καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Αν καταλαβα καλά (επιβεβαιώστε) γνωρίζουμε εξ'αρχής ότι ένα καλώδιο ρεύματος επιφέρει συγκεκριμένες αλλαγές, αναλόγως τα 'συνοδά', ασχέτως αν θα γίνουν αντιληπτές από τον συγκεκριμένο αγοραστή.
Σωστά ;

Ανάφερα τη λέξη «πιστεύω», αυτό σημαίνει: ότι το υποκειμενικό κριτήριο του πωλητή (σε συνδυασμό με τα τρία ΑΝ) είναι αυτό που οδηγεί στο συμπέρασμα αν το καλώδιο κάνει ή δεν κάνει στο σύστημα του εν δυνάμει πελάτη.

Από τη στιγμή, που κανείς πωλητής (θέλω να πιστεύω) δεν επιθυμεί την ταλαιπωρία του μελλοντικού του πελάτη, η πρόταση που θα γίνει θα εμπεριέχει τη γνώση, την εμπειρία σε τυχόν παρόμοιες περιπτώσεις, έλλειψη πειραματισμού (στην «καμπούρα» του πελάτη) ΚΑΙ φυσικά δανεισμός του καλωδίου με σκοπό την επιστροφή χρημάτων και όχι του είδους :-)

Έχω να παρατηρήσω, ότι το θέμα έχει εξελιχθεί σε «κορμό δέντρου», με πολλά παρακλάδια που έχουν ως αποτέλεσμα το αρχικό θέμα να έχει «χαθεί»! :-)

Κανονικα στην διαδικασια πρεπει να εχουμε ενα μιγμα ανθρωπων διαφορετικου επιπεδου ενασχολησης με το αντικειμενο. Μονο τοτε (με ικανο αριθμο συμμετοχων και φυσικα περισσοτερων προσπαθειων) το αποτελεσμα ειναι αντικειμενικα ορθο.

:grandpa: Σύμφωνα με τους νόμους της τυφλής δοκιμής πρέπει
1) Ο κάθε ένας να βρίσκεται σε σεπαρέ όπου δεν ακούγονται ήχοι ή ομιλίες από τους άλλους
2) Το περιβάλλον να είναι ελεγχόμενο και ουδέτερο (βαμμένο με λευκό υδρόχρωμα και μακρυά από εξωγενείς παράγοντες).
3) Η δοκιμή να διαρκεί μισή ώρα με τρία τέταρτα το πολύ μαζί με τις επαναλαμβανόμενες δοκιμές
4) Να υπάρχουν ενδιάμεσα διαλείμματα ουδέτερης πρόσληψης της αίσθησης που χρησιμοποιείται.
5) Τα άτομα να έχουν γνώση του αντικειμένου και να είναι κλινικώς 100% υγιή ως προς την αίσθηση που χρησιμοποιείται.

Αυτά τα "μαζέψαμε 100 άτομα τα χώσαμε όλα μαζί σε ένα αμφιθέατρο και περιμέναμε να δούμε τι συμπέρασμα έβγαλαν από το τάδε καλώδιο" είναι τουλάχιστον ηλιθιότητες.
Πόσα από αυτά τα άτομα είχαν μία αίσθηση της στερεοφωνικής εικόνας; Ένα; Δύο; Και πόσο επηρεάστηκαν από τους διπλανούς τους που πρακτικά δεν άκουγαν τίποτα;

Σε πρώτη ευκαιρία (εκτός θέματος) ανέλυσε μας και λίγο το θέμα Gewurstraminer , περί τίνος πρόκειται...

Αφού έμεινες με τον καφέ τι να σου κάνω; Τι λες για την Παρασκευή το βραδάκι να σε γνωρίσω με το Gewurstraminer; :p

:offtopic: Είσαι και παραγωγός;

Οινολόγος από το '93 καθαρά για χόμπυ. :guitarist:
Παράγω διάφορα για οικιακή χρήση. :BDGBGDB55:

Μα το γραφω στο post μου που παραθετεις !!!

".......μεσω της γεωμετριας των αγωγων του ( δηλαδη με τα αλεπαλληλα σταυρωματα ...."

