Οι μνημες που εχεις επιλεξει ειναι 1.65ν ενω οι μητρικες των sandybridge λενε οτι θελουν 1.5ν.. εγω θα παιρνα στα βολτ που μου λεει η μητρικη.. 2 απο αυτες δηλαδη.. Επισης οι sandybridge αναγνωριζουν μονο ως 1333MHz.. Δηλαδη και 1600MHz να παρεις, παλι στα 1333 θα τρεχεις. 1600MHz θα υποστηριζουν οι ivybridge.
Για τροφοδοτικο, αυτο μου φαινεται καλυτερη επιλογη.. 85% efficiency εναντι 80% απο αυτο που κοιτας.. Δηλαδη εξισου δυνατο και σιγουρα πιο αθορυβο.. τα 650 και παλι θα τεμπελιαζουν, αλλα τουλαχιστον θα ειναι πιο ησυχα..
Επισης δεν σε βλεπω να κοιτας για ψυχτρα του επεξεργαστη... Καλο θα ηταν να κοιταξεις ομως, γιατι η μαμισια θα κανει σαν παπι σπασμενο.. Δες αυτη για να ηρεμισεις απο ψυχτρα για αρκετα χρονια... Τις εχει 67 ευρο ο checkmate στους αμπελοκοιπους και για μενα τα αξιζουν τα λεφτα τους ως το τελευταιο ευρο..
το οτι οι sandybridge υποστηριζουν μνημες μεχρι 1333Mhz δεν το ηξερα, αρα πεταμενα λεφτα θα ηταν κατι σε παραπανω Mhz!!!
οσο για το τροφοδοτικο πρεπει να αναφερω οτι η καρτα γραφικων που εχω επιλεξει ειναι αυτη: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6950-PCI-Express-GDDR5-1GB-11188-01-40G.htm
ποσο ρολο παιζει η καταναλωση της καρτας γραφικων στην επιλογη του τροφοδοτικου καθως και στα watt που απαιτουνται???
οταν λειτουργει το 3D η καταναλωση της καρτας γραφικων αυξανεται???
αυτος ηταν και ο λογος που εβαλα 800W τροφοδοτικο, αν ειναι τελειως περιττο πειτε καμια ιδεα για καποιο μικροτερο!
συγχωρηστε τυχον αστοχες αποριες μου, καθοτι δεν το κατεχω και πολυ το θεμα!