supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
Τα συμπεράσματα δικά σας
πλήρως αναμενόμενα τα ευρήματά σου....
Τα συμπεράσματα δικά σας
Επανερχομαι στο M-DAC μιας και βρήκα λίγο χρόνο να το ακούσω μέσα στο ΣΚ.
Η πρώτη επιλογή ήταν να το ακούσω συγκριτικά με το SqueezBox που επίσης απέκτησα πρόσφατα. Παίζοντας λοιπόν το laptop συνδεδεμένο με το M-DAC μέσω USB vs SQ οι διαφορές δεν ήταν μεγάλες. Το MDAC είχε μεγαλύτερη εικόνα, ήταν πιο αναλυτικό και "δυναμικό" στον ήχο του αλλά όχι με τεράστια διαφορά από το λιλιπούτειο ανταγωνιστή. Το SQ για τα 150 Ε που το αγόρασα αξίζει με το παραπάνω τα χρήματά του δεδομένου ότι είναι πολύ φιλικό στη χρήση, έχει πολλαπλές μουσικές επιλογές (Internet radio Κλπ) και το χειρίζεσαι μέσω iPhone! super deal!
Η επόμενη σύγκριση ήταν με το CD μου (Primare CD 31) το οποίο συνδέθηκε με το MDAC μέσω ομοαξονικού καλωδίου. Σ αυτή την σύγκριση την πάτησα, και εξηγώ γιατί: όσο κι αν προσπάθησα να βρω διαφορές δεν τα κατάφερα. Ομολογώ πως το "αυτί" μου δεν είναι ειδικό και ίσως φταίει αυτό, αλλά 2 DACs διαφορετικής εποχής, συνδεδεμένα με διαφορετικά καλώδια στον ενισχυτή πως γίνεται να παίζουν το ίδιο..! Επίσης, ίσως να φταίει το σύστημα μου που δεν μπορεί να διακρίνεις διαφορές. Πάντως τα άκουσα και από τα ηχεία (Chario Pegasus) και από τα ακουστικά (AKG K 701) και δεν μπορούσα να διακρίνω ποιο ήταν ποιο..
Τα συμπεράσματα δικά σας
Κάνε τη σύγκριση, αλλά όχι με transport το Primare, αλλά το Squeezbox σε ένα αρχείο που το έχεις κάνει είτε flac είτε wav. Στάθμισε τις τυχόν διαφορές σε στάθμη εξόδου και πες μας, το τι άκουσες!
πλήρως αναμενόμενα τα ευρήματά σου....
Μ'ηπως να άνοιγε καινούργιο νήμα με τις εντυπώσεςι για το Mdac? Κρίμα να χαλάσουμε το νήμα του Domiemic!
Και που ειναι αυτο το θρεντ για το μ2 βρε παιδια να πω και εγω την γνωμη μου ?
εχει και ο ηχος review το mdac για οποιον θελει... το αρθρο τελειωνει με την φραση : " αχ και να ειχε 24/192 απο usb..."
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.