Δηλαδή μέσω ενός κατανεμημένου RLC...
Δλδ το ίδιο πράγμα με ένα κύκλωμα αποτελούμενο από αντιστάσεις, πυκνωτές και πηνία.
Ποιοι κατασκευαστές λοιπόν δηλώνουν τα χαρακτηριστικά αυτού του φίλτρου;
Τι απόσβεση εισάγει και σε ποιες συχνότητες;

1) Ο κάθε ένας να βρίσκεται σε σεπαρέ όπου δεν ακούγονται ήχοι ή ομιλίες από τους άλλους
2) Το περιβάλλον να είναι ελεγχόμενο και ουδέτερο (βαμμένο με λευκό υδρόχρωμα και μακρυά από εξωγενείς παράγοντες).
3) Η δοκιμή να διαρκεί μισή ώρα με τρία τέταρτα το πολύ μαζί με τις επαναλαμβανόμενες δοκιμές
4) Να υπάρχουν ενδιάμεσα διαλείμματα ουδέτερης πρόσληψης της αίσθησης που χρησιμοποιείται.
5) Τα άτομα να έχουν γνώση του αντικειμένου και να είναι κλινικώς 100% υγιή ως προς την αίσθηση που χρησιμοποιείται.
Δεν διαφωνουμε καπου, με την επισημανση οτι η γνωση του αντικειμενου ειναι παντα σχετικη. Πριν ομως καλυφθούν αυτες οι παραμετροι προηγουνται αυτοι που ανεφερα και δεν σχολιασατε.

Αυτά τα "μαζέψαμε 100 άτομα τα χώσαμε όλα μαζί σε ένα αμφιθέατρο και περιμέναμε να δούμε τι συμπέρασμα έβγαλαν από το τάδε καλώδιο" είναι τουλάχιστον ηλιθιότητες.
Πόσα από αυτά τα άτομα είχαν μία αίσθηση της στερεοφωνικής εικόνας; Ένα; Δύο; Και πόσο επηρεάστηκαν από τους διπλανούς τους που πρακτικά δεν άκουγαν τίποτα;
Αυτα ποιος τα ανεφερε; Τα παρουσιασε καποιος ως ορθη διαδικασια, εχετε καποιο παραδειγμα απο προηγουμενη δοκιμη;

Νομιζω οτι τελικα παρα τις οποιες διαφωνιες επι του διαδικαστικου, το αποτελεσμα θα δειξει κατι. Σιγουρα ομως διαφωνω με τον κυριο που ειπε οτι ακομη και μια φορα απο τις 10 να αντιληφθει ο ακροατης διαφορα, αυτη ειναι υπαρκτη. Ειναι σαφες το γιατι δεν ειναι. Μην ξεχναμε οτι η ουσια μια τυφλης δοκιμης ειναι να αποφασισει σε δευτερη φαση ο δοκιμαστης ποιο ειναι το καλυτερο προιον. Αν μπορει εστω να το ξεχωρισει μονο μια στις δεκα, η υποκειμενικη κριση του ειναι εντελως για τα σκουπιδια. Ως λογικη συνεπεια αυτου, εχουμε και το ξεκαθαρο πλεον συμπερασμα οτι το προς δοκιμη προιον δεν προσφερει οσα υποσχεται.

Πρωτον καλο ειναι ο κυριος walker να χρησιμποιησει το πραγματικο του ονομα οπως και στο διπλανο site. Θα συννενοηθουμε καλυτερα.

Δευτερον δεν μιλαμε απλα για μια στατιστικη ερευνα. Εδω εχουμε ανθρωπους, συνειδησεις και χρηματα. Δεν νομιζω οτι θα εμπαινα στη διαδικασια αυτη, περιμενοντας οτι θα κερδισω στη τυχη, χανοντας χρονο, χρημα, και την υποληψη μου.

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Δηλαδή δεν έχουν όλοι οι ακροατές τέτοιες ικανότητες ; Μόνον οι χαϊεντάδες ; Η αίσθηση της στερεοφωνίας αποκτάται , μαθαίνεται ; Μπορεί κάποιος να μην μπορεί να ξεχωρίσει την τοποθέτηση των οργάνων στον χώρο ; Αναρωτιέμαι απλώς .

Αφού έμεινες με τον καφέ τι να σου κάνω; Τι λες για την Παρασκευή το βραδάκι να σε γνωρίσω με το Gewurstraminer; :p

Οινολόγος από το '93 καθαρά για χόμπυ. :guitarist:
Παράγω διάφορα για οικιακή χρήση. :BDGBGDB55:

.....

