το ελληνικο παρακρατος,εχει χρωμα ακροδεξιο.
Κοίταξε εγώ δεν μπορώ να ακολουθώ πλήρως τις γραμμές των κομμάτων. Η υπόθεση για εμένα προσωπικά μέχρι στιγμής έχει ως εξής. Τιμώρησαν τους ούτως ή άλλως υπεύθυνους για την ασφάλεια, αλλά δεν τιμώρησαν τους υπεύθυνους του εμπρησμού. Ειλικρινά δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου δίκες και σχεδόν αποκλειστικά από ότι γράφεται εδώ ενημερώθηκα.
Τους εμπρηστές,τους βαρύνει ποινικά, ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.
Τους ιδιοκτήτες τους βαρύνει ποινικά ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ή εξ αμελείας;
Δηλαδή η δίκη της ΜΑΡΦΙΝ θα τελειώσει με αυτό το μισό αποτέλεσμα; Οι αριστεροί μένουν με υπόνοιες ότι οι εμπρηστές είναι ακροδεξιοί και δεξιοί ότι είναι ακροαριστεροί, που όπως σωστά λες συμφέρει το σύστημα. Στην ουσία μας κορόιδεψαν μια χαρά τελικά.
Τιμώρησαν τους ούτως ή άλλως υπεύθυνους για την ασφάλεια, αλλά δεν τιμώρησαν τους υπεύθυνους του εμπρησμού.
Οι αριστεροί μένουν με υπόνοιες ότι οι εμπρηστές είναι ακροδεξιοί και δεξιοί ότι είναι ακροαριστεροί, που όπως σωστά λες συμφέρει το σύστημα. Στην ουσία μας κορόιδεψαν μια χαρά τελικά.
αν ηθελαν να τους βρουν,θα τους ειχαν βρει.
Εχει πολυ ενδιαφερον παντως, σημειολογικα καθαρα, να χρησιμοποιει καποιος 2ο πληθυντικο αντι για 1ο...
Οσο για το ποιος δεν θελει να βρεθουν οι ενοχοι... και ποιος κανει το παγωνι... ας μην το πιασουμε καλυτερα.
Εγώ δεν είμαι σίγουρος για αυτό.
τους ''τρομοκρατες'',πώς τους βρισκουν μωρε Τασο;
τους ''τρομοκρατες'',πώς τους βρισκουν μωρε Τασο;
Aυτη ειναι η πραγματικοτητα για οσους δεν οπαδιζουν.
Οι ενοχοι ειναι ακομα εξω οτι ιδεολογια φερουν και σε οποια "παραταξη" και αν ανηκουν.
Και βολευει αφανταστα το πολιτικο παιχνιδι να κανουν ολοι τις υποθεσεις τους κατα πως τους βολευει.
Κανονικα θα επρεπε να κατεβουν ολοι στους δρομους να απαιτησουν να βρουν τους ενοχους . Αλλα στην χωρα αυτη προτεραιοτητα εχει η παραταξη, η "ιδεολογια" και στο βαθος η παρτη μας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.