λίγο καλύτερο σωμα σε όλο το φασμα. Ολα αυτά αποτελουν εντελώς προσωπικές παρατηρησεις και σε κάθε περίπτωση όλες οι διαφορες είναι πολύ μικρές ... οπότε θα πρότεινα -αν κάποιος ενδιαφέρεται- να ακουσετε στο συστημάσας τις συσκευες για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Εδώ θα ηθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους φίλου που με βοηθησαν σε αυτη την αναζητηση εντος και εκτός φορουμ καθώς επίσης και τους ανθρώπους της Audiosoul και Οbscure Audio που με περισσή προθυμία μου δάνεισαν τις συσκευες που αντιπροσωπευουν για ακρόαση στο συστημά μου...

ηδη και με τα δυο εβο ειμαι αρκετά πάνω απο το αρχικό μου budget αλλά είπα να ζοριστώ και να τα πάρω...
Ευχαριστώ!!