Δημητρη Ν. το αυτι εκπαιδευεται.

Kυριε walker θελεται να πιστεψουμε οτι γραφτηκατε χτες για να μπειτε σε αυτο το θεμα να μας πειτε περι στατιστικης στα blind test?
O κυριος Κογιας δεν χρειαζεται φερεφωνα δοξα το Θεο εχει αποδειχτει πολυ ικανος στις συζητησεις του. Καιρος να αποδειξει και στη πραξη αυτα που λεει.

Δεν ζήτησα το master σας, ούτε υποστήριξα στο συγκεκριμένο ποστ ότι δεν υπάρχει διαφορά στα καλώδια ήχου. Αυτό όμως που είπα ήταν ότι αυτά που γράφατε στο συγκεκριμένο ποστ δεν ήταν επιστημονικώς όρθα. Τώρα αν εσείς θέλετε να με σπρώξετε στο να εκφράσω μια θεωρία που δεν ισχυρίστικα ότι γνωρίζω, αυτό εμένα δεν με επιρρεάζει καθόλου. Σταματίστε να πιστεύετε κύριοι ότι όσοι δεν είναι μαζί σας είναι εχθροί σας! Εγώ είδα ότι αυτά που γράψατε ήταν λάθος και το γνώριζα. Δεν είμαι σε θέση να γράψω αν τα καλώδια κάνουν διαφορά, και ακόμα και αν ήμουν, πάω στοίχημα ότι πολλοί εδώ και πάλι θα με αμφισβητούσαν!
Τέλος αφού αναφέρθηκαν πολλά περί μάτσινγκ και άλλων, θα ήθελα να πω ότι πιο σημαντικο είναι το ματσινγκ των αντιστάσεων εισόδου/εξόδου, το σφίξιμο των επαφών των καλωδίων και πολλά άλλα, παρά η διαφορά που θα επιφέρει ένα καλώδιο που υποτίθεται ότι έχει φτιαχτεί για να είναι αόρατο (R=0,C=0,L=0)!

Δεν διεκδικω με τα γραφομενα μου να τιμηθω απο την Ακαδημια Ηχου αλλα προβαλλω την επαρκεστερη και λογικοτερη εξηγηση που μου εχουν δωσει αυτοι που εχουν επιστημονικη επαρκεια .

Δεν απαντησατε στον αν δεχεστε (λογω ιδιας αντιληψης) οτι τα ειδικα καλωδια ρευματος επιφερουν ηχητικη διαφοροποιηση σε καποιες συσκευες . Αν ναι , τοτε ποια εξηγηση δινετε εσεις η οποια ειναι και επιστημονικως ορθη .

Παρεπιπτοντως γνωριζετε τι αποτελεσμα επιφερει στα interconnects και στα καλ. ηχειων η συστροφη των αγωγων (twisted pairs) ;;

Αν το γνωριζετε τοτε καντε μια αντιστοιχηση και εις τα των ρευματων .

Last edited:
Δηλαδή μέσω ενός κατανεμημένου RLC...
Δλδ το ίδιο πράγμα με ένα κύκλωμα αποτελούμενο από αντιστάσεις, πυκνωτές και πηνία.
Ποιοι κατασκευαστές λοιπόν δηλώνουν τα χαρακτηριστικά αυτού του φίλτρου;
Τι απόσβεση εισάγει και σε ποιες συχνότητες;

Μα δεν ειναι το ιδιο πραγμα !!!! οι αντιστασεις , τα πηνια και οι πυκνωτες περιοριζουν το ρευμα .

Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Πρωτον καλο ειναι ο κυριος walker να χρησιμποιησει το πραγματικο του ονομα οπως και στο διπλανο site. Θα συννενοηθουμε καλυτερα.
Δευτερον δεν μιλαμε απλα για μια στατιστικη ερευνα. Εδω εχουμε ανθρωπους, συνειδησεις και χρηματα. Δεν νομιζω οτι θα εμπαινα στη διαδικασια αυτη, περιμενοντας οτι θα κερδισω στη τυχη, χανοντας χρονο, χρημα, και την υποληψη μου.
Αγαπητε κυριε νομιζω πως με μπερδευετε με καποιον αλλον. Επισης, δεν νομιζω οτι η υποληψη σας στηριζεται σε μια τυφλη δοκιμη. Περισσοτερο σαν παιχνιδι μου φαινεται ολο αυτο. Αν εχετε αιτιες να το βλεπετε πιο σοβαρα δεν μου πεφτει λογος και γι αυτο δεν πηρα το μερος καποιου. Μπαινοντας στην κουβεντα κατεθεσα τις αποψεις μου για την ορθοτητα μιας διαδικασιας, στο βαθμο που γνωριζω μιας και εριξα ενα γρηγορο ψαξιμο, και τιποτα παραπανω, χωρις να ενοχλησω καποιον. Αν απο αυτες τις αποψεις ενοχληθηκατε θα ηταν σκοπιμο να μου πειτε τον λογο και να το συζητησουμε, γιατι δεν ειχα αυτην την προθεση. Ευχαριστω.

Θυμάμαι ένα φίλο γιατρό ο οποίος μου εξηγούσε ότι όλες οι αισθήσεις μας τείνουν να απομονώνουν τα μόνιμα σήματα/noise.
Για παράδειγμα εάν βρίσκεσαι αρκετή ώρα μέσα στην μπόχα (λ.χ. σκουπίδια) …. Σταματάς να μυρίζεις τα σκουπίδια μετά από λίγη ώρα.
Αν δεν κάνω λάθος μου είχε πει για 20 λεπτά για την όσφρηση.
Το ίδιο μου εξήγησε πως ισχύει και για τις υπόλοιπες αισθήσεις όπως η ακοή. Το παράδειγμά του ήταν το Noise ότι δηλαδή από ένα σημείο και μετά η ακοή απομονώνει τον μόνιμο θόρυβο ώστε το αισθητήρα όργανο να μπορέσει να πληροφορήσει τον εγκέφαλο για κάτι το πιο σημαντικό από το ambient noise.

Είναι σίγουρα εκπληκτικός ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν όλες μας οι αισθήσεις ….
Από την μια πλευρά τις εμπιστευόμαστε απόλυτα (χρυσό αυτί)
Από την άλλη προσπαθούμε να τις ξεγελάσουμε (ηχογράφηση αντί Live performance)
Η αλήθεια είναι παντός ότι και οι αισθήσεις μας, μας ξεγελάνε καμία φορά από μόνες τους.

Θυμάμαι ένα φίλο γιατρό ο οποίος μου εξηγούσε ότι όλες οι αισθήσεις μας τείνουν να απομονώνουν τα μόνιμα σήματα/noise.
Για παράδειγμα εάν βρίσκεσαι αρκετή ώρα μέσα στην μπόχα (λ.χ. σκουπίδια) …. Σταματάς να μυρίζεις τα σκουπίδια μετά από λίγη ώρα.
Αν δεν κάνω λάθος μου είχε πει για 20 λεπτά για την όσφρηση.
Το ίδιο μου εξήγησε πως ισχύει και για τις υπόλοιπες αισθήσεις όπως η ακοή. Το παράδειγμά του ήταν το Noise ότι δηλαδή από ένα σημείο και μετά η ακοή απομονώνει τον μόνιμο θόρυβο ώστε το αισθητήρα όργανο να μπορέσει να πληροφορήσει τον εγκέφαλο για κάτι το πιο σημαντικό από το ambient noise.

Είναι σίγουρα εκπληκτικός ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν όλες μας οι αισθήσεις ….
Από την μια πλευρά τις εμπιστευόμαστε απόλυτα (χρυσό αυτί)
Από την άλλη προσπαθούμε να τις ξεγελάσουμε (ηχογράφηση αντί Live performance)
Η αλήθεια είναι παντός ότι και οι αισθήσεις μας, μας ξεγελάνε καμία φορά από μόνες τους.

στην ακρη των νευρωνων του εγκεφαλου προσδενονται νευροδιαβιβαστες(χημικες ουσιες) οι οποιες μεταφερουν την πληροφορια της <<μποχας>> απο το αισθητηριο οργανο,στην συνεχεια αν αυτη η μποχα παραμενει για πολυ χρονο,ο εγκεφαλος παυει ν 'ασχολειται πλεον θεωροντας οτι η πληροφορια εχει επιτελεσει το εργο της,οποτε διακοπτει την προσδεση του νευροδιαβιβαστη με τους νευρωνες του,γι αυτο και συνηθιζουμε μια μυρωδια,το ιδιο ισχυει βεβαια και με τις αλλες αισθησεις.

Σιγουρα ομως διαφωνω με τον κυριο που ειπε οτι ακομη και μια φορα απο τις 10 να αντιληφθει ο ακροατης διαφορα, αυτη ειναι υπαρκτη. Ειναι σαφες το γιατι δεν ειναι. Μην ξεχναμε οτι η ουσια μια τυφλης δοκιμης ειναι να αποφασισει σε δευτερη φαση ο δοκιμαστης ποιο ειναι το καλυτερο προιον. Αν μπορει εστω να το ξεχωρισει μονο μια στις δεκα, η υποκειμενικη κριση του ειναι εντελως για τα σκουπιδια. Ως λογικη συνεπεια αυτου, εχουμε και το ξεκαθαρο πλεον συμπερασμα οτι το προς δοκιμη προιον δεν προσφερει οσα υποσχεται.

Αν αναφέρεστε στο δικό μου σχόλιο
Ναι, νομίζω ότι αυτό ισχυρίζεται ο Κ.Κ., ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δυο καλώδια. Συνεπώς για μένα ακόμα και 9/10 επιτυχία στο καλώδιο τοστιέρας δηλώνει ότι υπάρχει διαφορά. Και ναι, μέχρι αποδείξεως του εναντίων το πιστεύω και εγώ...
Τότε να σας πω ότι το 1/10 σημαίνει ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα καλώδια και απλά ο ακροατής προτίμησε το φτηνό. Στα καλώδια δεν θα υπάρχει διαφορά όταν το ποσοστό είναι κοντά στο 50% της τυχαιότητας.

Μα δεν ειναι το ιδιο πραγμα !!!! οι αντιστασεις , τα πηνια και οι πυκνωτες περιοριζουν το ρευμα .

Ναι είναι γνωστό αυτό το φαινόμενο του περιορισμού...
Μπαίνουν μέσα 10 ηλεκτρόνια και βγαίνουν 8...

Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

στην ακρη των νευρωνων του εγκεφαλου προσδενονται νευροδιαβιβαστες(χημικες ουσιες) οι οποιες μεταφερουν την πληροφορια της <<μποχας>> απο το αισθητηριο οργανο,στην συνεχεια αν αυτη η μποχα παραμενει για πολυ χρονο,ο εγκεφαλος παυει ν 'ασχολειται πλεον θεωροντας οτι η πληροφορια εχει επιτελεσει το εργο της,οποτε διακοπτει την προσδεση του νευροδιαβιβαστη με τους νευρωνες του,γι αυτο και συνηθιζουμε μια μυρωδια,το ιδιο ισχυει βεβαια και με τις αλλες αισθησεις.

Δεν ξέρω αν ασχολείσαι με την ιατρική αλλά σίγουρα θα ήταν χρήσιμο να ακούσουμε από κάποιο γιατρό το πόσο δυσχεραίνετε το τεστ από την αίσθηση της ακοής. Πάντως εγώ έχω κοιμηθεί σε σπίτι δίπλα σε ράγες τρένου… κατάσταση Blues Brothers και από κάποιο σημείο και μετά ήμουν αναίσθητος ακόμα και στα ερεθίσματα από το τραίνο :HTEHETH63:

Δεν διεκδικω με τα γραφομενα μου να τιμηθω απο την Ακαδημια Ηχου αλλα προβαλλω την επαρκεστερη και λογικοτερη εξηγηση που μου εχουν δωσει αυτοι που εχουν επιστημονικη επαρκεια .

Δεν απαντησατε στον αν δεχεστε (λογω ιδιας αντιληψης) οτι τα ειδικα καλωδια ρευματος επιφερουν ηχητικη διαφοροποιηση σε καποιες συσκευες . Αν ναι , τοτε ποια εξηγηση δινετε εσεις η οποια ειναι και επιστημονικως ορθη .

Παρεπιπτοντως γνωριζετε τι αποτελεσμα επιφερει στα interconnects και στα καλ. ηχειων η συστροφη των αγωγων (twisted pairs) ;;

Αν το γνωριζετε τοτε καντε μια αντιστοιχηση και εις τα των ρευματων .

Δεν απάντησα διότι δεν θα μπω στο παιχνιδάκι που προσπαθείτε να με κάνετε να παίξω. Εγώ περιμένω τα αποτελέσματα.
Όταν μιλάμε για καλώδια ρεύματος υπάρχει μια βασική διαφορά με τα IC. Στο ένα περνάει το σήμα και στο άλλο η τροφοδοσία. Νομίζω ότι η σημαντικότητα διαφέρει, έτσι δεν είναι;

το πανυγηρι τελειωσε
ο κυριος Χαιτας στοιχηματιζει με οποιον θελει οτι ποσο θελει οτι θα αναγνωρισει οποιοδηποτε καλωδιο σε σχεση με το δικο του σε οσες δοκιμες θελετε
ακουω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Δεν ξέρω αν ασχολείσαι με την ιατρική αλλά σίγουρα θα ήταν χρήσιμο να ακούσουμε από κάποιο γιατρό το πόσο δυσχεραίνετε το τεστ από την αίσθηση της ακοής. Πάντως εγώ έχω κοιμηθεί σε σπίτι δίπλα σε ράγες τρένου… κατάσταση Blues Brothers και από κάποιο σημείο και μετά ήμουν αναίσθητος ακόμα και στα ερεθίσματα από το τραίνο :HTEHETH63:

νομιζω οτι δε χρειαζεται γιατρος,αλλωστε απαντας μονος σου με το παραδειγμα που εθεσες!:award:

Δηλαδή δεν έχουν όλοι οι ακροατές τέτοιες ικανότητες ; Μόνον οι χαϊεντάδες ; Η αίσθηση της στερεοφωνίας αποκτάται , μαθαίνεται ; Μπορεί κάποιος να μην μπορεί να ξεχωρίσει την τοποθέτηση των οργάνων στον χώρο ; Αναρωτιέμαι απλώς .

Έχω ένα φιλαράκι που ακούει από τους 600 κύκλους μέχρι τους 13.000...
Πιστεύεις ότι είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα;
Εγώ καπνίζω. Μπορεί να ασχολούμαι με κρασιά σαν χόμπυ. Πιστεύεις ότι μπορώ να εργαστώ σαν δοκιμαστής κρασιών; :)

Δεν διαφωνουμε καπου, με την επισημανση οτι η γνωση του αντικειμενου ειναι παντα σχετικη. Πριν ομως καλυφθούν αυτες οι παραμετροι προηγουνται αυτοι που ανεφερα και δεν σχολιασατε.

H γνώση ενός αντικειμένου είναι πάντα μετρήσιμη.
Μήπως εννοείτε την εμπειρία;
Αυτό που δεν σχολίασα είναι το "το άτομο να είναι άπειρο";
Μα δεν κάνεις δοκιμή έτσι αγαπητέ. Τι αληθοφάνεια να βρεί σε ένα σύστημα κάποιος που είναι άπειρος και δεν έχει ακούσει ποτέ του φυσικό όργανο;

Αυτα ποιος τα ανεφερε; Τα παρουσιασε καποιος ως ορθη διαδικασια, εχετε καποιο παραδειγμα απο προηγουμενη δοκιμη;

Προφανώς δεν έχετε διαβάσει όλο το thread. Κάποιοι βγάζουν συμπέρασμα από "τυφλές δοκιμές" που έχουν γίνει σε όχλο. Εγώ όχι. :)

Σιγουρα ομως διαφωνω με τον κυριο που ειπε οτι ακομη και μια φορα απο τις 10 να αντιληφθει ο ακροατης διαφορα, αυτη ειναι υπαρκτη.

Μα μιλάμε για μία αποτυχία και όχι μία επιτυχία. Οπότε η πρόταση αντιστρέφεται σε "μία φορά στις 10 να μην αντιληφθεί", κάτι που βγάζει τελείως διαφορετικό νόημα.

Ξέρεις πόσο θόρυβο κάνει το αίμα που τρέχει μέσα στις φλέβες ενός ανθρώπου; Αυτόν τον θόρυβο τον πιάνει το αφτί σου αλλά έχει μάθει εδώ και πολλά χρόνια να τον παρακάμπτει. ;)

το πανυγηρι τελειωσε
ο κυριος Χαιτας στοιχηματιζει με οποιον θελει οτι ποσο θελει οτι θα αναγνωρισει οποιοδηποτε καλωδιο σε σχεση με το δικο του σε οσες δοκιμες θελετε
ακουω

Ωπ; Το παιχνίδι χόντρυνε. Άσχημα τα πράγματα... :flipout:

Status
Not open for further replies.